FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GAZ METAN 8-0

Antrenorul lui Gaz Metan a confirmat inevitabilul: „Echipa se desființează!” + Puștii medieșeni, la pământ: „Vreau să uit ziua asta”

Dragoș Iancu / FOTO: Captură @Digi Sport 1 +14   FOTO
Dragoș Iancu / FOTO: Captură @Digi Sport 1

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 23:01 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 23:04

Rapid a făcut scorul campionatului cu Gaz Metan, scor 8-0. Flavius Boroncoi (45 de ani), antrenorul medieșenilor, așteaptă desființarea echipei.

Gaz Metan s-a prezentat cu o echipă de puști pe Giulești și a încasat gol după gol. Antrenorul Flavius Boroncoi nu are nicio soluție. 

Anunțuri confuze ale crainicului la Rapid - Gaz Metan: „La noi ajung reluările mai târziu” » Nu știa cine e antrenorul
Rapid - Gaz Metan 8-0
Anunțuri confuze ale crainicului la Rapid - Gaz Metan: „La noi ajung reluările mai târziu” » Nu știa cine e antrenorul

Gaz Metan Mediaș așteaptă desființarea

„Nu mă interesează scorul, că a fost 3-0 sau 8-0, important este să treacă peste și să se gândească la meciul cu Dinamo. Să ridice capul sus și acolo sigur vom arăta altfel. 

Da, băieții joacă gratis. E normal să vrea să plece la finalul sezonului. Și eu voi pleca, mai mult ca sigur, chiar dacă sunt din Mediaș. Echipa nu poate să mai ajungă nicăieri. Se desființează!”, a spus Flavius Boroncoi, la Orange Sport.

Îți vine să te lași de fotbalul după meciul ăsta. Trebuie să ne gândim la ce urmează. Să iei 8-0... Chiar nu știu ce să mai zic. Suntem foarte supărați. 

Rapid are jucători buni, de națională, s-au urcat peste noi. Nu mai aveam soluții, nu știam unde să mai dăm. Sper să îmi revin și să merg la altă echipă. Nu vreau să îmi amintesc meciul, vreau să îl șterg din mintea mea
- Dragoș Iancu, mijlocaș Gaz Metan

Citește și alte știri din Liga 1:

Mihai Stoica râde de Dan Petrescu: „Chiar nu-i zice nimeni cum e corect? Pe el îl strigă Petlescu?”

Veste nesperată pentru FCSB! Când va reveni Darius Olaru pe gazon

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
tororosso
tororosso  •  19 Aprilie 2022, 20:30

Capul Sus ! A-ți arătat unei țări cum se practică cumetriile în fotbalul mioritic . A-ți fost o echipă bună și îndrăgită de mulți dar când interesele unora de a vă desființa, nu ai ce face . Păcat că a-ți mai jucat atâtea meciuri favorizând LPF și FRF în a obține drepturile lor bănești din TV.

1013407705343898
Mircea Rusz  •  19 Aprilie 2022, 13:08

Măi, dar nu s-a terminat lumea la meciul de aseară. Sunteți jucători profesioniști - sau, cel puțin, tindeți către a fi. Un prim pas ar fi mentalitatea. Asta e, și Barcelona a pierdut cu 8-2 și vorbim de Champions League. Vă rog, nu vă mai victimizați, că nu ajungeți nicăieri. O luați de la capăt și mergeți mai departe.

amicu
amicu  •  19 Aprilie 2022, 12:09

Ați făcut jocul conducerii medieșene. Nu trebuia să acceptați sa fiți carne de tun

Vezi toate comentariile (6)
Comentează