FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Bate în retragere, după ce Nicolae Badea a amenințat că-l dă în judecată: „Am greșit și îmi pare rău”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 11:41 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 13:22

Răzvan Oprea, membru-fondator al Asociației Dinamoviști pentru Dinamo, a fost invitat la GSP LIVE în această dimineață.

Actorul a vorbit despre Nicolae Badea, fostul finanțator al „câinilor”, pe care l-a criticat în urmă cu două săptămâni și care a spus că-l dă în judecată. 

VIDEO Răzvan Oprea, după întâlnirea cu Nicolae Badea: „Am reacționat nervos, sunt o fire vulcanică. Badea nu m-a mințit, nu se susțin declarațiile mele”

Acum, Răzvan Oprea, după ce s-a întâlnit cu omul de afaceri, și-a schimbat opinia despre Badea și a lăudat ce a făcut acesta pentru Dinamo. 

„Ieri m-am întâlnit cu dânsul, la inițiativa avocaților săi. I-am zis direct, fără alte ocolișuri, că îmi pare rău pentru  declarațiile făcute după meciul cu Gaz Metan. Eram foarte supărat și am exagerat.  Îmi pare rău. Am folosit niște cuvinte de care îmi pare rău. Nu le susțin. Am un temperament vulcanic și se întâmplă să mai și greșesc. 

Iar rolul de pârât într-un proces cu domnul Badea nu mi s-ar potrivi. Ar fi un eșec al carierei mele. Nu, nu m-am speriat. Întâlnirea a fost una amicală, în care să reglăm relația.  Eu l-am cunoscut când am inițiat proiectul ADpD. Nicolae Badea, din punctul meu de vedere, e singurul care a făcut ceva notabil pentru Dinamo când a fost acolo.

Poate că nervii mei aveau dorința de a-l determina să se apropie cât mai mult de Dinamo și să ajute. Eram supărat. Dar asta era esența a ceea ce voiam să spun. I-am spus și ieri că mi-aș dori să fie mai aproape de Dinamo. E singurul om cu adevărat dedicat și care are puterea să facă ceva pentru Dinamo în acest moment.

Domnul Badea nu m-a mințit cu nimic. Nu avem dreptate cu declarațiile date. Avem dreptate când i-am spus «Dacă tot te-ai implicat, implică-te!». Și a zis «O să încercăm». Acum trebuie să se stabilizeze situația”, a spus Răzvan Oprea la GSP LIVE.

Nicolae Badea, atacat de Răzvan Oprea: „E un mincinos notoriu”

Răzvan Oprea, membru fondator al Asociației Dinamoviști pentru Dinamo, gruparea care, la fel ca DDB, a dorit să cumpere acțiuni la club, a vorbit despre situația din club. Acesta l-a arătat cu degetul pe Nicolae Badea, cel care se implică la club, fără a avea însă o funcție oficială.

 Domnul Badea e un mincinos notoriu! Oamenii tot spun că vorbesc cu domnul Badea. Păi, nu e DDB acționar la Dinamo? Cine e în spatele acestei chestii? Badea. Cine a distrus proiectul nostru? Nu Domnul Badea? El a spus că nu se implică, dar cine e în spate? Nu Badea? Nu zic toți că discută cu Badea? De ce să vorbești cu el dacă el nu este la Dinamo? E susținător din umbră și duce corabia cum o duce. 

Se implică tot mai mult, dar să ne spună. Dacă tot vrei să te implici, implică-te până la capăt. E un guru al lui Dinamo? E un guru la care trebuie să vii și să-i spui ce vrei să faci și el spune «E bine. Nu e bine». Asta a devenit? Ca să știm toți.

Toată lumea spune «Mă duc să vorbesc cu Badea». De ce nu vorbiți cu cei din conducere? Care e rolul lui? Îl rog, dacă tot este un guru al acestei mișcări, să se implice total. Poate convinge oameni să aducă milioane la club. D-astea sunt probleme la echipă. Nimeni nu știe ce se întâmplă. Totul e în ceață. Asta se reflectă în joc. Echipa are nevoie de stabilitate.  Dacă se va continua pe acest drum, clubul Dinamo e mort
- Răzvan Oprea, pe 16 octombrie, în emisiunea „DigiSport Matinal”.

Nicolae Badea a amenințat că-l dă în judecată: „S-au dus vremurile lui de «glorie»”

Ulterior, Badea a reacționat prompt și a spus că vrea să-l dea în judecată.

Din fericire, l-am ratat în rolul improvizat (n.r. legat de declarațiile date de Oprea). Domnul actor s-a prezentat la o audiție în fața telespectatorilor, probabil fără text și fără sufleor, iar interpretarea a fost un eșec de logică, vocabular și coerență, de la un capăt la altul. Am citit însă câteva propoziții. 

În opinia mea, părerile dânsului sunt fără argumente, contradictorii și lipsite de o elementară sintaxă.

S-au dus vremurile de glorie ale actorului Răzvan Oprea. Va fi distribuit curând într-un reality show în rolul «Pârâtul». Mai pe înțelesul publicului, îl voi da în judecată pe acest Răzvan Oprea! În viață, trebuie să ne asumăm replicile, mai mult sau mai puțin neinspirate
-Nicolae Badea pentru Fanatik

Citește și: 

Noi declarații dure la adresa lui Deian Sorescu după conflictul cu Mircea Rednic: „Un fotbalist care gândește așa nu are ce căuta la Dinamo. Nu are ce căuta în fotbal!”

Mircea Rednic, la colțul rușinii » Antrenorul lui Dinamo, egalul lui Chirilă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
alexpreda
alexpreda  •  07 Noiembrie 2021, 11:52

hahahahahahahahahahahah asta da caine rosu!

ddddd
ddddd  •  05 Noiembrie 2021, 15:44

un pacalici !

alex.aelev
alex.aelev  •  04 Noiembrie 2021, 21:22

*** *** ***?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează