FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fără transfer iarna aceasta, FCSB nu e impresionată de campania de achiziții a lui Petrescu la CFR: „Nu va fi titular niciun jucător nou transferat”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 15:42 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 16:13

Anton Petrea, antrenorul celor de la FCSB, a comentat campania de transferuri pe care rivala CFR a făcut-o iarna aceasta.

FCSB nu a făcut niciun transfer în mercato de iarnă. În schimb, CFR Cluj s-a întărit serios. Itu, Dugandzici, Sergiu Buș și Cristi Negruț s-au alăturat lotului lui Petrescu.

Toni Petrea, fără frică înainte de derby-ul cu CFR: „Cunoaștem stilul lor de joc. Sper ca mâine să găsim cele mai bune soluții pentru a le desface apărarea”
FCSB
Toni Petrea, fără frică înainte de derby-ul cu CFR: „Cunoaștem stilul lor de joc. Sper ca mâine să găsim cele mai bune soluții pentru a le desface apărarea”

Cu toate astea, Toni Petrea nu este impresionat și consideră că niciunul dintre jucătorii nou-veniți la Cluj nu vor intra titulari.

„Avem un lot echilibrat și doar de dragul de a face transferuri nu avea sens să facem. Cred că ar trebui să fie un lucru bun pentru noi, ar da un pic de omogenitatea echipei și exprimarea echipei să fie foarte bună. Eu cred că ei vor folosi o formație cât mai apropiată de cea pe care au folosit-o în ultima perioadă a sezonului, iar jucătorii noi să fie integrați pe parcurs. 

Nu cred că mâine va fi titular un jucător nou transferat. Ei au un stil de joc, o echipă care joacă cam același lucru, au schelet bine stabilit și poate pe parcurs să apară din noile achiziții”, a precizat Petrea la conferința de presă.

FCSB, fără transfer în iarnă după 13 ani

De marți s-a deschis oficial perioada transferurilor de iarnă în Liga 1. Cluburile vor putea legitima jucători până în data de 14 februarie, dar șansele ca la FCBS să ajungă cineva în această iarnă sunt foarte mici. Gigi Becali a schimbat radical modul de lucru și a decis să nu bage niciun ban pentru jucători noi! 

În întreaga istorie cu Becali la cârma echipei, acest lucru s-a mai întâmplat doar o singură dată. În urmă cu 13 ani, mai exact în sezonul 2008-2009. În rest, până acum, n-a mai fost vreun alt an în care la FCSB să nu se facă transferuri în pauza de iarnă.

Nu e atipic să nu facem transferuri. FCSB are un patron care, de când a intrat în fotbal, a zis: «în funcție de cum e situația, așa voi face». Nu vreau să îmi înghețe picioarele. Întind picioarele cât e plapuma. Nu pot să îmi bat joc de bani, că facem fotbal. Fotbalul e un joc frumos, care place oamenilor. 

Eu nu sunt dispus să risc. Dacă cineva garantează: «Uite, iei 3 jucători și iei titlul!», atunci dau și iau titlul. Nu dau bani pentru o șansă în plus. Sunt milionari care pierd toate alea, bărci, avioane. Eu nu vreau să pierd nimic! Eu vreau să stea liniștite fetele mele și nepoții mei.

- Gigi Becali, finanțator FCSB

Citește alte știri din Liga 1:

Mihai Stoica, un nou mesaj pentru Stoican: „Lasă-ne, nea Flavius. Dă-i pe amenințări de luni că e timp!”

Echipă nouă, meteahnă veche! » Transferul făcut de Dinamo, lider în topul „Erorilor de gol”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
cfrinho
cfrinho  •  22 Ianuarie 2022, 21:00
Postat de vasileroaita pe 22 Ianuarie 2022, 19:26

Conteaza mult si parerea televiziunilor. Un campionat care se incheie, practic, maine seara inseamna mari pierderi financiare!! Daca se inteleg cu Varga-Bacsi sa imparta castigurile, poate pun de o relansate artificiala a campionatului.

Exact. Sunt multe jocuri de culise, imi pare rau de astia creduli care pun bani la pariuri pe campionatul nostru.

vasileroaita
vasileroaita  •  22 Ianuarie 2022, 19:26
Postat de cfrinho pe 22 Ianuarie 2022, 16:53

Ma astept sa castige FCSB. Trebuie sa manance si casele de pariuri o pita, mai ales ca s-au inmultit ca ciupercile din 2010 incoace. :)))

Conteaza mult si parerea televiziunilor. Un campionat care se incheie, practic, maine seara inseamna mari pierderi financiare!! Daca se inteleg cu Varga-Bacsi sa imparta castigurile, poate pun de o relansate artificiala a campionatului.

vasileroaita
vasileroaita  •  22 Ianuarie 2022, 19:21

Cei nou- veniti sa se pregateasca pentru Play-Off! Cu FCSB vor juca tot cei care le-au dat 4 in tur!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează