FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

exclusiv Lovitura verii pentru Dinamo: șanse mari pentru un acord cu Nicolae Badea + alte două vești importante

Lovitura verii pentru Dinamo: șanse mari pentru un acord cu Nicolae Badea + alte două vești importante
Lovitura verii pentru Dinamo: șanse mari pentru un acord cu Nicolae Badea + alte două vești importante

Articol de - Publicat luni, 01 august 2022 17:20 / Actualizat luni, 01 august 2022 17:55

Una dintre problemele majore ale lui Dinamo ar putea fi rezolvată în cel mai scurt timp posibil. Mai exact, conform informațiilor GSP.ro, în această seară urmează să se stabilească situația siglei ce va fi purtată în Liga 2 de către jucătorii "câinilor".

Cu toate că s-au făcut demersuri pentru a stabili o nouă stemă pe echipamentul roș-albilor, ba mai mult a fost decisă o alta după votul suporterilor grupării din Ștefan cel Mare, actuala conducere a clubului este foarte aproape de a ajunge la consens cu Nicolae Badea, pentru ca Dinamo să poarte, în continuare, sigla cu cei doi "câini"! 

  • Păstrarea siglei este un aspect foarte important la Dinamo. Ar însemna evitarea unui război intern pe marcă și palmares, conflict care ar sparge clubul în mai multe inițiative ce își revendică aceiași suporteri și aceeași istorie, cum s-a mai întâmplat la FCSB/CSA Steaua și FCU/CSU Craiova
DDB ar fi trimis o nouă sumă către Dinamo » Ce ar urma să se întâmple cu banii
DINAMO
DDB ar fi trimis o nouă sumă către Dinamo » Ce ar urma să se întâmple cu banii

"Da, în această seară vom decide, sunt șanse mari să continuăm cu sigla respectivă", au declarat oficialii grupării din Ștefan cel Mare.

Vin noile tricouri!

Problema siglei este cea mai importantă în acest moment, întrucât campionatul începe joi, de la ora 18:00, pentru formația lui Ovidiu Burcă. Timpul nu mai are răbdare cu Dinamo, astfel că în ultimele ore s-a urgentat rezolvarea situației. Mai ales că va sosi și noul echipament al "câinilor", fiind șanse mari ca joi, cu Progresul Spartac, Dinamo să evolueze în noile haine. 

Pe care trebuie să apară sigla clubului - ce va fi înregistrată și la FRF, un alt detaliu vital! -, precum și noul sponsor oficial principal al grupării, compania de betting 888.com. Vizavi de acest detaliu, Vlad Iacob, numărul 1 din conducerea roș-albilor, a comentat: "Noile tricouri trebuie să sosească, echipa ar putea evolua joi în ele".

Cresc șansele pentru "Arcul de Triumf"

Tot în această săptămână se fac demersuri importante pentru ca dinamoviștii să ajungă la un numitor comun vizavi de locul de disputare al meciurilor de acasă. "Mingea este acum în zona ministerului Sportului", a precizat Vlad Iacob, existând discuții inclusiv cu președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, pentru ca Dinamo să joace "acasă" pe stadionul Arcul de Triumf. "Dânsul a zis astăzi că susține demersul nostru, vom vedea ce va urma mai departe", a transmis șeful "câinilor".

Cum plănuiește Vlad Iacob să aducă sponsori la Dinamo + relația cu fanii în acest moment

Veste mare pentru Dinamo » Unde se joacă primul meci din Liga 2 + „Câinii” au rezolvat o problemă de 350.000€
Dinamo
Veste mare pentru Dinamo » Unde se joacă primul meci din Liga 2 + „Câinii” au rezolvat o problemă de 350.000€
4 fotbaliști sunt out de la Dinamo! Burcă: „Sunt doar chestiuni sportive”
DINAMO
4 fotbaliști sunt out de la Dinamo! Burcă: „Sunt doar chestiuni sportive”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
balotelli
balotelli  •  02 August 2022, 13:51
Postat de vioduru67 pe 01 August 2022, 19:58

M-am săturat de Badea până peste cap! ..ca ăla care "nici nu o ia de nevastă ,nici nu o lasă să se mărite"...eu nu mai suport "mariajul" asta! Dinamo trebuie sa meargă mai departe și să se rupă de vechii acționari ..vedem unde a ajuns!!!

Văd că apar steluțe în locul reply-ului meu. Să știi că n-am scris nimic jignitor la adresa ta, ci doar ceva de Badea și Dinamo. N-am cum să reformulez, că n-ar mai avea niciun farmec. Oricum... big like pentru postarea ta. :)).

balotelli
balotelli  •  02 August 2022, 09:24
Postat de hristo33 pe 02 August 2022, 06:20

Daca si cu parca. esti putin confuz. Badea nu detine exclusivitate pe numele Dinamo, el are doar sigla cu cei 2 caini, care se poate inlocui. Mai faci o greseala, Cs-ul ar avea rolul lui Talpan, nu Badea. Deocamdata Cs-ul au fost dispusi sa ajute echipa din B, nu sa mearga in justitie gen. Talpan. Dupa cum vad, nu exista tensiuni intre cele 3 parti, nu vad de ce incerci sa creezi tu un scenariu asemanator cu fcsb-Steaua. numai bine si nu da apa la moara lui rantzum si altor "apocaliptici"))

Cs - ul nu se poate amesteca în încrengătura de la Dinamo din L2. Ar vrea să ajute, au și declarat că sunt dispuși să se retragă atunci când va rămâne o singură echipă. Ministerul a înființat-o, sau a reactivat secția de fotbal, doar ca o rezervă în cazul unei dispariții a FC Dinamo 1948. La fel și Badea: a înființat o echipă pentru a fi sigur că 'numele Dinamo' nu va muri. Deocamdată, să zicem că sunteți în grafic. Nu m-ar bucura falimentul celor susținuți de DDB decât în cazul unei fuziuni între CS și ACSFC, care ar porni pe un nou drum, fără datorii și fără acele personaje dubioase care doar se folosesc de numele Dinamo pentru a face profit. Prea multe compromisuri pentru continuitate... prea multe umilințe îndurate.

balotelli
balotelli  •  02 August 2022, 09:08
Postat de boierasul pe 02 August 2022, 03:45

1)) -am ajuns "boier" pe munca mea și pe capul meu, nu prin furt sau alte excrocherii)) Din cauza celor care au fost "oportuniști" după revoluție și a mentalității care există în România, au plecat 5 milioane de români. 2- palmaresul este al clubului Dinamo 1948. Badea, tu, eu sau alții pot înființa 100 de echipe de fotbal cu numele Dinamo, dar numai Dinamo 1948 are palmaresul. În cazul Fcsb, UEFA a judecat la fel.

Da. Pentru că UEFA judecă din pdv. sportiv, cum ar trebui probabil s-o facem și noi. Însă deciziile instanțelor sunt cele care primează, iar până la o hotărâre definitivă, palmaresul '47-'98 e la Talpan. Revenind la oile noastre, un eventual - foarte posibil - faliment nu va putea fi compensat de faptul că dețineți palmaresul. Ăla n-o să-i țină mortului de cald, nici n-o să-i asigure un trai mai fericit "dincolo de ea". Tu nu vei mai fi interesat de fotbal, dar fanii vor fi nevoiți să meargă mai departe cu echipa ce se va numi Dinamo, așa goală cum e: fără dotări și istorie... doar cu numele.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează