FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-3

EXCLUSIV FCSB - CFR Cluj 3-3. Dumitru Dragomir, entuziasmat de doi fotbaliști: „Tavi e cel mai mare din ultimii 20 de ani, de la Hagi! Dar omul meciului e altul”

FCSB și CFR Cluj au remizat, scor 3-3, în derby-ul începutului de an din Liga 1. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a intervenit la LPF și a numit superlativele și dezamăgirile partidei. +23   FOTO
FCSB și CFR Cluj au remizat, scor 3-3, în derby-ul începutului de an din Liga 1. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a intervenit la LPF și a numit superlativele și dezamăgirile partidei.

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 22:14 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 23:22

FCSB și CFR Cluj au remizat, scor 3-3, în derby-ul începutului de an din Liga 1. La final, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a intervenit la GSP Live și a numit superlativele și dezamăgirile partidei. 

Tavi Popescu a a înscris unul dintre cele mai spectaculoase goluri ale acestui sezon. În minutul 24 al derby-ului de pe Arena Națională, Olaru a „tăiat” terenul cu o verticalizare care l-a găsit liber pe Octavian Popescu, „uitat” în flanc de Cristi Manea și Deac, cei care ar fi trebuit să-l aibă în pază. Dumitru Dragomir a fost încântat de mijlocașul celor de la FCSB.

FCSB - CFR Cluj. „Aroganța” maximă » Ce a început să scandeze galeria ardeleană, cu 3 minute înaintea fluierului de start
FCSB - CFR Cluj
FCSB - CFR Cluj. „Aroganța” maximă » Ce a început să scandeze galeria ardeleană, cu 3 minute înaintea fluierului de start

„Eu n-am văzut un meci mai bun în campionatul ăsta. Diferența de valoare între CFR și FCSB este evidentă. Steaua are câțiva jucători talentați, cum e acest Octavian Popescu. Joacă cu dezinvoltură, are moral de competiție mare. Nu are emoții. Are o stăpânire cum am văzut la marii fotbaliștii. 

Seamănă cu Florea Dumitrache. La opritori! Pleacă de pe loc și înțepenește în pământ. Are frâne bune, cum am văzut la Dumitrache, la Balaci. Așa făcea și Ilie Dumitrescu. El are și pe stângul, dar și pe dreptul. Nu am avut în ultimii 20 de ani jucător mai mare, de la Hagi!”, a spus Dragomir, despre Octavian Popescu. 

Dumitru Dragomir, după FCSB - CFR Cluj 3-3

„Omul meciului îl declar pe Debeljuh de la CFR. A dat și pase, de toate. A fost cel mai bun de pe teren. FCSB a egalat datorită schimbărilor. Dacă mai erau 5 minute, bătea Steaua astăzi. 

Dezamăgit am fost de toată apărarea Stelei. Îl dădea Petrescu vreodată pe Vinicius dacă mai putea? Portarul de la CFR a greșit și el. E tânăr, dar a greșit la toate golurile”, a concluzionat Dragomir.

Citește și alte știri despre FCSB - CFR Cluj: 

Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant din Liga 1 » Nu e de la FCSB: „Nu se poate compara cu altul!”

Helmut Duckadam crede că roş-albaştrii nu mai trag mari speranţe la titlu: „Cei de la FCSB s-au resemnat. Diferența este foarte mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
m4blue88
m4blue88  •  24 Ianuarie 2022, 11:01

Când te laudă Dragomir știi că se alege praful de tine :)) Ăsta nu a nimerit unul care să fi ajuns fotbalist :)))

pamparam21
pamparam21  •  24 Ianuarie 2022, 10:27

Ba daca spune Dragomir ca toti *** ***, publicati si asta ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  24 Ianuarie 2022, 10:15
Postat de sibelius pe 24 Ianuarie 2022, 09:49

De-ai linistit? Ai facut norma de vorbit singur? Baga *** banii pentru trollaj ieftin?

Te oftici ***?respect debeljuh si cfr.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează