FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV 4 fotbaliști sunt out de la Dinamo! Burcă: „Sunt doar chestiuni sportive”

Articol de - Publicat luni, 01 august 2022 11:21 / Actualizat luni, 01 august 2022 11:56

Dinamo București va începe oficial joi seară, de la ora 18:00, noul și, totodată, primul sezon din Liga 2 din istoria clubului. Adversara este Progresul Spartac. „Câinii" încă nu și-au definitivat lotul, sunt în plină „vânzoleală" la echipă, așa cum s-au exprimat oficialii formației.

Ovidiu Burcă a luat mai multe decizii importante, de ultim moment, pentru echipa sa. De la a renunța la câțiva fotbaliști la a angaja alții, chiar azi ar putea fi anunțați. Ei vin din Liga 3. În plus, tehnicianul de 42 de ani a impus un regim cazon, la Săftica, pentru a-și cunoaște mai bine noii elevi.

DDB ar fi trimis o nouă sumă către Dinamo » Ce ar urma să se întâmple cu banii
DINAMO
DDB ar fi trimis o nouă sumă către Dinamo » Ce ar urma să se întâmple cu banii

Ovidiu Burcă, antrenor la Dinamo: „Ivanov refuză Liga 2”

Prima hotărâre majoră este aceea de a renunța la câțiva fotbaliști importanți, în condițiile actuale ale formației. 

Ovidiu Burcă a dialogat personal cu Bogdan Gavrilă, Mihai Eșanu, Antoni Ivanov și Cătălin Măgureanu, anunțându-i că nu se bazează pe ei în perspectiva noului sezon.

„Eu trebuie să găsesc jucători care să alerge din minutul 1 în minutul 90, care să fie conectați la maximum la ceea ce se întâmplă în viața echipei. 

Ivanov, este clar, nu mă bazez pe el, refuză să joace în Liga 2, nu poate mental, așa că nu trag de nimeni. Nu pot să forțez, are o situație cu clubul, eu, sportiv, nu mă pot baza pe el, mai departe își va rezolva cu Dinamo. 

În rest, am dat o listă cu jucători pe care nu mă bazez, le-am explicat motivele mele tuturor. Sunt doar chestiuni sportive, nu extrasportive. Am comunicat conducerii că nu mai fac parte din planurile mele sportive, rămâne să vedem ce soluții se găsesc alături de conducere. 

E o situație neplăcută pentru mine, pentru ei, pentru club, dar eu consider că e cea mai bună decizie", a explicat Ovidiu Burcă pentru GSP.ro.

Am încredere că putem redresa situația la Dinamo, sunt jucători care au valoare, au evoluat la un anumit nivel. Sunt și tineri de calitate. Am speranțe, altfel nu mă băgam ca nebunul cu capul înainte,

Condițiile de la Săftica sunt bune, chiar sunt bune... Rămâne de văzut dacă va continua și Iulian Roșu, vor fi discuții. Căpitan? Încă n-am decis total, în ultima perioadă a fost Dudea. Vom lămuri și acest detaliu.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Iglesias nu joacă joi: „Nu te naști cu mentalitatea de «câine»” 

Dani Iglesias, 27 de ani, este ultimul fotbalist anunțat ca transferat de către gruparea din Ștefan cel Mare. 

Mijlocașul va începe de astăzi pregătirile sub comanda lui Ovidiu Burcă, dar este exclus să apară în formula „câinilor" la meciul de joi, cu Progresul Spartac. 

„Nu intră în calculele primei etape, trebuie să se pregătească fizic și mental în următoarea perioadă. Până la urmă, în general, niciun fotbalist nu se naște cu mentalitatea de «câine». Eu sunt extrem de atent la profilul psihologic. 

Mulți sunt talentați, dar e nevoie de mai mult. Urmează o etapă infernală, având în vedere situația la zi, încerc să fac lucrurile să arate și să fie cât mai bune. Sunt multe lucruri de pus la punct", a declarat Burcă.

VIDEO Noul șef de la Dinamo anunță stadionul pentru Liga 2: „Am promisiunea Ministerului că vom juca acolo. Atmosfera va fi fantastică”

Citește și: 

5 detalii despre ultimul transfer al lui Dinamo » Cea mai mare realizare: a fost coleg cu Bellerin

Nu e glumă! Fotbalistul care a retrogradat cu Dinamo a semnat cu Bayern Munchen!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
creeperno807
creeperno807  •  01 August 2022, 22:42

Mie nici de Magureanu nu-mi pare rau, atacant cu 0 goluri la Dinamo

albu
albu  •  01 August 2022, 14:08

De ceilalti baieti imi pare rau dar samantarul ala din poarta(nici nu vreau sa-i mai rostesc numele) nu avea ce sa mai caute la Dinamo dupa dubla cu U Cluj,ne-a mancat ficatii !

elgabri
elgabri  •  01 August 2022, 13:10

Interesant cum de renunta la "salvatorul" lui Dinamo Gafeanu, oare DDB stie asta ??

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close