FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - RAPID 1-0

Laurențiu Reghecampf despre problemele neștiute din săptămâna meciului cu Rapid: „Am fost îngrijorat! Ivan a avut o operație, dar a vrut să joace”

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 22:35 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 22:40

CS Universitatea Craiova a câștigat partida cu Rapid, scor 1-0. Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a comentat prima victorie obținută după o serie de 7 rezultate nefaste. 

CS Universitatea Craiova a încercat să obțină amânarea meciului cu Rapid, din cauza unui focar de Covid-19. Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a declarat că oltenii au exagerat și că totul a fost o strategie. Explicațiile lui Reghecampf au venit imediat. 

Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant din Liga 1 » Nu e de la FCSB: „Nu se poate compara cu altul!”
FCSB
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant din Liga 1 » Nu e de la FCSB: „Nu se poate compara cu altul!”

Laurențiu Reghecampf, după CSU Craiova - Rapid 1-0: „Am fost îngrijorat”

„Am fost îngrijorat de situația noastră la început. Am avut o perioadă foarte grea. Sunt bucuros că jucătorii au reușit să joace 90 de minute. Am avut multe momente bune. Rapid rămâne surpriza acestui campionat, cu mulți jucători buni. Au lăsat o impresie plăcută. 

Nu a fost o tactică, este pur și simplu adevărat. V-am spus, ne-am antrenat, dar am făcut-o în grupe. Este totul diferit, complicat, să stai în carantină. Noi ne-am dorit să amânăm această partidă”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Telekom Sport. 

Eu am o discuție făcută cu Marian Copilu, cu domnul Rotaru. Știm exact ce ne trebuie. Avem problemele cu Houri, cu Găman. Ante Roguljic s-a accidentat și el. Sperăm să ne întărim în aceste compartimente. Nu pot să vă spun nume.
- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

Laurențiu Reghecampf, despre remarcații din CS Universitatea Craiova - Rapid

  • Andrei Ivan: „Eu sunt obișnuit, îl văd în fiecare zi la antrenamente. Și el a avut o săptămână foarte grea, a avut o operație la gingie. Avea șanse 50% să joace. Merită lăudat că a intrat”
  • Elvir Koljic: „M-aș bucura ca el să marcheze în fiecare meci, are calitățile necesare, are simțul de atacant și tehnica necesară să marcheze. A trecut și el printr-o perioadă grea, prin multe accidentări. Am mari așteptări de la el”
  • Alexandru Crețu: „Eu nu aduc pe nimeni la vreun nivel, dar le dau posibilitatea să joace. Știam foarte bine ce calități are. A avut momente mai nefaste, toți jucătorii mai trec prin asta. Totul depinde de el. Trebuie să își dea seama ce a făcut bun astăzi, ce a făcut rău în alte partide”.

Clasamentul din Liga 1, după CS Universitatea Craiova - Rapid 1-0

CS Universitatea Craiova întrerupe seria de 7 partide fără victorie în Liga 1 și urcă până pe locul 4, cu 35 de puncte. Rapid rămâne în afara pozițiilor de play-off, pe 7, cu 32 de puncte.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Un jucător de la FC Argeș, cu gândul la FCSB: „Trebuie să demonstrez aici”

Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant din Liga 1 » Nu e de la FCSB: „Nu se poate compara cu altul!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
oskforever
oskforever  •  23 Ianuarie 2022, 11:34

Moldovan barat,potar de nationala

oltenia
oltenia  •  23 Ianuarie 2022, 11:15

Ca idee Reghe iar l-a scos pe Kojic cand el chiar jalon la 16 m daca sta tot scoate 2 jucatori adversi din joc.Cu albanezii primul lui meci a facut aceeasi greseala si aseara era sa egaleze rapidul lejer. Ivan a pasat la primul gol bine dar daca era alt fundas mai tanar in locul lui Sapunaru agata mingea si nu mai ajungea la Koljic. Mingea a fost un pic pe aceesi linie cand trebuia sa fie un pic in fatza intre fundasi si portar, noroc ca Koljic e fotbalust si preia si cu calcaiul. Era senzatie daca brazilianul Gustavo centra mai tare si putin mai intre poarta pentru ca reluarea pe coltul scurt sa fie deviere in vinclu. Au fost momente cand m-am simtit in anii 1990 cand vizionam serie A pe TVR2, fotbal de clasa a aratat acest Koljic fara indoiala regele Olteniei, si Oltenia e al doilea nume al acestei tari Olt fiind cel mai mare fluviu al ei. Nu sunt fanul echipei in mod special eu fiind de opinie ca trebuie numele OLTENIA la echipa Craiovei oricare ar fi ea sa fie cea din 1915 cand s-a format OLTENIA CRAIOVA echipa de prim esalon romanesc la acea vreme, juca in galben cum este leul auriu pe stema regiunii dar si culorile rosu si negru cel putin pentru deplasare. Pana nu se face o astfel de echipa performanta continua nu va fi in Banie. Sunt 31 de ani deja de la ultimul campionat ce vreti mai mult ca nu merge cu alb-albastra seaca si echipa strict studenteasca. Reghe tine-l in teren pe Koljic si accidentat, altfel vine Mutu antrenor.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  23 Ianuarie 2022, 10:10

După meci bReghe a spus tot ce se putea spune public, a vorbit și cu Marian Copilu și cu Rotaru, le-a explicat, cu subiect și predicat, problemele de lot dar domnii în cauza dorm frumos, de ce sa fie deranjați?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează