FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GAZ METAN

VIDEO+FOTO Comedie la Teatrul Giulești » Rapid face scorul campionatului cu un Gaz Metan neputincios! Clasamentul ACUM

Rapid- Gaz Metan 1-0, în etapa #5 din play-out. Rapid deschide scorul // foto: Raed Krishan +14   FOTO
Rapid- Gaz Metan 1-0, în etapa #5 din play-out. Rapid deschide scorul // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 19:30 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 08:11

Rapid nu a avut emoții în ultimul meci al rundei #5 din play-out, trecând cu scorul de 8-0 de copiii de la Gaz Metan. 

Programul complet din play-out AICI!

Mutu a ajuns la șase victorii consecutive, iar giuleștenii urcă pe prima treaptă în play-out, la borna 35. Din sezonul 2002-2003, cu Rednic pe bancă, Rapid nu a mai câștigat 6 meciuri la rând pe durata unui sezon.

Bucureștenii, favoriți cerți, au deschis rapid scorul, după doar 12 minute de la primul fluier. Rareș Ilie a centrat perfect în fața porții, acolo unde l-a găsit pe Vojtus care a introdus, cu capul, mingea în poartă.

Rapid, scorul campionatului cu Gaz Metan

„Vișiniii” au continuat asediul la poarta găzarilor, Grigore a trimis cu pământul, din 6 metri, dar mingea a fost respinsă în corner de Bumbar.

Tot Rapid a fost la conducerea jocului, iar estonianul Kait a luat la țintă bara, după ce a expediat mingea cu capul.  

În cele din urmă, elevii lui Mutu și-au dublat avantajul pe tabelă. După o fază colectivă în careu, în urma căreia defensiva Gazului a fost făcută șah-mat, Rareș Ilie (36) a introdus mingea în ațe. Patru minute mai târziu, a venit rândul lui Carnat să își treacă numele pe lista marcatorilor, profitând de o eroare mare făcută de Avram. 

În actul secund, Rapid a făcut show, marcând gol după gol în fața unor puști cu moralul la pământ. Primul care a punctat după revenirea de la vestiare a fost Vojtus, care a reușit dubla, după ce a rămas singur cu portarul oaspeților.

Trei minute mai târziu, Rareș Ilie a semnat și el dubla, distrându-se cu apărarea decimată a celor de la Gaz Metan. 

Romario Moise (66) a adâncit suferința ardelenilor și a punctat pentru 6-0, un gol superb, din voleu, din afara careului.

Dandea a marcat și el, după ce s-a înălțat în careu și l-a învins cu capul pe Bumbar.

Rapid nu s-a oprit și a făcut scorul campionatului, Junior Morais (92) înscriind și el până la ultimul fluier.

S-a terminat 8-0 pentru Rapid, care e lider în play-out, în timp ce Gaz Metan e din ce în ce mai neputincioasă în Liga 1.

Clasamentul ACUM în play-out

Rapid- Gaz Metan 8-0

11.000 de faniau fost prezenți în Giulești la partida Rapid - Gaz Metan

GALERIE FOTO Rapid - Gaz Metan 

+10 FOTO

Rapid- Gaz Metan, echipele de start

RAPID: 90. Drăghia l 77. Belu, 22. Săpunaru, 27. Dr. Grigore, 11. J. Morais l 14. Kait, 80. Al. Ioniță II, 23. Al. Albu l 8. Carnat, 71. Vojtus, 10. R. Ilie 
REZERVE: 1. Mărgărit, 30. Dandea, 29. Stahl, 4. Crepulja, 20. Moise, 17. Pănoiu, 13. Goge, 9. Ad. Bălan,  57. Marzouk
ABSENȚI: Onea, Sefer (accidentați)
ANTRENOR: Adrian Mutu

GAZ METAN: 1. Bumbar l 98. Maxim, 13. Mathaus, 14. Ed. Avram, 2. Țala l 19. Harfaș, 34. D. Iancu l 20. Covaci, 15. Gașpar, 11. P. Costea l 5. Domșa
REZERVE: 99. Grosz, 70. Steau, 24. Câmpean, 23. Ursu, 77. Noian
ABSENȚI: Matricardi (incert)
ANTRENOR: Flavius Boroncoi

Stadion: Rapid-Giulești (București)
Arbitru: Demetrescu Iuliana Elena (Râmnicu Vâlcea - Vâlcea) / A1: Iugulescu Petruţa (Buftea - Ilfov), A2: Țepușă Mihaela (Buzău - Buzău)

Clasament play-out 

Rapid - Gaz Metan, arbitrat la centru de o femeie

La 10 ani de la precedentul meci din Liga 1 arbitrat de o femeie, partida Rapid - Gaz Metan o va avea la centru pe Iuliana Demetrescu, cea care este considerată cea mai bună femeie arbitru din România. 

Aceasta are ecuson FIFA și în luna decembrie a anului trecut a fost promovată în categoria Elite. A mai arbitrat în ligile inferioare ale fotbalului masculin și a fost de două ori arbitru de rezervă în Liga 1, în martie, respectiv octombrie 2021. 

VIDEO Conferință de presă Rapid, înainte de meciul cu Gaz Metan

Meciul cu Gaz Metan este unul de maturitate pentru noi ca echipă, pentru că pe foaie suntem echipa favorită şi de aceea e imperativ să abordăm meciul cu maximă seriozitate. În afara faptului că jucăm pe Giuleşti şi trebuie să onorăm fanii, clubul şi tricoul pe care îl purtăm, avem nevoie şi de puncte în clasament. 

Chiar dacă în momentul acesta pare un meci uşor, probabil acei copii de la Gaz Metan vor da totul pe teren pentru a ieşi în evidenţă în faţa unui public numeros şi a unei echipe ca Rapid. De aceea trebuie să trecem cu brio acest test de maturitate. Să arătăm că ne putem concentra, chiar dacă avem în faţă un adversar mai slab cotat. 

-Adrian Mutu, antrenor Rapid

Citește mai multe știri

CFR Cluj - FCSB 0-1. Record negativ pentru Dan Petrescu » Nu i se mai intâmplase de 15 ani!

CFR Cluj - FCSB 0-1. Diagnosticul primit de Olaru la spital, după intrarea grosolană a lui Susic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (73)
ucluj2011
ucluj2011  •  19 Aprilie 2022, 12:46
Postat de garfiledjon pe 18 Aprilie 2022, 22:40

really? ca la un moment datinainte sa va desfiintati in 2016,erati mai multi pe gsp decat cei de la vitan barzesti,acum nu sunteti nici 10% din vitan barzesti iar aia sunt de vreo 4 ori mai putini decat acum 5 ani. deci sunteti zero barat.

Tot prost ai rămas. Vezi-ți de echipa ta fără nume și fără identitate și nu mai abera la greu. Ești ridicol.

ucluj2011
ucluj2011  •  19 Aprilie 2022, 12:40
Postat de mihai041 pe 18 Aprilie 2022, 23:36

Băi prostane și Rangers s-a desființat și a revenit!Ești total pe dinafară.Echipa ta nu are identitate,nume și nici suporteri.Voi sunteți simpatizanți.Vă roade rău invidia.

Asta știe și prostul ăla! Știe foasrte bine că ACEST Rapid este RAPIDUL DINTOTDEAUNA și a trecut prin ce au trecut MULTE echipe mari ale Europei , dar atât de mult î-l deranjează și î-l oftică diferența dintre excepționala istorie și tradiție a Raspidului (ca să nu mai vorbim de suporteri) și echipa lui fără nume , identitate și stadion , încât trebuie să se refuleze într-un fel , că altfel îi plesnește fierea-n el!!! Și atunci aberează la greu.

ucluj2011
ucluj2011  •  19 Aprilie 2022, 12:32
Postat de sile007 pe 18 Aprilie 2022, 23:13

Comedia continuă, decedata, defuncta, desfiintata, mortu' a inviat. Cum cine a inviat mortul...psd! Stadion de 5 stele din bani pubici facut cadou chiar daca este un club zic ei patronat de angelescu( oare ce se intampla daca statul ii facea cadou lui gigi becali un stadion de genul...

Nu se întâmpla nimic , pentru că voi tot niște cetățeni de rezultat care nici nu pot VISA măcar să aibe niște fani ca ai Rapidului rămâneați!!! Oricum , stadion pentru Becali și formația fără nume nu se putea face pentru că voi de fapt nu existați. S-a făcut stadion pentru Steaua. Aia adevărată!!!

Vezi toate comentariile (73)
Comentează