FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 1-0

Dinamo nu l-a impresionat pe Marius Constantin: „Un meci ca oricare altul”

Marius Constantin, fundaș central CS Universitatea Craiova +9   FOTO
Marius Constantin, fundaș central CS Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 23:41 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 23:45

Marius Constantin (36 de ani), veteranul din apărarea celor de la Universitatea Craiova, a comentat victoria cu Dinamo, scor 1-0.

Toate detaliile despre Craiova - Dinamo 1-0, AICI

Marius Constantin spune că victoria din această seară este extrem de importantă, atât pentru suporteri, cât și pentru că oltenii rămân astfel aproape de primele două echipe din Liga 1, FCSB și CFR Cluj. Totuși, nu consideră că a fost un meci special, deși duelul dintre cele două formații este unul de tradiție în fotbalul românesc.

Marius Constantin, despre Craiova - Dinamo: „Am vrut neapărat să câștigăm”

„Am vrut neapărat să câștigăm meciul ăsta, pentru suporteri, pentru toți din Craiova, dar mai ales pentru a ține aproape de primele două locuri. Toți jucătorii își aduc aportul foarte bine pe faza defensivă. Ne apărăm bine, atacăm... bine. 

Nu știu dacă se câștigă campionatul cu apărarea, vrem să ne îmbunătățim jocul cât mai mult și sperăm cu această victorie să ne descătușăm și noi puțin. Pentru mine este un joc ca oricare altul, deși am jucat de foarte multe ori cu Dinamo”, a declarat Marius Constantin la microfonul TV Telekom Sport.

Mă bucur că sunt bine, sănătos și că încă pot să joc. Avem o echipă foarte profesionistă pe toate planurile, nutriție și pregătire fizică, sunt foarte bine pregătiți. O să joc cât mă simt bine și cât sunt sănătos
- Marius Constantin, Craiova

FOTO. Cele mai tari imagini din Craiova - Dinamo 1-0

+5 FOTO

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri despre Craiova - Dinamo:

Dan Nistor, show la interviu! Cum arată piciorul mijlocașului: „Am glezna cât capul meu!” + „Nu l-am căutat pe Google pe noul antrenor, ce rost avea?”

Deian Sorescu, ultimatum pentru Dinamo: „Nu vreau să rămân la nivelul ăsta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
omul.prost.becalizat
omul.prost.becalizat  •  07 Februarie 2021, 16:40
Postat de Alexandru Woinaroschy pe 07 Februarie 2021, 09:18

Cu Esanu in poarta. Dinamo are sanse de b. Inca vre-o 4-5 meciuri pierdute cu 1-0 prin goluri de portar. Chiar nu are pe nimeni altcineva sa bade in poarta? Oricum FCSB castiga si in Cupa. De fapt in sferturi sunt echipe care nu sunt de nasul lui Dinamo.

Bine măi mama omido. Dinamo nu e buna. Am inteles. Dar de ce "uriasa clona no name" fc fcsb trebuie sa beneficieze de jucatori de la dinamo eliminati gratuit de arbitri gigisti ticalositi!?

dubluv
dubluv  •  07 Februarie 2021, 09:49
Postat de dudulici pe 07 Februarie 2021, 05:27

Ne bucuram pentru Marius Constantin ca nu a fost impresionat de Dinamo!Dar am si eu o umila intrebare:cine e Marius Constantin?!

nu te mai ambala atat, articolul este o alta minciuna marca GSP. Constantin a declarat doar ca in cariera sa nu a considerat meciurile cu Dinamo ca fiind ceva special, in sensul ca el este un fotbalist serios care se pregateste la fel pentru toate meciurile.

144741386034191
Alexandru Woinaroschy  •  07 Februarie 2021, 09:18

Cu Esanu in poarta. Dinamo are sanse de b. Inca vre-o 4-5 meciuri pierdute cu 1-0 prin goluri de portar. Chiar nu are pe nimeni altcineva sa bade in poarta? Oricum FCSB castiga si in Cupa. De fapt in sferturi sunt echipe care nu sunt de nasul lui Dinamo.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează