FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 4-1

NOTE GSP Jucătorii lui Dinamo, repetenți pe linie! Cine a jucat peste media echipei

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 08:12 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 08:24

Dinamo a suferit o nouă umilință în acest sezon, fiind învinsă de Sepsi, 4-1, la capătul unui joc foarte slab al „câinilor”.

Jucătorii roș-albi nu-și revin nici în mandatul lui Rednic și au suferit cea mai drastică înfrângere de la revenirea „Puriului” pe bancă, după încă o prestație dezamăgitoare.

Jucătorii lui Dinamo, repetenți în meciul cu Sepsi

Elevii lui Mircea Rednic au avut prestații dezamăgitoare pe terenul lui Sepsi, cei mai mulți dintre ei fiind notați cu 4. Doar Torje (6), și Itu, Espionosa și Pinto, care au luat 5, au avut o evoluție peste media echipei.

4a fost nota primită de Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo

Jucătorii lui Dinamo, repetenți pe linie! Cine a jucat peste media echipei

Cel mai bun om al meciului a fost Marius Ștefănescu. Fundașul stânga de la Sepsi a marcat de două ori și a fost notat cu 8.

Gabi Torje, necruțător după o nouă umilință a lui Dinamo: „Nu avem sânge în instalație. Se va alege praful”

La finalul partidei, Gabriel Torje, marcatorul singurului gol al „câinilor” nu și-a ascuns dezamăgirea după un rezultat negativ al formației sale.

+17 FOTO

„O nouă dezamăgire pentru tot ceea ce înseamnă suflarea dinamovistă, pentru noi ca jucători, staff, conducători, persoanele care stau lângă noi în situația asta grea. Dezamăgim încă o dată și încă o dată, până când, la un moment dat, probabil se va sătura toată lumea, vor pleca și oamenii care ne susțin și atunci se va alege praful de această echipă.  Mă bucură prea puțin faptul că am marcat, sunt foarte dezamăgit, chiar mai dezamăgit decât la meciul cu FCSB, când am pierdut cu 0-6. 

Atunci eram la început, acum s-au făcut eforturi foarte mari, s-au îmbunătățit condițiile, antrenamentele au fost extraordinare, am avut și semi-cantonament în pauza competițională. Am făcut tot ce a depins de noi, ceea ce se întâmplă la meci e rușinos, nu știu ce să zic.

„Nu vreau să zic despre nimeni că se supără, toți suntem în aceeași oală, dar cred că principalii vinovați sunt jucătorii pentru că antrenorii s-au tot schimbat, conducătorii au tot venit, noi jucătorii suntem vinovați pentru ceea ce se întâmplă. Nu ne motivăm, nu avem pic de sânge în instalație în meciurile importante, să demonstrăm că suntem bărbați.  Trebuie să fim prieteni și frați în teren, să ne ajutăm 90 de minute, altfel nu vom scoate niciodată barca la mal, pentru că sunt atâtea meciuri consecutive fără victorie și lumea nu mai are răbdare cu noi”, a declarat Gabi Torje la finalul partidei, la Look Sport.

VIDEO Ce a spus Mircea Rednic după umilința cu Sepsi

Citește și: 

Ionuț Lupescu s-ar fi retras din DDB » Nemulțumirea legendei dinamoviste

Mircea Rednic: „Dinamo nu stă în Sorescu! Să vedem cine îl ia în iarnă” + Alt fotbalist în vizor: „Zici că a jucat la Barcelona”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
valyomanyd
valyomanyd  •  01 Noiembrie 2021, 12:27

D'ale jurnalismului mioritic( anonim) "jucatorii lui Dinamo repetenti pe linie"..dupa care urmeaza notele..Espinosa 5, Torje 6, Itu 5 si Pinto 5...:)))..O fi linie dreapta ?

calinescu_
calinescu_  •  01 Noiembrie 2021, 11:28

MIJLOCASII CENTRALI ITU SI ESPINOSA AU JUCAT DE NOTA 1 ...!!!! LA FEL SI PINTO,RICI SI POPA ...!!!

redbuldog
redbuldog  •  01 Noiembrie 2021, 11:13

Lasati-ne beh cu cunostintele voastre ,,antifotbal",pai alde Matei,Ivanovski si Magureanu nu au jucat de nota 4,altii sunt ,,repetenti" si nu de acum,ci in ultimele 7-8 meciuri..!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close