FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

EXCLUSIV Flavius Stoican a programat un amical în săptămâna derby-ului cu FCSB

Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00. Flavius Stoican (45 de ani), antrenor „câinilor”, a programat un meci amical în săptămâna partidei.
Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00. Flavius Stoican (45 de ani), antrenor „câinilor”, a programat un meci amical în săptămâna partidei.

Articol de - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 18:09 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 18:29

Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00. Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul „câinilor”, a programat un meci amical în săptămâna partidei.

  • FCSB - CFR Cluj, derby-ul începutului de an în Liga 1, este live AICI de la ora 20:00

Roș-albii se pregătesc de astăzi exclusiv pentru etapa de duminică din Ștefan cel Mare, cu FCSB. Flavius Stoican a fixat fie unul, fie două ședințe de antrenament în fiecare zi, dar a și antamat un meci de verificare la mijlocul săptămânii. 

Adversara va fi CS Popești Leordeni, locul secund în seria C3 din Liga 3, iar partida se va disputa pe arena din „Ștefan cel Mare”, miercuri, de la ora 14:30. Cu această ocazie, Flavius îi va testa și pe cei nou veniți, va mai lega relațiile de joc. Apoi, sâmbătă, „câinii” intră în cantonament pentru disputa cu rivalii.

Flavius Stoican și Mihai Stoica aprind derby-ul

La finalul eșecului cu FC Argeș, scor 1-2,, Flavius Stoican a trimis unele „înțepături” la adresa rivalei FCSB, după ce MM Stoica se arătase surprins zilele trecute de subțirimea campaniei de achiziții a dinamoviștilor.

Am văzut declarațiile lor despre jucătorii noștri, am văzut că cei de la FCSB au spus că suntem vai de capul nostru, vom vedea ce se va întâmpla la meciul direct
- Flavius Stoican

Replica lui MM a venit imediat: „Bate câmpii! Eu am încercat să scot ce e mai bun din ce joacă Dinamo. Îmi doresc ca ei să joace în continuare în Liga 1”.

VIDEO Cele mai importante informații înainte de FCSB - CFR Cluj 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant din Liga 1 » Nu e de la FCSB: „Nu se poate compara cu altul!”

Helmut Duckadam crede că roş-albaştrii nu mai trag mari speranţe la titlu: „Cei de la FCSB s-au resemnat. Diferența este foarte mare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
redbuldog
redbuldog  •  23 Ianuarie 2022, 19:42

Bravo Flavius,asa te vrem..!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează