FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // O legendă a clubului se opune curentului „DDB”: „Nu vine nimeni să bage bani la Dinamo când suporterii au 10% din club!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2020 18:05

DINAMO // Dănuț Lupu (52 de ani), fost jucător emblematic al „câinilor”, a declarat că nu i se pare normal ca suporterii să finanțeze clubul din „Ștefan cel Mare”.

Clasamentul LIVE din Liga 1

Programul etapei #25

„Dacă stăm puţin bine şi ne gândim, nu sunt fotbaliștii de vină. De vină sunt cei care i-au adus şi, atâta timp cât nu se bagă bani, e greu să îţi faci o echipă. Bagă suporterii bani.... Asta ştii cum e, şi cu suporterii ăştia... sunt de apreciat, jos pălăria în faţa lor pentru ceea ce fac, dar eu nu sunt de acord cu ce se întâmplă la Dinamo. Nu e normal ca suporterii să dea nişte bani pentru o echipă care a însemnat ceva în fotbalul românesc.

Dacă ar veni meci de meci câte 20.000 sau măcar câte 10.000, plătind biletul, i-ar ajuta mult mai mult şi nu ar mai fi probleme. Din câte ştiu eu, domnul Negoiţă nu mai e în acte de mult la Dinamo. Dar cel care va dori să cumpere clubul va trebui să îi ia şi pe ei, vrând, nevrând şi nu cred că va veni cineva să investească sau să bage bani în Dinamo având 10% suporterii”, a declarat Lupu, la TV Telekom Sport.

Înainte de derby-ul cu FCSB, de duminică, în conturile lui Dinamo a intrat suma de 300.000 de lei, datorită „DDB”. Dinamo a făcut anunțul pe site-ul oficial (detalii, AICI).

DINAMO // O legendă a clubului se opune curentului „DDB”: „Nu vine nimeni să bage bani la Dinamo când suporterii au 10% din club!”
Dănuț Lupu

Match Preview Dinamo - FCSB

vezi și:

CLINCENI - GAZ METAN 2-3 // Ilie Poenaru a făcut scandal după meci: „Stai, fratele meu, la Liga 2, până înveți să arbitrezi! Nu suntem doriți în Liga 1”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
chris_bu67
chris_bu67  •  16 Februarie 2020, 12:20

și până să aibă suporterii 10%de ce n-a băgat nimeni bani?zidarul are doar dreptul de folosință,vorba lui Rednic,ce să cumpăr de la zidar,că n-am ce?!

785333698247461
Laurentiu Barbulescu  •  16 Februarie 2020, 08:33

Nu cred că Lupu este o legendă a lui Dinamo, chiar dacă a jucat o perioadă acolo. Lupu nu este în măsură sa-și dea cu părerea despre Dinamo, are un caracter subțirel și nu face decât să bage bățul prin gard, cum se spune.

mehighms
mehighms  •  16 Februarie 2020, 08:17
Postat de creeperno999 pe 15 Februarie 2020, 23:25

Dupa ce vin arabii le vom ceda actiunie

dute ma si bateti coasa...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează