FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, sabotată din interior! Florin Prunea îl acuză pe Athanasios Papazoglou că a blocat două transferuri: „Le-a zis: «Nu aveți ce căuta acolo! La Dinamo e urât!»”

Athanasios Papazoglou
Athanasios Papazoglou

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2019 10:20

Dinamo încearcă să-i rezilieze contract atacantului grec Athanasios Papazoglou, 31 de ani, din cauza unui scandal intern.

Potrivit declarațiilor lui Florin Prunea, președintele lui Dinamo, Papazoglou a blocat transferurile a doi jucători.

„La Papazoglou e și o problemă a clubului cu el. A vorbit urât de Dinamo. Am încercat să transferăm doi jucători din Grecia și, în momentul în care am avut negocieri, a vorbit urât de Dinamo! A zis «Nu aveți ce căuta acolo! La Dinamo e urât!».

Părerea mea e că lucrurile sunt clare. Fiecare să meargă pe drumul lui”, a declarat Florin Prunea pentru Radio Dinamo 1948.

„O să îl vedeți pe Daniel Popa în campionatul următor. Eu îl prefer pe Popa. Am discutat cu el și i-am spus că este și opțiunea antrenorului. El depinde de rezultate. Eu mizez mai mult pe Popa, am încredere in el”
Florin Prunea

Papazoglou a venit în iarnă de la Dinamo, liber de contract după ce și-a terminat înțelegerea cu Hapoel Haifa. A bifat 14 jocuri la „câini”, marcând 4 goluri.

Citește și:

Reda Jaadi și Papazoglou s-au antrenat separat! Fotbaliștii s-au amuzat pe seama situației
AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
redbuldog
redbuldog  •  23 Iunie 2019, 19:29

Comedia ororilor e perpetua la clubul Dinamo...!Ce ti se pare coane Prunache,ca nu are dreptate grecul..pai de aia se ,,inghesuie" cei plecati ,,in exod" sa revina acasa dupa umilintele traite aici,refuza sa supravietuiiasca in ,,raiul de pe pamant " he,he,heee.?

stoichkov10
stoichkov10  •  23 Iunie 2019, 15:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  23 Iunie 2019, 14:07

Iar iese Prunea pe sub minge. Nu toti te felicita ca le tragi un sut in fund. Si sa nu uite cate probleme a avut Rednic pana a reziliat vreo 10 contracte. Sau e mai priceput Rednic ca si manager? Ca si antrenor e clar.....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează