FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Helmut Duckadam crede că roş-albaştrii nu mai trag mari speranţe la titlu: „Cei de la FCSB s-au resemnat. Diferența este foarte mare”

FCSB - CFR Cluj va fi live pe GSP.ro // foto: Imago Images
FCSB - CFR Cluj va fi live pe GSP.ro // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 11:19 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 11:51

Helmut Duckadam (62 de ani), fostul președinte de imagine al clubului FCSB, consideră că roș-albaștrii sunt resemnați cu gândul că au pierdut lupta la titlu cu CFR Cluj, campioana en-titre din Liga 1. 

Înainte de derby-ul din această seară, CFR Cluj are un avans de 10 puncte în fruntea clasamentului față de FCSB.

Helmut Duckadam consideră că o victorie a gazdelor ar relansa campionatului, dar în același timp trăiește cu impresia că cei de la FCSB sunt resemnați cu ideea că nu mai au șanse la titlu.

Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant din Liga 1 » Nu e de la FCSB: „Nu se poate compara cu altul!”
FCSB
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant din Liga 1 » Nu e de la FCSB: „Nu se poate compara cu altul!”

Helmut Duckadam, înainte de FCSB - CFR Cluj: „Dacă FCSB pierde, campionatul este 90% jucat”

„Să sperăm că o să fie un derby, dar vorba lui Dan Petrescu: «De la primul meci, după o vacanță, nu ne așteptăm la un fotbal de mare calitate». În primul rând, este important rezultatul. Sigur că, dacă FCSB va reuși să câștige, poate relansa campionatul. În situația în care va pierde, atunci cred că 90% campionatul este jucat.

Cred că, pe undeva, cei de la FCSB s-au resemnat. Diferența este foarte mare. Mi-e foarte greu să dau o favorită, deoarece n-am văzut-o pe niciuna jucând. Va trebui să așteptăm câteva etape ca să ne dăm seama de toate echipele, nu doar de cele două”, a spus Duckadam pentru Fanatik.

Cred că CFR Cluj va fi campioană. 

- Adrian Iencsi, la „DigiSport Matinal”

FCSB - CFR Cluj, echipe probabile:

FCSB: 99. A. Vlad - 30. Ov. Popescu, 55. Vinicius, 4. Miron, 6. Haruț - 27. Olaru, 8. Șut, 10. Fl. Tănase - 98. Cordea, 19. I. Stoica, 9. Oct. Popescu 
Rezerve: 1. Straton, 7. Fl. Coman, 13. Dumiter, 17. I. Cristea, 22. V. Gheorghe, 25. Perianu, 26. Oaidă, 28. Keșeru
Antrenor: Toni Petrea

CFR CLUJ: 89. Hindrich - 16. Susic, 3. A. Burcă, 6. Graovac, 45. Camora - 8. Sigurjonsson, 37. Bordeianu, 10. C. Deac - 20. Neguț 22. Debeljuh, 18. V. Costache 
Rezerve: 34. Bălgrădean, 4. Cr. Manea, 7. Ad. Păun, 21. A. Boateng, 27. Petrila, 29. Bouhenna, 77. Dugandzic, 96. Fl. Ștefan, 99. Sg. Buș 
Antrenor: Dan Petrescu

Citește mai multe știri din Liga 1: 

DDB, comunicat furibund înainte de meciul cu FCSB: „Una dintre cele mai favorizate echipe. Avem vreo minimă șansă la un arbitraj corect?”

Laurențiu Reghecampf despre problemele neștiute din săptămâna meciului cu Rapid: „Am fost îngrijorat! Ivan a avut o operație, dar a vrut să joace”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
luisharcsa
luisharcsa  •  23 Ianuarie 2022, 15:55

Eu ma tem de arbitrajul lui coltescu si de interesele celor de la tembeliziuni si casele de pariuri. Nu cred sa le convina sa ne distantam prea tare. Interesul lor ar fi sa sustina suspansul. Asa ca, atentie mare la "albitraj"

albalbastru72
albalbastru72  •  23 Ianuarie 2022, 15:25

Faptul caiar ii umfla clujenii diseara nu e asa grav,nu mai au se pierde oricum.Mai importanta este insa conjunctura in care se petr3ce,practic CFR ii bate si atunci cind nu sint fortati sa o faca,ii bat asa din superstitie,iar asta e din nou o mare umilinta pentru echipa fara nume.

corectu
corectu  •  23 Ianuarie 2022, 14:58

Meciul de diseară depinde de dispoziția pe care o va avea SEBASTIAN COL- ȚESCU.Acum câțiva ani la meciul Astra-Steaua 2-0,brigada condusă de el a anulat Stelei 3 goluri perfect valabile plus că nu l-a eliminat pe Budescu la palma zdravănă dată de acesta portarului Cojocaru.Așadar,să ne dorim un meci fără accidentați și fără greșeli mari de arbitraj.Că de calitate nu prea vorbim fiind prima etapă după întreupere.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează