FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mandic vine mâine la București! Se pun la punct ultimele detalii ale contractului cu Dinamo

FOTO: Imago-Images / Răzvan Păsărică
FOTO: Imago-Images / Răzvan Păsărică

Articol de - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 18:12 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 18:19

Atacantul bosniac Nikola Mandic (26 de ani) a transmis că va ajunge marți la București pentru a regla ultimele detalii ale contractului cu Dinamo. Se speră a se rezolva rapid situațiile lui Jonathan Rodriguez și Antoni Ivanov.

Conducerea dinamoviștilor a intensificat tratativele pentru a închide mercato de iarnă cât mai repede posibil. Șefii clubului tratează astăzi ultimele mutări ale echipei, ca urmare a negocierilor pe care le-au deschis de câteva zile. 

Dinamo, la un pas să transfere un fost fundaș de la Marseille! Fotbalistul e în drum spre București + Negocierile cu atacantul din Ligue 2 s-au blocat!
DINAMO
Dinamo, la un pas să transfere un fost fundaș de la Marseille! Fotbalistul e în drum spre București + Negocierile cu atacantul din Ligue 2 s-au blocat!

Administratorul special Iuliu Mureșan a primit vești din partea lui Nikola Mandici 26 de ani, și a agenților săi, croatul transmițând că ar ajunge marți la București!

Dinamo a găsit atacant

Stoican se bazează în avanposturi doar pe Mirko Ivanovski, la un cartonaș galben distanță de a fi suspendat o etapă, și pe Dusan Celar, care s-a alăturat antrenamentelor echipei, împrumutat fiind de la CFR Cluj II. 

În ceea ce-l privește pe vârful elvețian Nemanja Petrovici, el a fost la pregătirile "câinilor", dar a plecat, a rămas să se mai întoarcă la vară, va fi monitorizat până atunci!

Roș-albii vor să vadă cât de repede se pot baza pe Mandic, unul dintre puncherii campionatului bosniac. Totodată, astăzi dinamoviștii au discutat despre detaliile contractuale ale mijlocașilor Jonathan Rodriguez, 31 de ani, CFR Cluj, și Antoni Ivanov, 26 de ani, de la CSU Craiova. 

Mandic vine mâine la București! Se pun la punct ultimele detalii ale contractului cu Dinamo
Nikola Mandic (26 de ani, atacant central), ultima dată la Rudar Prijedor (Bosnia), va semna cu Dinamo!

VIDEO Iuliu Mureșan, declarații după înfrângerea de la Pitești: „Important e că am avut atitudine”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Flavius Stoican a programat un amical în săptămâna derby-ului cu FCSB

DDB, comunicat furibund înainte de meciul cu FCSB: „Una dintre cele mai favorizate echipe. Avem vreo minimă șansă la un arbitraj corect?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
1745flo
1745flo  •  24 Ianuarie 2022, 22:46
Postat de andrei_ion_no_revelion pe 24 Ianuarie 2022, 20:20

cine este acest prostala Andrei ???? iosif randoom ??? ori tablarul din braila ??

E un pacalici fcsbist!÷))))

creeperno115
creeperno115  •  24 Ianuarie 2022, 22:37

Sarbii si croatii sunt muncitori si pun osul la bataie cand e vorba de-a ajuta echipa si in acelasi timp sa-si duca cariera pe o panta ascendenta. Perovic saracul s-a retras din fotbal dupa ce s-a sacrificat pentru Dinamo

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  24 Ianuarie 2022, 21:52

Stoican si Muresan urmaresc castiguri personale pe orice cale ptr ei nu exista dinamo sau alta echipa ci doar banii! Se stie ca sarbii si croatii sunt manevrati 100% de mafia pariurilor iar celelalte muraturi aduse de ei ar da orice numai sa joace ! Ceea ce le convine !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close