FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GAZ METAN 8-0

Basarab Panduru, mesaj pentru jucătorii lui Gaz Metan după 0-8 cu Rapid: „Să predea echipamentul și să se apuce de scoală!”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2022 08:14 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 08:34

După ce Rapid a reușit scorul campionatului, 8-0 cu Gaz Metan, Basarab Panduru a avut un discurs dur.

Fostul internațional a criticat situația în care se află clubul din Mediaș, ajuns la -15 puncte din cauza datoriilor, și a avut un mesaj pentru tinerii jucători pe care Gaz Metan i-a folosit în ultimele etape.

Nelu Varga, nervi și amenințări după înfrângerea cu FCSB: „Vă dau afară pe toți!” » De ce a sunat pe bancă în timpul meciului
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Nelu Varga, nervi și amenințări după înfrângerea cu FCSB: „Vă dau afară pe toți!” » De ce a sunat pe bancă în timpul meciului

Basarab Panduru, mesaj pentru jucătorii lui Gaz Metan după înfrângerea cu Rapid

„Aş vrea să încurajez pe cineva, dar îmi e greu să găsesc. Poate doar la portar am văzut câteva lucruri, ceva legat de fotbal. În rest, de încurajat nu am cum să îi încurajez pe cei de la Mediaş. 

Dar pot să le dau un sfat şi sunt sigur că peste ani, îmi vor mulțumi. Mâine sau pomâine când se duc la stadion, să predea echipamentul și să se apuce de scoală. Să se apuce de carte, pentru că e mult mai bine. Aşa nu ai cum să faci absolut nimic. Nici fotbal, nici carte. Măcar te apuci de carte cât mai ai timp, poţi să faci o facultate. 

S-ar putea să existe şi o minune și unii dintre ei să fie jucători de Liga 2 sau Liga 1. Totuşi, cei mai mulți să se apuce de carte, pentru că e mult mai bine să aibă o meserie după ce termină o facultate”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Eu apreciez un singur lucru. De când a început meciul şi până s-a terminat, cei de la Rapid au jucat corect. Nu şi-au bătut joc de adversar. Faptul că au dat 8 goluri, nu înseamnă că şi-au bătut joc de adversar.

Îţi baţi joc de adversar când la 4-0 începi să le dai printre picioare, când începi să faci scheme. Aia e bătaie de joc. Dar au jucat corect de la început până la sfârşit și asta apreciez la Rapid 
– Basarab Panduru

VIDEO Fost campion, acum agent de pază. Povestea lui Florea Văetuș: „Schimbul meu durează 24 de ore”

Citește și:

 

Antrenorul lui Gaz Metan a confirmat inevitabilul: „Echipa se desființează!” + Puștii medieșeni, la pământ: „Vreau să uit ziua asta”

Adrian Mutu, după ce a salvat matematic Rapidul: „E important! Victoria nu e mincinioasă, e un test trecut cu brio”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
tororosso
tororosso  •  19 Aprilie 2022, 20:19

Pandurule din Mârzănești ! mătăluță câtă școală ai ? ca trenul cu navetiști . Pune întrebarea celor de la FRF & LPF care au desființat 2 echipe favorizând 1 și care să nu piardă banii din drepturile tv. îi țin legați de L1 . Copii aceia nu vin din plăcere la meciuri ca să-și bată joc de ei uni ca cei de la Rapid . Cap ai ...minte ce-ți mai trebuie .

1053057815448987
Marin Bică  •  19 Aprilie 2022, 16:45

Rapidiștii au fost penibili. Era suficienă victoria cu 1 sau 2 la zero. Să-i vedem cu o echipă matură. Au învins o echipă de copii și gata, sunt mari fotbaliști. Să le fie rușine!

1284665291974112
Silviu Ionut  •  19 Aprilie 2022, 12:17

"e mult mai bine să aibă o meserie după ce termină o facultate”. Gandire de mare analist. Poti sa ai o meserie, uneori foarte banoasa, si fara o diploma de facultate, nea Pandele. Exista scoli profesionale, de meserii. Suntem o tara plina de absolventi de facultati care nu stiu sa faca nimic practic.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close