FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Riccardo Piscitelli, „Spiderman” de la Dinamo » Cum e caracterizat portarul pe care-l vor „câinii”

Riccardo Piscitelli +1   FOTO
Riccardo Piscitelli

Articol de - Publicat duminica, 23 iunie 2019 13:58

Dinamo este la un pas să-l transfere pe Riccardo Piscitelli. Portarul italian este analizat și lăudat de cei ce au lucrat cu el. Transferul lui ar fi și un boom salarial: vrea peste 10.000 de euro lunar!

„Vom mai aduce un portar doar dacă vom găsi unul mai bun decât Cătălin Straton”, spunea Florin Prunea la mijlocul săptămânii. Dinamoviștii sunt acum în tratative avansate să-l transfere pe Riccardo Piscitelli, 25 de ani, un goalkeeper crescut de AC Milan, dar care a apucat să joace doar pentru juniorii „Diavolului”.

Roș-albii au intensificat negocierile. Dacă ar avea și bani și ar fi mai darnici la salariu, ar rezolva mai repede afacerea.

Nici italianul nu se lasă ieftin, mai ales că mai are oferte din Serie B, liber fiind: vrea peste 10.000 de euro salariu lunar!

Totuși, fotbalistul din Il Calcio, ultima oară la Carpi, retrogradată la finele sezonului trecut în liga a treia, este recomandat de câteva detalii importante. Gazeta Sporturilor vi le prezintă:

Profesor celebru

A fost elevul lui Villiam Vecchi, un nume ce impune un mare respect în branșă, fost antrenor cu portarii la Parma, Juventus, Milan și Real Madrid, profesorul care l-a șlefuit pe Gigi Buffon. „Are talent copilul! Poate să ajungă cineva”, a fost mesajul lui signore Vecchi despre Ricci în urmă cu câțiva ani, a notat calciomercato.com.

Peninsularii spun că Dinamo poate fi o experiență utilă pentru el, care să-l ridice în carieră, așa cum s-a întâmplat cu conaționalul său, Mattia Montini.

Coleg cu Mattia

De fapt, cei doi au fost colegi la Benevento. Iar atacantul-golgeter al „câinilor” a vorbit laudativ despre fostul și, probabil, viitorul său coechipier.

„Îl cunosc bine și știu ce poate. E de foarte bună calitate. Spiderman! Poate să ajute orice echipă. Eu îi voi vorbi frumos de Dinamo, de România, i-am și spus ceva. Și eu am venit în Liga 1 din țara voastră și mă simt foarte bine”, a comentat Mattia pentru GSP. 

18partide a apărat în ultimul sezon, la Carpi. A mai jucat de-a lungul carierei la Carrarese, Benevento

5 jucători a achiziționat deja Dinamo: Straton (Dunărea Călărași), Răuță (Voluntari), Sin (Sepsi), Bejan (Astra) și Perovici (Istanbulspor)

35 de meciuri a strâns Riccardo la Milan Primavera

Citește și:

Dinamo, sabotată din interior! Florin Prunea îl acuză pe Athanasios Papazoglou că a blocat două transferuri: „Le-a zis: «Nu aveți ce căuta acolo! La Dinamo e urât!»”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
redbuldog
redbuldog  •  24 Iunie 2019, 09:57

Deocamdata la capitolul portari stam acceptabil ,pentru nivelul de performanta propus(play-off..),dar sa dai >10k,unuia care nu stiu daca are 2 clase peste Mutiu,e o alta gogomanie manageriala,bheii trezirea aduceti *** fotbalisti pe posturi deficitare nu carpeli...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

serg_iordan
serg_iordan  •  23 Iunie 2019, 17:55

Dinamo nu a achiziționat nimic...

dvd1
dvd1  •  23 Iunie 2019, 17:05

B-ul cu jucatori doar de la echipe retrogradate si de care nu a auzit nimeni si de care nimeni nu are nevoie doar o litera e de zis: B-ul

Vezi toate comentariile (3)
Comentează