FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL Culio și CFR Cluj au anunțat rezilierea amiabilă a contractului! » Dan Petrescu se desparte de unul dintre preferații săi

Emmanuel Culio
Foto: Imago
Emmanuel Culio Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 13:16 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 14:42

Juan Emmanuel Culio (38 de ani) s-a despărțit de CFR Cluj, formație la care ajunsese în această toamnă.

După ce Dan Petrescu anunța încă de pe 5 ianuarie că argentinianul o va părăsi pe CFR, campioana României a anunțat oficial despărțirea de mijlocaș. 

Ce se întâmplă cu Billel Omrani » Anunțul celor de la CFR Cluj: „Când este în ultimele șase luni, poate să decidă ce vrea”
CFR Cluj
Ce se întâmplă cu Billel Omrani » Anunțul celor de la CFR Cluj: „Când este în ultimele șase luni, poate să decidă ce vrea”

Clubul CFR 1907 Cluj și fotbalistul Juan Emmanuel Culio au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Mijlocașul și-a dorit să fie aproape de familia sa în Argentina, acesta fiind motivul pentru care am decis de comun acord întreruperea contractului. 

Pe această cale îi mulțumim pentru tot efortul depus în culorile echipei noastre în toți anii petrecuți la CFR Cluj, îi dorim multă sănătate lui și familiei sale și îi reamintim că îl vom aștepta mereu cu brațele deschise înapoi acasă, indiferent de postura pe care o va alege”, se arată în comunicatul „feroviarilor”.

Culio se desparte de CFR Cluj

Culio, de 5 ori campion al României, a fost forțat în toamnă în primul „11” de Dan Petrescu, deși venea de la Deportivo Flandria, echipă din liga a 3-a argentiniană! Culio a fost titular în primele 3 meciuri, în septembrie și octombrie, apoi a apărut tot mai rar în echipă. 

De altfel, Culio n-a mai jucat la clujeni din 20 noiembrie, meciul FCU Craiova - CFR 0-2. Data trecută, Culio s-a despărțit de CFR la finalul lui 2019. S-a întors atunci în Argentina (liga a 2-a), la Quilmes, pentru care a jucat până la începutul lui 2021, când și-a anunțat retragerea din fotbal, cauzată de probleme grave de sănătate ale soției. Dar Culio a stat departe de dreptunghiul verde doar două luni.

12 trofeeare Culio la CFR. Pe lângă cele 5 campionate, a cucerit 3 Cupe și 4 Supercupe

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - CFR Cluj

Citește alte știri din Liga 1:

Reacție furibundă la adresa arbitrajului lui Marcel Bîrsan: „Viciere de rezultat! Asistentul putea să-i spună că nu a fost nimic”

COVID-19, accidentări și insuficientă pregătire » CSU Craiova tremură înaintea meciului cu Rapid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează