FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV De ce nu va fi pe bancă Ovidiu Burcă la primul amical al lui Dinamo

Dinamo București va disputa sâmbătă primul meci amical al acestei perioade de pregătire împotriva echipei Muscelul Câmpulung (Liga 3)
Dinamo București va disputa sâmbătă primul meci amical al acestei perioade de pregătire împotriva echipei Muscelul Câmpulung (Liga 3)

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2023 16:52 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 17:17

Dinamo București va disputa sâmbătă primul meci amical al acestei perioade de pregătire împotriva echipei Muscelul Câmpulung (Liga 3).

Duelul se va disputa la Snagov, de la ora 11:30, fără spectatori în tribune. Conform informațiilor GSP, Ovidiu Burcă nu va fi prezent la partida de verificare, deoarece are de rezolvat înscrierea la școala de antrenori pentru licența PRO.  De partea cealaltă, la argeșeni, va fi un mai vechi rival al ”câinilor”, ex-rapidistul Costin Lazăr. 

Prima reacție a acționarilor de la Dinamo, după amânarea de azi: „Avem încredere că atunci va fi ultimul termen”
DINAMO
Prima reacție a acționarilor de la Dinamo, după amânarea de azi: „Avem încredere că atunci va fi ultimul termen”

Muscelul Câmpulung este echipa patronată de Claudiu Ciolan, fost sponsor la Dinamo. Omul de afaceri care a cumpărat autocarul echipei de la Ionuț Negoiță și l-a cedat formației dinamoviste sub formă de împrumut. 

Burcă poate antrena în SuperLiga fără licență PRO

Ovidiu Burcă poate să activeze în ediția 2023/2024 ca antrenor principal al lui Dinamo, chiar dacă nu are momentan licența PRO. 

Cu toate că au fost efectuate niște modificări regulamentare în ultimul an, Ovidiu este „salvat” de o prevedere regulamentară care afirmă că „antrenorii care promovează de la Liga 2 la Liga 1 și se înscriu în timpul regulamentar pentru Licența PRO, pot sta un an pe bancă, având aceleași drepturi cu tehnicienii care au deja licența PRO”.

3amicale va disputa Dinamo în cantonamentul sloven, echipa plecând luni spre Zrece: NK Aluminij (28 iunie, Slovenia), Zalaegerszegi (2 iulie, Ungaria) și Dinamo Kiev (5 iulie, Ucraina)

Citește și alte știri:

EXCLUSIV A venit diagnosticul medicilor » Cât de gravă e accidentarea suferită de Valentin Mihăilă în Elveția

INEDIT Povestea românului care petrecea cu Ronaldinho » A fost la party-urile brazilianului și dezvăluie: „Era clientul meu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează