FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mario Nicolae a recunoscut că a greşit cu Morsay: „Nu am avut timp să facem scouting bun. A jucat cu teamă!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 10:24 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 11:31

Prezent la GSP LIVE, Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, a vorbit despre transferurile făcut de „câini” în această iarnă.

Oficialul formație roș-albe l-a analizat pe suedezul Jonathan Morsay (23 de ani) și a încercat să explice de ce extrema împrumutată de la Chievo nu s-a impus la Dinamo. 

VIDEO Morsay încă nu i-a mulțumit pe șefii lui Dinamo

„Nu am avut timp să facem scouting bun. Nu am putut să ne informăm prea mult despre jucătorii aduși. Și era și problema bugetului. Nu puteai da nici salarii de la 10-15.000 de euro. Și toată lumea te refuza, toți spuneau că Dinamo nu plătește și se spun doar minciuni.

Din țară nu puteai aduce jucători, că nu erau liberi și nu puteai plăti. Așa am ajuns la cei patru jucători aduși. 

Morsay e contestat, da... Dar e un timp scurt în care trebuie să iei cât mai multe informații. Gane a vorbit cu Mogoș la Chievo și a luat informații despre Morsay, despre viața extrasportivă și despre cum se antrenează. Am primit referințe bune. Dar e greu să se adapteze, depinde și cum e primit în vestiar. La nivel profesional nu avem ce să-i reproșa,

Dar a jucat cu o anumită teamă, presiunea e foarte mare. E singurul aspect care îmi dă teamă, poate că acum nu poate oferi mai mult. Presiunea e foarte mare la Dinamo”, a spus Mario Nicolae.

7 meciuriare Morsay la Dinamo. Nu a dat niciun gol și nicio pasă de gol

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Șefii lui Dinamo se tem de noi datorii din cauza lui Cortacero: „Te poți aștepta la asta”

EXCLUSIV Conducerea lui Dinamo dezvăluie cum l-a ales pe Mulțescu: „Cea mai bună variantă! A renunțat la foarte mulți bani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
457961185625445
Marian Manolache  •  17 Martie 2021, 14:14

Unde sunt vremurile cand veneau Ze Diabate,Ze Kalanga,Kone,pe salarii mici dar fotbalisti. Acum aduc "macho" in jacuzii pe "albitura", Morsey care din 2 ocazii singur a ratat 3,avem tineri mari talente. La tenis cu piciorul nu fotbal...Ricci gafeaza constant de zici ca.i jurat la iumor,Moldoveanu ala alearga degeaba...parca.i legat de picioare,Mihaiu si.a gresit cariera...ce naiba pusti talentati?? O sa spuna asa si la 28 de ani...talentati dar atat.

bodystyle74
bodystyle74  •  17 Martie 2021, 13:37

In liga1 gasesti cel putin 100 la nivelul lui. A ajuns in italia pe relatia impresarului. Se stie ca la italieni directorul sportiv transfera, patronul si antrenorul nu se baga.

popescu222
popescu222  •  17 Martie 2021, 13:32

Amice, lasa vrajeala. Morsay nu joaca deloc cu teama, chiar dimpotriva. Problema lui e ca efectiv nu stie nimic din sportul asta. E o gluma de jucator, gaseai mai buni daca mergeai un pic prin licee. Greseste absolut toate pasele, ataca adversarul haotic, nu are viziune si anticipatie, nici sut, nici preluare, nici centrare.... e penibil.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează