FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ce se întâmplă cu Billel Omrani » Anunțul celor de la CFR Cluj: „Când este în ultimele șase luni, poate să decidă ce vrea”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 19:24 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 19:58

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre situația atacantului Billel Omrani (28 de ani), fotbalist aflat în ultimele 6 luni de contract.

Intrat în ultimele 6 luni de contract și fără pregătire fizică făcută, după ce a ratat cantonamentul echipei din Spania, din cauza infectării cu COVID -19, Billel Omrani este dorit în continuare de Dan Petrescu la CFR.

Dan Petrescu, laude pentru FCSB înaintea meciului direct: „Au un campionat fantastic. Ce puteau să facă mai mult?”
CFR CLUJ
Dan Petrescu, laude pentru FCSB înaintea meciului direct: „Au un campionat fantastic. Ce puteau să facă mai mult?”

„Bursucul” speră ca acesta să aleagă să rămână în „Gruia”, alături de alți fotbaliști aflați și ei în aceeași situație cu atacantul francez.

Dan Petrescu: „Am nevoie de Omrani, și el are nevoie de CFR”

„Omrani și cu Ștefan au pierdut pregătirea. Amândoi au fost cu COVID, deci au lipsit motivat. Nu ce s-a speculat prin presă, că Omrani n-a mai vrut să vină. Ei sunt în urmă cu pregătirea, lucrează în fiecare zi în plus. Sper ca până la meciul cu Botoșani să fie la 100%. Normal, Omrani intră în planurile mele. 

Doar să nu vină vreo ofertă... știți că mai are șase luni de contract. Noi sperăm în continuare să semneze. S-a speculat că m-am certat cu el sau că nu am nevoie de el. Am nevoie de Omrani, și el are nevoie de CFR. Campionatele cele mai bune din cariera lui au fost cu Dan Petrescu antrenor. 

Rezultatele cele mai bune ale CFR-ului au fost cu Omrani pe teren. Este golgheterul all-time în Europa, mi-l doresc în continuare. Dar când este în ultimele șase luni, poate să decidă ce vrea. 

În cazul ăsta mai sunt câțiva jucători: Cestor, Susic, Bălgrădean. Conducerea vorbește cu toți, sunt aproape rezolvate. Eu îmi doresc toți acești jucători, dar mai sunt banii, comisioane, tot felul de probleme. Dar acești jucători au avut rezultate bune cu mine. Vedem până pe 15 februarie ce va fi, a declarat Dan Petrescu la o conferință de presă.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - CFR Cluj

Citește alte știri din Liga 1:

Dinamo face spectacol pe piaţa transferurilor » După cei trei jucători luaţi de la CFR, aduce şi un fotbalist de la Craiova

Discurs-şoc al unui fost campion cu „câinii”: „Aș prefera ca Dinamo să retrogradeze sau să înceapă de la zero!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
124022513372488
Doru Alin  •  22 Ianuarie 2022, 07:37

Patronul Fcsb a spus clar si raspicat, nu vor avea salarii mai mari 5.000 pe luna, iar daca iau titlul si merg mai departe in Europa se schimba socoteala. E conditionat de daca.... si de parca....

189254898748309
Claude SH  •  22 Ianuarie 2022, 06:55
Postat de cornelcc pe 21 Ianuarie 2022, 23:13

Claudita Second Hand, cum le mai stii tu pe toate, naparstocule! Keseru si Tanase au aproape dublu, cate 30k/ luna si tu sustii ca nu-i poate da nimeni mai mult de 17500 lui Omrani!?

Nu are Keseru atâta salariu veci. Lui Tănase i-a dat 30.000 dacă va lua titlul și dacă ajung în grupele europene. Și sa nu uitam salariul la Gigi nu e net. El îți spune salariul brut, adică mai sunt de plătit taxe, impozite, contribuții.

cornelcc
cornelcc  •  21 Ianuarie 2022, 23:13
Postat de Claude SH pe 21 Ianuarie 2022, 21:06

Bilel Omrani va semna prelungirea. Nu vad o echipa fin România care să-i ofere mai mult ca CFR. Aici lua 17500, probabil va primi puțin mai mult sau cel puțin tot atât cât avea. Deci greu pentru Fcsb sau Craiova sa îl aibe.

Claudita Second Hand, cum le mai stii tu pe toate, naparstocule! Keseru si Tanase au aproape dublu, cate 30k/ luna si tu sustii ca nu-i poate da nimeni mai mult de 17500 lui Omrani!?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează