FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO Atac dur în scandalul de la Dinamo: „Sorescule, o să ajungi vai mama ta! Nu ai ce căuta în fotbal!”

Deian Sorescu
Deian Sorescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 11:11 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 12:27

Deși a fost reprimit în lotul lui Dinamo după conflictul cu Mircea Rednic, Deian Sorescu (24 de ani) nu scapă de criticile la adresa sa. Răzvan Oprea, actor și membru-fondator al Asociației Dinamoviști pentru Dinamo, l-a taxat dur pe mijlocașul român pentru atitudinea sa.

Invitat la emisiunea „GSP Live”, Oprea a avut un discurs radical la adresa lui Sorescu, acesta spunând că Deian nu are ce căuta în fotbal cu o asemenea atitudine.

„Hagi a zis odată o chestie fantastică: «La fotbal e ca la teatru, cum repeți așa joci». Așa este, te antrenezi, ești disciplinat, ai un plan. Tu, Sorescule ce plan ai cu tine? Unde vrei să ajungi? Nu merge așa, trec anii, trec niște lucruri și te trezești la 30 de ani că nu ai luat Lamborghini, ai luat 1-2 apartamente și aste e tot. 

Nu știi să faci nimic, le pierzi și pe alea și ajungi vai mama ta. La asta nu te gândești Sorescule? Că îți cumperi maxim 3 apartamente din fotbal dacă continui așa. 

1500 de euro pe lună (n.r. - cât ar face din închirierea celor 3 apartamente) îți ajung după ce ți-ai rupt picioarele 20 și ceva de ani? Dacă atât te motivează pe tine ca fotbalist, nu ai ce să cauți nu numai la Dinamo, nici la fotbal”, a declarat Răzvan Oprea la GSP Live.

Ciprian Marica îl critică și el pe Sorescu

Marica nu-l menajează nici el deloc pe Sorescu, despre care spune că ar avea nevoie de o „vacanță”. De asemenea, acesta îl sfătuiește pe Deian să-și schimbe comportamentul, pentru că nicio echipă nu îl va transfera în situația actuală.

„Cine te mai ia, dacă nu te prezinți așa cum trebuie? Trebuie să reușească să se detașeze de problemele care sunt la Dinamo și să dea totul pe teren. Sigur, este ușor de spus din afară, numai în pielea lor să nu fii! Nu sunt cei mai buni jucători, să spunem așa și realitatea o spune. Va fi important să organizeze echipa și nucleul de jucători. 

Nu știu ce s-a petrecut acolo sau de ce a luat Sorescu vacanță. Dacă i s-a dat, câteodată e binevenită! Mai ales că am văzut… Dinamo nu funcționează, el e e apatic, asta s-a văzut. Poate că avea nevoie de o vacanță. Un transfer l-ar fi eliberat.

 Cu siguranță, lucrul asta a contat și l-a apăsat, eu îl înțeleg. Dar, totodată, trebuie să te ridici la un nivel și să îți menții standardele. Odată ce clachezi, e în primul rând în defavoarea ta”, a declarat Marica potrivit as.ro

Citește alte știri din Liga 1:

Ciprian Marica, mesaj de susținere pentru FCSB și Rapid după ce au primit interzis în București: „E rușinos, numai la noi se putea întâmpla”

Gică Hagi, fabulos cu Steaua și dezamăgitor cu FCSB » Contrast uriaș între meciurile cu roș-albaștrii ca fotbalist și antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
pingelica.regretatu
pingelica.regretatu  •  05 Noiembrie 2021, 08:07

luam cazul sorescu de la inceputuri. adus cu am fost adus de bratu parca de la o echipa timisoreana. baiat bun plin de energie isi dorea sa se remarce. prindea prima echipa cam greu era limitat dar muncea ... un hamster asa ca florentin petre care alerga dar fotbal ioc. incet incet a fost bagat in seama dat fiind ca omul evolua si uite-l la prima echipa apoi chiar fiind bunicel. a muncit omul si bravo lui. doar ca a sari din clasa a doua in a 7-a este ceva "maret" dar ce sa faci daca nu a studiat nitcai gramatica ceva care sa-i prelucreze creierul? educatie cetateneasca sau filmele pentru debili il influentau? era precum chestia aia lunga cu care se lauda multi doar ca se indoaie de la mijloc. asa si cu el. facu niste meciuri bune pe cind nu prea era stiut. acum este. nu mai misca in front. daca este tinut om la om nu mai face nimic. limitat fara a fi inventiv deci are trasee standard... si uite cum deveni nervos cerind sa fie mutat pe postul de fundas unde crede ca are sanse la nationala. pamint de flori in ultimele meciuri jucate. ca are si el demnitatea lui normal ca o are doar ca o foloseste unde nu trebuie. acum vrea sa fie c$$$$$$$ si lasa capul in jos pentru ca rednic il poate distruge. sa plece tata daca asta vrea. dar nu asa. nu impresioneaza pe nimeni la modul asta de cap mic si creier lejer. o sa moara la echipa a doua altcumva. dinamo il va ajuta sa plece pentru ca nu sta in el. ar fi stat daca juca. asa pierd bani si ar fi bine sa il vinda acum. se

csaba
csaba  •  04 Noiembrie 2021, 13:48

Nu înțeleg de ce se mai găsesc unii să-i plângă pe acești *** de fotbaliști din România, niște puțoi cu patru clase și se dau mare, întâi să joci și pe urmă să ai pretenții, e drept că și jurnaliștii sunt de vină, dacă din greșeală unul a nmarcat un gol fabulos din greșeală, (dacă îl pui să o mai repete nici din 1000n de lovituri nu reușește) dar la noi e cel mai fabulos jucător !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  03 Noiembrie 2021, 22:39

Rednic ii mai da o sansa. Daca nici acum nu se potoleste, echipa secunda scrie pe el

Vezi toate comentariile (13)
Comentează