FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesaje batjocoritoare printate și afișate la vedere în vestiarul lui Dinamo!

Dinamo, după îngrângerea cu Mioveni
Dinamo, după îngrângerea cu Mioveni

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2022 10:22 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 11:03

Dinamo mai are un singur cartuș, barajul de menținere din finalul lunii mai, până atunci printează mesajele ironice ale rivalilor și le afișează în vestiar la vedere, pentru a se înrăi înaintea confruntărilor vitale.

Dinamo are 34 de trofee interne, a făcut meciuri istorice și calificări prodigioase pe plan european, a produs fotbaliști și antrenori legendari. Dar a ajuns să-și piardă respectul în fața diverșilor adversari după ce a fost ciuca bătăilor în actualul sezon, al 3-lea la rând în care este la retrogradare. 

Printre cei mai buni din lume! » Octavian Popescu l-a egalat pe fotbalistul ofertat în iarnă pentru 40 de milioane de euro
FCSB
Printre cei mai buni din lume! » Octavian Popescu l-a egalat pe fotbalistul ofertat în iarnă pentru 40 de milioane de euro

Roș-albii au parte de tot felul de apostrofări din partea oamenilor de fotbal din România, dar și de la posibili adversari pe care i-ar putea întâlni în meciurile din 22/29 mai. Dacă tot au parte de jigniri publice, s-au gândit să transforme asta într-un eventual avantaj pentru propriii jucători. 

Dinamo, energie preluată din batjocura adversarilor

Mesajele ironice și care iau în derâdere situația deplorabilă în care a ajuns unul dintre granzii României au fost printate pe coli de hârtie și lipite pe pereți în vestiarul roș-albilor! Pentru a-i motiva pe „câini”, care au intrat din nou într-o pasă neagră, după eșecurile cu FCU Craiova (1-2) și Mioveni (0-2). 

Se speră ca mesajele defăimătoare ale „dușmanilor” să le aducă mai multă determinare jucătorilor înaintea ultimelor șase meciuri oficiale ale ediției.

Dinamo nu are nimic. La baraj nu e favorită cu nicio echipă, poate doar cu numele. Mai bine stai un an, doi ani în Liga 2, te faci bine, nu mai ai datorii și apoi revii. Să stai mereu la pat? Mai bine faci un tratament puternic și te vindeci
- Victor Becali, impresar

Mediaş defila cu Dinamo dacă avea echipa de la începutul sezonului, iar Dinamo retrograda direct
- Mihai Stoica, manager FCSB

Numai Aviația Americană mai poate salva Dinamo! Domne', ce se întâmplă la Dinamo e fară precedent și fară egal în lume! Chiar dacă rămâi în prima ligă, de la anul tot te destrami
- Dumitru Dragomir, ex-președinte LPF

Și Măldărășanu ia Dinamo peste picior

Unul dintre cei ce se regăsesc pe pereții vestiarului dinamovist este ex-rapidistul Marius Măldărășanu, actualul antrenor al lui Hermannstadt, locul 2 în play-off-ul eșalonului secund: 

„Nu avem nicio teamă. Este Dinamo, un club mare, de tradiție, dar câte echipe nu au luat-o de jos? Petrolul, Rapid, UTA. Clujul stă de atâția ani în Liga 2. Care e problema? 

Normal, suporterilor dinamoviști nu le cade bine. Dar de 2-3 ani se tot chinuie. Poate e un semn că trebuie să trăiești și asta. Nu trebuie să se desființeze echipe ca să rămână Dinamo în prima ligă”, a declarat Măldărășanu.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Printre cei mai buni din lume! » Octavian Popescu l-a egalat pe fotbalistul ofertat în iarnă pentru 40 de milioane de euro

Basarab Panduru, mesaj pentru jucătorii lui Gaz Metan după 0-8 cu Rapid: „Să predea echipamentul și să se apuce de scoală!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (29)
creeperno115
creeperno115  •  19 Aprilie 2022, 22:41

Zici bine. Jucatorul u21 ar trebui sa fie atacantul care a dat 5 goluri la u19, nu giafer

jony1973
jony1973  •  19 Aprilie 2022, 21:03

Dinamo daca va juca cu Giafer fundas nu are nicio sansa la baraj, mai ales cu sibienii antrenati de Maldaraseanu. In ultimele 4 meciuri Uhrin trebuie sa joace cu cel mai valoros 11 care-l are la dispozitie, iar jucatorii sa fie seriosi si sa-si cresca nivelul. Nu am vazut cum joaca U Cluj, dar cred ca si ei sunt un adversar puternic la fel cas sibienii.

flick2020
flick2020  •  19 Aprilie 2022, 17:04

Si daca efectul va fi invers ?? Daca pica astia de tot in depresie ?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează