FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR 3-3

VIDEO + FOTO FCSB - CFR Cluj 3-3. Derby veritabil pe Arena Națională » Iulian Cristea aduce egalarea la ultima fază! Clasamentul ACUM

Iulian Cristea reia cu capul pentru golul de 3-3, în prelungiri, dar cu prețul unei lovituri încasate de la Cestor +23   FOTO
Iulian Cristea reia cu capul pentru golul de 3-3, în prelungiri, dar cu prețul unei lovituri încasate de la Cestor

Articol de , - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 22:21 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 23:39

FCSB și CFR Cluj au remizat, scor 3-3, în derby-ul începutului de an din Liga 1. Iulian Cristea a marcat golul egalizator al gazdelor în al treilea minut al prelungilor.

Conica meciului FCSB - CFR Cluj 3-3: Șampanie cu gust de pelin

Fain fotbal în prima repriză a primei confruntări tari din Liga 1. Cu adevărat derby-ul ultimilor ani, nu ce era odată. Fazele spectaculoase au mers umăr lângă umăr cu erorile ce-au făcut diferența. Andrei Vlad a scos impresionant în startul partidei FCSB - CFR, în minutul 4, pentru ca apoi să aibă conștiința încărcată la primul gol al adversarului. 

Poate nu la fel de încărcată precum a lui Ovidiu Popescu, antieroul FCSB-ului comparativ cu adevăratul Popescu, cel din atacul roș-albaștrilor.

FCSB - CFR Cluj 3-3. Dumitru Dragomir, entuziasmat de doi fotbaliști: „Tavi e cel mai mare din ultimii 20 de ani, de la Hagi! Dar omul meciului e altul”
FCSB - CFR Cluj 3-3
FCSB - CFR Cluj 3-3. Dumitru Dragomir, entuziasmat de doi fotbaliști: „Tavi e cel mai mare din ultimii 20 de ani, de la Hagi! Dar omul meciului e altul”

Artă și graffitti în FCSB - CFR Cluj 

Gazdele au trăit din șutul senzațional al lui Tavi Popescu (24), care cu siguranță a crescut vertiginos cota pentru export a tânărului. FCSB nu a putut să țină de un avantaj ce relansa lupta la titlu. Că tot râdea MM Stoica de transferurile dinamoviștilor, apărarea echipei sale a fost din filmele cu "câini" de circ. 

Mai întâi, "sacul de cartofi" Ovidiu Popescu și "scăparea" lui Vlad, iar la golul secund al lui Debeljuh - pasa inteligentă a lui Costache, urmarea oferită de Deac - tot sistemul defensiv al roș-albaștrilor a fost jalnic.

Debeljuh, acest Kapetanos al lui Dan Petrescu

Display-ul primelor 45 de minute pentru titlu în 2022 a arătat de ce FCSB se zbate, încearcă să deseneze, se chinuie nu doar să rămână în siajul "feroviarilor", iar CFR Cluj câștigă campionatele an de an. 

Diferența s-a făcut și la atacanții centrali. Debeljuh s-a implementat bine la echipa sa, are acel ceva în plus care poate produce haos în apărarea adversă, atacant de careu, care are și câteva din calitățile grecului Kapetanos, care puncta cu toate părțile corpului. Keșeru? Păcat de faima lui! 

Parcă a ținut să dea dreptate celor care-l vor zburat din echipă. A reușit să trimită mingea peste Arenă, din ofsaid, atât.

12.297 de spectatoriau fost prezenți pe Arena Națională la derby-ul FCSB - CFR Cluj

Așteptând la cotitură

În repriza secundă, s-au mai limitat marile erori, CFR a tot așteptat să treacă vremea, dorind să profite de pe urma unui fotbal minimalist, care a dat roade o oră pe cel mai mare stadion al țării. Dan Petrescu a crezut că poate să trăiască din energia inepuizabilului Deac, fitness icon la 36 de ani, și din câteva detalii repetate obsesiv.

Dar dacă a mers atâta vreme, de ce n-ar mai funcționa?! A mers bine balonul de la Tănase la Coman, revenit în fotbal, apoi Gheorghe (71) a amendat poziționarea lui Cristi Manea și, totuși, lipsa de experiență a lui Hindrich. 

La următoarea fază fixă din careul FCSB - CFR a fost letală în aceste momente statice - Vinicius a crezut că joacă în aceeași echipă cu Graovac, Olaru a avut respect față de Chipciu (77), care a oferit și el o replică gurilor rele.

+19 FOTO

„Demisia, Demisia" și înainte, și după egalare pentru FCSB

Pe fondul scandărilor "Demisia, Demisia" și "Gigi, lasă-ne!", din nimic practic, parcă pentru ca destinul să-i dea o palmă lui Dan Petrescu, Iulian Cristea (90+4) a smuls egalarea, în duel aerian cu Chipciu, concretizând centrarea lui Vali Gheorghe. 

Ardelenii frustrați, chiar dacă au menținut diferența de 10 puncte, FCSB mai speră, dar nu și suporterii acestei echipe! 

Cum arată clasamentul în Liga 1, după FCSB - CFR Cluj 3-3

CFR Cluj rămâne lider incontestabil, cu 10 puncte avans față de urmăritoarea FCSB, în momentul în care mai sunt de disputat 8 partide din sezonul regulat.

FINAL » FCSB - CFR Cluj 3-3

FCSB - CFR Cluj, echipe de start:

FCSB: A. Vlad - Ov. Popescu, A. Miron, I. Cristea, Haruț - Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase - Cordea, Keșeru, Oc. Popescu 
Rezerve: Târnovanu, Fl. Coman, Dumiter, M. Tănasă, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Perianu, Oaidă, Vinicius 
Antrenor: Toni Petrea 

CFR Cluj: Hindrich - Cr. Manea, Burcă, Graovac, Camora - Păun, Boateng, Bordeianu - C. Deac, Debeljuh, V. Costache 
Rezerve: Bălgrădean - Susic, Cestor, Itu, Chipciu, Neguț, Sacko, Petrila, Dugandzic
Antrenor: Dan Petrescu

+19 FOTO

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Colţescu Sebastian (Craiova) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti) A2: Mitruţi Daniel (Craiova)

Ce s-a întâmplat la Arena Națională, înainte de FCSB - CFR Cluj

Tot timpul am așteptat meciurile cu CFR, să vedem dacă tinerii noștri s-au maturizat. A fost generația lui Man, Moruțan. Acum așteptăm generația lui Octavian Popescu, Perianu, Ianis Stoica. E foarte alambicată situația. Vrei să riști, poți să ajungi în grupele Ligii Campionilor, dar poți și să dai faliment. Cred că putem să câștigăm, dar să vedem cine e mai pregătit. Cei care au fost în Spania sau cei care au rămas acasă?
- Mihai Stoica, cu 30 de minute înaintea meciului, la Telekom Sport

Ianis Stoica e răcit. Din păcate, acum două zile a făcut febră, temperatură foarte mare. L-am izolat acasă la el. A făcut mai multe teste, au ieșit toate negative, dar nu se simte bine. E o răceală, nu se simte bine
- Toni Petrea, cu 40 de minute înaintea meciului

  • Ora 19:30 / A început să ningă ușor în zona Arenei Naționale, chiar în momentul în care fotbaliștii au ieșit la încălzire.
  • Ora 18:34 / O imagine inedită a fost surprinsă de reporterul GSP.ro prezent la Arena Națională. Autocarele celor de la FCSB și CFR Cluj au fost parcate unul lângă celălalt, prefațând parcă duelul ce urmează. Echipele au ajuns deja în vestiare.
  • La meci sunt așteptați 16.000 de fani, numărul maxim permis conform reglementărilor actuale.
FCSB - CFR Cluj 3-3. Derby veritabil pe Arena Națională » Iulian Cristea aduce egalarea la ultima fază! Clasamentul ACUM

Vinicius și Ianis Stoica, scoși în ultimul moment din echipa de start la FCSB 

Atacantul Ianis Stoica (19 ani) nu apare în lotul celor de la FCSB, din cauza unei răceli. Fotbalistul a fost testat negativ pentru Covid-19. Mihai Stoica, managerul general al formației, vorbea ieri despre acest caz, dar fără a oferi numele fotbalistului. Claudiu Keșeru începe din primul minut în centrul ofensivei.

De asemenea, fundașul central Vinicius (37 de ani) are și el probleme medicale și va începe partida de pe banca de rezerve. Iulian Cristea apare în locul său. 

Așa cum GSP.ro anunța, Florinel Coman este refăcut 100% după accidentarea din vara trecută, s-a întors în lot și va lua loc pe banca de rezerve. 

Citește și alte știri de actualitate: 

Trei jucători de la CFR sunt în situația lui Omrani! Ce spune Dan Petrescu

Fără transfer iarna aceasta, FCSB nu e impresionată de campania de achiziții a lui Petrescu la CFR: „Nu va fi titular niciun jucător nou transferat”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (449)
andrei.steaua
andrei.steaua  •  24 Ianuarie 2022, 03:07
Postat de adriann_ pe 24 Ianuarie 2022, 01:24

Serios, n-are rost discutia. :) Noapte buna.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  24 Ianuarie 2022, 01:24

Serios, n-are rost discutia. :) Noapte buna.

samertx
samertx  •  24 Ianuarie 2022, 00:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Metre, ei nu problema cum o pui tu. Pentru ei bunicul are o legătură cu America, Rusia, România, Germania, fac Sabatul împreună și iau avionul până la Cluj sau whatever. Veneau nepoții aici dacă bunicii lor nu trăiau aici? Unde s-a ținut ultimul congres evreiesc?

Vezi toate comentariile (449)
Comentează