FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Nici el nu știe ce vrea! Mihai Popescu s-a certat cu șefii „câinilor”, dar a refuzat să plece la un club care îi tripla salariul

Articol de - Publicat luni, 23 decembrie 2019 01:46

Mihai Popescu, 26 de ani, s-a certat cu șefii lui Dinamo, solicitând un salariu mai mare, dar când a avut șansa să părăsească „haita” în vară, pentru o remunerație triplă, nu i-a convenit.

Mihai Popescu și-a decis soarta la Dinamo. A cerut un salariu mai mare și a avut o discuție cu Dusan Uhrin, înaintea partidei decisive de la Botoșani (0-1), fiind lăsat în afara lotului. O lovitură sub centură pentru antrenorul care a crezut în el și l-a introdus titular, în ciuda a numeroase presiuni. Fundașul de 26 de ani câștigă 2.500 de euro pe lună în Ștefan cel Mare, iar pe șefi i-a enervat faptul că în mai multe rânduri fotbalistul a fost vocal atunci când a solicitat restanțele salariale.

În acest moment, Popescu nu are nicio ofertă de transfer, cel puțin nu în afară, unde și-ar dori. În vară, St. Mirren l-a vrut, mai ales că Mihai jucase integralist acolo în prima jumătate din 2019. Îi oferea un salariu de bază de 8.000 de euro pe lună, la care se adăugau bonusuri consistente. Nu a vrut!

Dinamo a încercat, practic, să-l împingă pe apărător să plece, fiindcă nu intra în calculele lui Eugen Neagoe, mai ales că nici nu făcuse pregătirea de vară cu „câinii”. Doar că Popescu nu a vrut să plece, a preferat să se întoarcă în România pe un salariu modic. Acum, soarta lui e pecetluită.

„Trebuie să dispară!”

Fundașul nu mai este în calcule pentru 2020. "Nu trebuie să schimbăm foarte mult, dar băieţii ăştia care nu vor să joace trebuie să dispară de acolo. Nu mă refer numai la Popescu. E inadmisibil ca, la un club ca Dinamo, un jucător să vină şi să spună: «Eu vreau să plec că am salariul mic». Bă băiatule, când ai venit aici şi ai stat şi ai jucat titular, de ce nu ai venit atunci să spui că nu vrei să joci la Dinamo, că ai salariu mic?!", a acuzat Prunea la DigiSport. 

„O să vedeţi cine sunt şi ceilalţi, trebuie să facem şi puţină ordine, că nu mai merge, nu e sat fără câini, chiar dacă nu mai este Dinamo clubul pe care îl ştiam cu toţii şi unde am crescut şi eu. Trebuie dat cu barda, să curgă sânge!”
Florin Prunea, manager general Dinamo

„Eu am tot evitat să vorbesc fiindcă nu mi s-a părut normal să o fac. N-a fost nicio ceartă, nu m-am contrat cu antrenorul sau cu altă persoană. Nu pot să zic decât că toți încearcă să se ferească de adevăr și nu e normal!”
Mihai Popescu, fundaș Dinamo

1 golși un assist a reușit Popescu în 16 meciuri în acest sezon la Dinamo

21 de partidea strâns stoperul la St. Mirren, contribuind la salvarea de la retrogradare

Dusan Uhrin, mesaj pentru suflarea dinamovistă: „Luptăm și rămânem împreună!”

Citește și:

Cristi Borcea, afirmație șocantă: „Dinamo se desființează într-un an!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
rockyus
rockyus  •  23 Decembrie 2019, 23:03

Adevarul e undeva la mijloc, gsp au doar varianta gruparii!

rockyus
rockyus  •  23 Decembrie 2019, 23:01
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 23 Decembrie 2019, 21:50

care munca lui ,mai nene ? dinamo a avut obiectiv clasarea in play -off ! din cauza cui nu s-a realizat obiectivul ? din cauza lui popescu, ciobotariu, corbu in rolul principal ptr. ca sunt fundasi si greselile lor costa cel mai mult ,ca la botosani ,unde corbu practic s-a dat deoparte ca ala sa suteze la poarta ! mai erau 1-2 minute si gestul lui te duce cu gandul in alta parte . sa le dea banii dar la fiecare sa se tina cont de prestatia din teren ,ptr. ca obiectivul impus nu a fost realizat !

Nu te mai repeta, s-a auzit din prima...nu suntem idioti!

creeperno999
creeperno999  •  23 Decembrie 2019, 22:51

Ce bine era daca pleca in vara

Vezi toate comentariile (9)
Comentează