FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, un nou mesaj pentru Stoican: „Lasă-ne, nea Flavius. Dă-i pe amenințări de luni că e timp!”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 14:25 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 14:50

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a avut o nouă reacție la adresa lui Dinamo și a antrenorului Flavius Stoican.

  • Context: La finalul meciului, Flavius Stoican a trimis unele „înțepături” la adresa rivalei FCSB, după ce Mihai Stoica se arătase surprins zilele trecute de subțirimea campaniei de achiziții a dinamoviștilor.
  • Mihai Stoica a continuat cu o ironie, nemulțumit că derby-ul Dinamo - FCSB de duminica viitoare se va juca în Ștefan cel Mare: „Bine că ne bagă în toloaca aia, în acea plantație din care mai lipsesc doar cartofii”.
A luat țeapă » FCSB rămâne fără bonusurile din transferurile lui Man și Moruțan
FCSB
A luat țeapă » FCSB rămâne fără bonusurile din transferurile lui Man și Moruțan

Acum Mihai Stoica a revenit cu un nou mesaj îndreptat spre antrenorul lui Dinamo. Oficialul de la FCSB nu înțelege motivul supărării lui Flavius Stoican.

Mihai Stoica: „Niciodată n-am crezut că voi ajunge să vreau ca Dinamo să câștige un meci”

„Niciodată n-am crezut că voi ajunge să vreau ca Dinamo să câștige un meci, asta probabil pentru că mi-aș dori cu adevărat ca ei să rămână în Liga 1. Nu-mi place că grupări care puneau serioase probleme în lupta pentru titlu au dispărut sau că au fost ani fără Rapid în Liga 1. 

Deși am avut milioane de ocazii și de motive (numai dacă țineam cont de comportamentul grețos al galeriei lor) să-i ironizez grav, am ales să n-o fac și să încerc să fiu obiectiv când am analizat situația în care se află. Pe scurt, să fiu empatic. Poate că și pentru că oricui i se poate întâmpla un dezagrement de dimensiunile astea, mai ales în vremurile pe care le trăim. 

Tocmai de asta nu înțeleg de unde i-au venit subit nervii lui Stoican și ne arată el nouă nu știu ce. Lasă-ne, nea Flavius, că avem meci mâine cu ăia de ne-au dat în tur cu terenul în cap, au câte 4 jucători pe post și mai vor să se întărească. Dă-i pe amenințări de luni că e timp!”, a scris Mihai Stoica pe pagina de facebook.

Dinamo - FCSB se joacă duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Telekom Sport și Digi Sport.

VIDEO Alexandru Răuță, declarații după partida cu FC Argeș: „Cu FCSB e încărcătura dublă. Cred că putem învinge”

Citește alte știri din Liga 1:

Gică Hagi, aproape de a transfera unul dintre cei mai apreciați mijlocași din Liga 1

Culio a reziliat contractul cu CFR! » Dan Petrescu se desparte de unul dintre preferații săi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  23 Ianuarie 2022, 11:19

un remember... cum fuse nea *** pe cind jiji te facea ca esti un "***?" iti mai aduci aminte cum ii spuneai lui jiji ca este ***? ce usor treci de la o stare la alta cind este vorba de bani. si pe la puscarie si multe altele ti-a facut viata sa ai experienta de celula. ai dat si in bietul om in tribune. si cite si mai cite faci fara sa ai pic de rusine. sti ceva? lipsa de rusine face diferenta dintre un om destept si unul cu probleme la numarul de neuroni. mai stai o tura si vei vedea. nu va mai dura mult pina ce jiji va tine slujbe si va imparti anafura si atunci sa te pui cind "faci ce spune becali adica fcsb" nu va mai fi. pe unde te duci? vad ca ti-ai luat rezerve ajungind pe la nu stiu ce post de sport. dar tu esti prea mic fata de graucenii care fac legea in fotbal. stoican are dreptul sa iti dea vreo replica. el este antrenor tu pe post de 'servant." cred ca nitcai munca adevarata nu ti-ar strica... esti claunul regelui si bodyguard-ul lui , conduci cred si masina lui si culegi mizeriile de prin curtea vatafului fcsb-ist. da lipsa de rusine face diferenta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sdoru
sdoru  •  22 Ianuarie 2022, 17:11

Stoican devine pe zi ce trece mai penibil!!!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  22 Ianuarie 2022, 16:05

Nu credeam s-o spun, dar a fost simpatic Mihai Stoica!!!! Felicitari.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează