LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // Nou conflict în „Ștefan cel Mare”, după ce clubul lui Negoiță a încasat banii de la PCH: „Două săbii nu încap în aceeași teacă”

Articol de - Publicat marti, 04 februarie 2020 16:47

DINAMO // După ce Peluza Cătălin Hîldan a devenit acționar al clubului, cu 10 procente, și a virat o sută de mii de euro, clubul a înștiințat recent că doar suporterii din acest program de socios sunt implicați la club. 

În ceea ce-i privește pe fanii reuniți în cadrul Asociației „Dinamoviști pentru Dinamo”, ei nu au acțiuni la club. Și nici nu vor avea, cel puțin nu prin acest program, chiar dacă au strâns 45.000 de euro. 

„Două săbii nu încap în aceeași teacă”, a transmis Ionuț Negoiță, dar șeful roș-albilor este deschis colaborării dacă și cei de la ADPD se vor implica în programul fanilor din PCH. 

DDB SE IMPLICĂ ÎN CONDUCEREA LUI DINAMO

Suporterii „câinilor” din proiectul socios „Doar Dinamo București” au strâns suma de 100.000 de euro și au mers la Ionuț Negoiță. Finanțatorul „câinilor” a negociat și acceptat să vândă 10% din acțiunile sale. Acum, Negoiță mai are 83% din acțiunile clubului, de care speră să scape cât mai repede.

Mai mult, fanii din „DDB” susțin că au un plan bine pus la punct și i-au transmis lui Negoiță că vor mai cumpăra acțiuni pe măsură ce mai multe persoane se vor alătura programului.

VIDEO // Membru în board-ul DDB vorbește despre proiectul suporterilor

VIDEO // Ionuț Negoiță, despre clauza lui Ionuț Șerban: „Eu n-am fost de acord cu ea!”

Vezi și: Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (21)
 •  05 Februarie 2020, 10:26

IAR SI-A BAGAT NEA GG COADA ! INCA UN AN FARA GRUPELE CEMPIONS LIG !

 •  05 Februarie 2020, 10:25

PROVERBUL SPUNE CA PROST E AL DE DA,NU AL DE CERE !!!

Daniel Irimescu  •  05 Februarie 2020, 05:18
Postat de valyomanid4 pe 04 Februarie 2020, 22:15

De ce te bagi ca aia undeva...?Tu esti atat de prostovan incat chiar crezi ce spui :))) Imi place aia cum ca faci bani pe gsp:))) Daca afla Merkel iti taie finantarea...:)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1