FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Neicuțescu și Lorena Papuc, decizie comună după scandalul cu manelele! Ce au făcut cei doi

Mihai Neicuțescu și Lorena Papuc, în dreapta +40   FOTO
Mihai Neicuțescu și Lorena Papuc, în dreapta

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2020 12:34 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 21:13

Trimis la echipa a doua a lui Dinamo, atacantul Mihai Neicuțescu (21 de ani) a reintrat în atenția publică după apariția unui videoclip în care fotbalistul petrece copios. Clubul a anunțat că nu îi mai permite accesul la antrenamente pentru o perioadă.

UPDATE duminică 08:50 | Neicuțescu a decis să își închidă contul de Instagram, în timp ce iubita lui, Lorena Papuc, a decis să își treacă contul de socializare pe privat. 

Iubita lui Neicuțescu este considerată una dintre cele mai frumoase iubite de fotbaliști din Liga 1. Superba brunetă postează imagini sexy pe contul de Instagram, arătându-le urmăritorilor diverse ținute, machiaje sau coafuri, și e pe cale să-și lanseze propria afacere. Vezi aici o galerie foto:

+36 FOTO

UPDATE, sâmbătă, 12:30

Pablo Cortacero, noul șef de la Dinamo, a reacționat după escapada lui Mihai Neicuțescu. Investitorul spaniol a scris pe facebook: „Cum spuneam, acest proiect este serios și trebuie să fie în toate compartimentele, deci vom lua măsuri”.

Neicuțescu ar fi participat la o petrecere alături de mai multe persoane, unde recomandările de distanțare socială nu au fost respectate. Imaginile au fost postate pe Instagram chiar de către iubita lui Neicuțescu, Lorena Papuc. Petrecerea a fost animată de cântăreții prezenți, care au oferit dedicații pentru Mihai și prietena sa, inclusiv una legată de marea rivală: „Chiar de nu joci la Steaua, Mihaie, ești viața mea”.

După apariția imaginilor în media, jucătorul s-a apărat, susținând că ar fi de fapt de-acum un an. Totuși, video-urile au fost postate pe InstaStory ca și cum ar fi fost de actualitate, fără a fi menționat detaliul ca sunt din 2019.

DINAMO. Neicuțescu și Lorena Papuc, decizie comună după scandalul cu manelele! Ce au făcut cei doi
Postare pe InstaStory-ul lui Neicuțescu

Antrenorul Cosmin Contra a luat în serios situația și a reacționat dur:

„Vor fi consecințe, e clar că dacă l-am trimis la echipa a doua și nu a respectat aceste reguli, nu se va mai putea antrena 14 zile nici acolo. Nu putem risca nimic. Sunt mulți jucători care vin de acolo să se antreneze cu prima echipă. Vor fi consecințe la nivel de bani, trebuie să existe o amendă. Jucătorii să înțeleagă că trebuie să fie profesioniști, responsabili. E munca lor. Au contract. Astea sunt regulile și trebuie să fim toți atenți. Nu putem să avem asemenea ieșiri și lucruri care nu țin de profesionalismul fiecăruia. Neicuțescu are și el părinți, familie, neamuri, ar trebui să fie mai responsabil!” 
Cosmin Contra, antrenor Dinamo, la „Fotbal Club” pe Digi Sport

„Îmi pare rău, e unul dintre jucătorii cărora le-am ținut partea, n-am vrut să plece de la Dinamo. N-ai voie să faci așa ceva. Mai ales acum, când am înțeles că s-a și renunțat la el. E un tânăr în care mi-am pus speranțe, m-am opus să fie vândut pe o sumă derizorie. Dar nu poți controla viața personală a fiecăruia. Cum își așterne, așa doarme. E tânăr, merită a doua șansă. Dacă ești frustrat (n.r. pentru că a fost trimis la echipa a doua), te antrenezi de două ori mai mult, nu așa. Ne place tuturor să ieșim, dar în momentele astea trebuie să avem fiecare mai multă grijă. De unde îi mai taie la bani nu știu, că și-așa are un salariu vai de capul lui”
Florin Prunea, fost președinte Dinamo, pentru sursa citată

Neicuțescu, interzis la antrenamente

București, 6 septembrie 2020. Am rămas surprinși să aflăm prin intermediul rețelelor de socializare că atacantul dinamovist Mihai Neicuțescu are timp de petreceri într-o perioadă în care pandemia de coronavirus reprezintă în continuare un pericol pentru fiecare dintre noi.

Trimis să se antreneze cu echipa secundă a clubului nostru, Mihai Neicuțescu a înțeles să se pregătească și în afara terenului de joc, la o petrecere pe ritmuri de manele alături de mai multe persoane, unde recomandările de distanțare socială nu au fost respectate.

Dinamo București va deschide o anchetă pentru a afla dacă evenimentele au avut loc acum și nu în trecut pentru că nu putem accepta acest comportament iresponsabil.

Până la finalizarea anchetei interne, Mihai Neicuțescu nu se va antrena nici cu prima echipă, nici cu formația secundă, Dinamo B.

Clubul nostru anunță prin intermediul acestui comunicat de presă că Mihai Neicuțescu va suporta consecințele noului Regulament Intern și va fi sancționat drastic dacă se constată că lucrurile reflectate în presă sunt adevărate.

Regulile protocolului medical stabilit în fotbalul românesc trebuie respectate, iar Dinamo București nu poate risca nimic în această perioadă în care trebuie să demonstrăm că suntem profesioniști și, în același timp, atenți la toate detaliile care pot pune în pericol viața fiecăruia din noi
- Comunicat Dinamo 

FOTO Lorena Papuc, iubita lui Mihai Neicuțescu

+36 FOTO

Sursa VIDEO&FOTO: instagram.com/papuclorena

12 ani de la episodul „Steaua e numai una”

Nu e prima dată când dinamoviștii menționează marea rivală la petrecerile lor. Mai mulți jucători de la Dinamo, printre care Pulhac, Ropotan și Torje, au fost filmați în 2008 în timp ce cântau una dintre melodiile dedicate „roș-albaștrilor”.

VIDEO // GSP LIVE Povestea fabuloasă a episodului „Steaua e numai una!” » Pulhac către colegii lui: „Plecați dracu’ acasă!”

Contra, curățenie la Dinamo

Cosmin Contra, noul antrenor al lui Dinamo, anunțase, încă de la finalul meciului cu Chindia, 0-1, că va renunța la mai mulți jucători. „Guriță” pare că se ține de cuvânt. Atacanții Daniel Popa (25 de ani) și Mihai Neicuțescu (21) plus fundașii Andrei Sin (28) și Mihai Popescu (27) sunt pe lista de transferuri a lui Dinamo. Până să fie transferați sau împrumutați, aceștia au fost trimiși la echipa secundă, în Liga 3.

250.000 euroeste cota de piață a lui Neicuțescu, potrivit Transfermarkt.com

2 goluri și 2 pase decisivea reușit Neicuțescu la Dinamo, în 21 de meciuri. La Chindia, unde a fost împrumutat un an și jumătate, are 9 goluri și 3 pase decisive în 39 de partide

Mai multe știri despre Dinamo:

Un atacant cu meciuri în Champions League a ajuns la un acord cu Dinamo!

Jucătorii lui Dinamo au început să încaseze banii restanți! Pablo Cortacero, obligat să plătească noi datorii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (233)
emil1986
emil1986  •  07 Septembrie 2020, 12:23

***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

912153788849149
Costea Ioan  •  07 Septembrie 2020, 12:13

Contra uita prea usor ce fel de jucator era el si de ce era mereu in conflict ba cu antrenorul ba cu unii dintre colegi! Sigur acum taie si spanzura insa nici in viata civila el nu poate fi un exemplu si asta o stiu multi dintre timisoreni!

blackknight
blackknight  •  07 Septembrie 2020, 10:38

"Neicuțescu a decis să își închidă contul de Instagram, în timp ce iubita lui, Lorena Papuc, a decis să își treacă contul de socializare pe privat. " - cu alte cuvinte: "o sa facem in continuare tampenii, doar ca o sa fim mai atenti sa nu se afle". l-as zbura pe asta de la echipa in secunda 2! PS: cand unu se lauda cu petrecerile si gagica se lauda cu fundu, imi dau seama ce (nu) e in capu lor.... ceea ce explica si pozele si reactia celor 2!

Vezi toate comentariile (233)
Comentează
Close