FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cele două obiective ale lui Mircea Rednic la Dinamo + anunțul lui Iuliu Mureșan

Mircea Rednic e noul antrenor al lui Dinamo / Sursă foto: Facebook FC Dinamo
Mircea Rednic e noul antrenor al lui Dinamo / Sursă foto: Facebook FC Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 13:48 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 11:00

Mircea Rednic e noul antrenor al lui Dinamo! Astăzi, în ziua în care „Puriul” a semnat cu roș-albii, tehnicianul de 59 de ani a anunțat și care sunt obiectivele pe care le are în Ștefan cel Mare.

Antrenorul recunoaște că salvarea de la retrogradarea e grija principală a „câinilor” în acest sezon, dar spune că obiectivul pentru cel de-al doilea an e calificarea în play-off, acolo unde Dinamo n-a mai fost din 2017.

„Am semnat! În primul an, obiectivul e salvarea de la retrogradare, iar în al doilea an play-off-ul. E cea mai grea misiune în cele 5 mandate pe care le-am avut la Dinamo. 

Am dat lista, luăm doi jucători până marți, sper. Un fundaș dreapta și un atacant masiv, un nou «Bizon»”, a declarat „Puriul”. 

DDB îl consideră salvator pe Rednic, însă ultimul mandat arată altceva: obiectiv ratat și o eliminare rușinoasă
DINAMO
DDB îl consideră salvator pe Rednic, însă ultimul mandat arată altceva: obiectiv ratat și o eliminare rușinoasă

Iuliu Mureșan anunță: „Mircea Rednic a semnat!”

„Mircea Rednic a semnat în această dimineață, la sediul clubului, un contract valabil până la finalul acestei ediții de campionat, cu drept de prelungire pentru încă un sezon competițional", a declarat administratorul special Iuliu Mureșan, conform paginii oficiale de Facebook a lui Dinamo.

Vine Ayrton Mboko? 

Sursele GSP susțin că primul transfer pe care Dinamo îl va realiza după revenirea lui Rednic este acela al fundașului dreapta Ayrton Mboko. 

Cele două obiective ale lui Mircea Rednic la Dinamo + anunțul lui Iuliu Mureșan
Ayrton Mboko / Sursă foto: Twitter

În vârstă de 23 de ani, el este belgian de origini congoleze. Mboko este liber de contract de la începutul lunii septembrie, când s-a despărțit de Beerschot. El a fost crescut de Standard și a jucat la seniori doar în Belgia, la Union SG și Beerschot.

Mircea Rednic are un trecut alarmant pentru Dinamo

Mircea Rednic nu mai e de multă vreme un antrenor la modă, de top. S-au împlinit deja 10 ani de la ultimul trofeu câștigat de „Puriu”: Cupa în Azerbaidjan alături de Hazar Lankaran. 

Dinamo a obținut ultimul titlu în Liga 1 cu Rednic pe bancă, dar asta se întâmpla în 2007, deci în urmă cu mai bine de 14 ani. În prezent, nu se pune problema ca trupa alb-roșie - în insolvență - să-și propună obiective îndrăznețe pe termen scurt. 

Echipa arată dezastruos, e pe 15, loc direct retrogradabil, și vrea să iasă din zona roșie a clasamentului. Îngrijorător pentru „câini”: în precedentele 3 mandate, Rednic a dezamăgit de fiecare dată! „Puriul” e liber de contract din luna aprilie a acestui an, când Viitorul, actuala Farul, a decis să renunțe la serviciile sale.

VIDEO Imagini cu Mircea Rednic de la negocierile de azi

Citește și alte știri despre Dinamo:

UPDATE Mircea Rednic s-a înțeles cu Dinamo! Primele declarații: „Luăm doi jucători până marți”

Mircea Rednic a primit o veste bună: Torje este apt pentru Dinamo - UTA

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
creeperno115
creeperno115  •  01 Octombrie 2021, 22:37

Rednic e capabil sa ne salveze de la retrogradare

blackpedro
blackpedro  •  01 Octombrie 2021, 16:42

Am mai vazut scenariul asta de-atatea ori: - ''sa se schimbe antrenorul, sa se creeze un soc la echipa'' - ''sa se aduca alti jucatori, astia nu sunt buni'' - ''sa se aduca jucatori pe care tot noi i-am dat afara de slabi ce erau'' - ''ce bine ca e pauza competitionala, avem 2 saptamani sa punem echipa pe picioare'' Si se schimba antrenorul, vin jucatori, pleaca jucatori, nu se mai platesc salarii, trece si pauza competitionala si dinamul tot mort, tot pa loc, tot pa loc, tot pa loc pa loc pa loc. Si apoi scrie iar ineptul peceheas ca nu cedeaza. Ce anume? Nimeni nu stie.

tororosso
tororosso  •  01 Octombrie 2021, 16:39

O ce veste minunata, De la Viflaeem se-arată ! ....dar de datorii *** .Nu intră în visele Puriului . Dar nici de Bonetti nu se spune care este încă statutul său . Câtă veselie !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează