FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GAZ METAN 8-0

Adrian Mutu, după ce a salvat matematic Rapidul: „E important! Victoria nu e mincinioasă, e un test trecut cu brio”

FOTO: Raed Krishan +14   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 23:16 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 23:28

Rapid a făcut scorul campionatului cu Gaz Metan, scor 8-0. Adrian Mutu (43 de ani) a fost mulțumit de modul în care elevii lui au tratat partida. 

Mutu are un start perfect de mandat la Rapid, șase victorii din tot atâtea posibile. Consideră că meciul de astăzi, contra puștilor medieșeni, a fost un antrenament util și este pregătit pentru înfruntarea cu Sepsi.

Anunțuri confuze ale crainicului la Rapid - Gaz Metan: „La noi ajung reluările mai târziu” » Nu știa cine e antrenorul
Rapid - Gaz Metan 8-0
Anunțuri confuze ale crainicului la Rapid - Gaz Metan: „La noi ajung reluările mai târziu” » Nu știa cine e antrenorul

Adrian Mutu, după Rapid - Gaz Metan 8-0: „Am trecut cu brio testul”

„Victoria nu e mincinoasă. Era un test de maturitate, trebuia să tratăm cu seriozitate, ca o echipă adevărată, să nu ținem cont că avem în față o echipă de copii. L-am trecut cu brio, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Urmează un adversar puternic. 

Într-adevăr, am avut meciuri ușoare, dar am jucat și cu adversari grei, UTA, Dinamo, Botoșani. Băieții trebuie felicitați. Am devenit prima echipă salvată matematic, asta e important”, a spus Adrian Mutu, la Orange Sport.

Publicul merită felicitat că a fost aici indiferent de adversar. A trebuit să îi respectăm pe ei și tricoul Rapidului
Adrian Mutu

Gaz Metan e o echipă de copii care nu au experiență. Se vede acest lucru. Putea să fie scorul și mai mare. Doar pe ei îi ajută, văd cum e atmosfera, care e nivelul. Ar trebui să îi motiveze.
- Adrian Mutu, antrenor Rapid 

Este al șaselea meci cu Mister pe bancă și cred că l-am tratat cu multă seriozitate. Ne așteaptă meciul cu una dintre cele mai puternice echipe ale campionatului, Sepsi. Nu ne relaxăm, nu avem de ce, nu am realizat nimic până acum. Principalul obiectiv sunt cupele europene și dacă vom câștiga avem 90% șanse
- Alexandru Dandea, fundaș Rapid

Citește și alte știri din Liga 1:

Mihai Stoica râde de Dan Petrescu: „Chiar nu-i zice nimeni cum e corect? Pe el îl strigă Petlescu?”

Veste nesperată pentru FCSB! Când va reveni Darius Olaru pe gazon

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
ucluj2011
ucluj2011  •  19 Aprilie 2022, 17:43
Postat de Marian Ghergus pe 19 Aprilie 2022, 07:48

Luni, ora tarzie, cu stadionul plin si foarte multi copii in tribune! Asta trebuia sa fie subiectul principal, d-lor ziaristi ***

EXACT AȘA!!! dar ce să-i faci... nu era vorba de formația fără nume FCSB , căreia să-i scoată din burtă un număr de 5.000 de spectatori , când ei de fapt erau doar O MIE (cum sa întâmplat la multe meciuri în acest campionat și nu numai). Nu au timp să laude pe cineva pe bună dreptate , pentru că sunt ocupați să-i "laude" pe alții PE NEMERITATE... la mișto... doar de florile mărului și banii lui Gigi!!!

557359368547447
Florin Alexandru  •  19 Aprilie 2022, 11:59

Alo !! Podul Grant???

paolo15
paolo15  •  19 Aprilie 2022, 09:24
Postat de the.king pe 19 Aprilie 2022, 09:02

Rapid este de departe cea mai buna echipa din Romania de cand a venit Mutu! Bravo lor , oameni seriosi, la anu’ sigur se va bate la campionat! La ce a aratat aseara ar fi dat de pamant si cu FC Berceni si cu echipa de carton a *** Janos! Cand puiul de Crevedia cu IQ -ul de sub 50 de Popescu e MVP in play-off , nici nu vreau sa ma gandesc ce furori ar fi facut Rares Ilie care e un fotbalist mai tanar si net superior la toate capitolele! Pacat ca l-au adus pe Mutu asat tarziu!

Deocamdata jucati doar cu d-aia desființați sau pe cale. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează