FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo mută atenția: "Noi nu primim un leu de la autorități! Plătim și când deschidem poarta stadionului"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 20:16

Dinamo este mai aproape de retrogradare decât de play-off, iar părtașii la dezastru aruncă vina de la unii la ceilalți. Bogdan Bălănescu, secretarul general al formației, afirmă că din punct de vedere financiar au fost îndeplinite toate promisiunile.

"Suntem pe locul patrul la salarii. Ca nivel financiar, deasupra noastră sunt CFR Cluj, FCSB, Astra și suntem pe acolo cu CS U Craiova.

Nu știu bugetul de la Viitorul, dar uitați-vă că au transferat un jucător pe două milioane de euro, Ianis Hagi.

Vreau să mai spun un lucru care ar trebui să dea de gândit celor de la LPF și FRF. În Liga 1 există patru cluburi cu adevărat private. Restul depind de bugetele locale sub o formă sau alta. E o temă de discuție.

Dinamo nu primește un leu, o monedă din partea autorităților locale. E nevoită să plătească și când deschide poarta stadionului", a declarat Bălănescu pentru Prosport. 

Vezi și: 

EXCLUSIV UPDATE Rednic pregătește transferuri importante: vrea un ex-căpitan dinamovist și a făcut deja ofertă pentru un fost golgeter din Liga 1

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
104459837173638
Dinu Stefan  •  08 Decembrie 2018, 10:34

save the last for best ! caine sageata ras....zombie sageata pelikan ! am tot pus momeli,pe ici ,pe colo,dar voi nu si nu batman,batman adica omu negru ! am si io o limita,nu-s de fier ! primu dintre voi care gaseste virgulile puse aiurea are de la mine 2 conserve de peshte expirat ! v-a saluta jan !

104459837173638
Dinu Stefan  •  08 Decembrie 2018, 10:30
Postat de dinamo_forever_77 pe 07 Decembrie 2018, 21:27

Pentru limba romana apasati 1 !!! Cat priveste coregrafiile....nu vad legatura ? Acum ai tu legatura sa ne explici !

@kordelia si dinamo forever 4 martie 77....fetelor mati prins ! am incercat sa v-a insel ,dar urcioru nu merge de multe ori la apa ! sunt prost,incult si orbit de ura impotriva celui mai mare club din sectorul 3 ! am gresit si eu odata ca nu sint robot ! promit sa ma retrag de pe gazeta dupa urmatorul coment ! ps aici e reubrika de sport ?! dupa comentariile culinare ale lui samertex si indolentu credeam ca suntem in bucataria lui chef de chef !ciorba de peshte stinsa cu sifon prima ...chestie de gust !

geo.b.
geo.b.  •  08 Decembrie 2018, 09:28
Postat de petschovschi pe 08 Decembrie 2018, 04:33

Vezi că e vorba de bugetele locale, nu bugetul național. Si la București există un club finanțat cu multe milioane de euro din bugetul local: CSM București. Altfel, să nu plîngă Dinamo și Steaua din cauza finanțării. Știm cine le-a finanțat de-a lungul istoriei, in detrimentul tuturor celorlalte cluburi din țară ...

Si bugetele locale nu vin de la bugetul national ?Toate impozitele si tva-rile si accizele nu merg la Bucuresti,dupa care se intorc la primariile oraselor.asa dupa cum vrea administratia si dupa criterii stabilite doar de ei ? Ca exemplu.....daca ai ochi albastri,primesti,daca-s ....lila,.....nu.Si as mai vrea sa fac o precizare,eu nu am scris ceea ce am scris in APRAREA LOR,A DINAMOVISTILOR,eu am scris in apararea ADEVARULUI.Daca joaca prost,spun eu ca joaca asa si realitatea este ca dupa prestatia din teren, isi merita locul din clasament.Dar una-i una si alta-i alta.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează