FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA

Mircea Rednic a primit o veste bună: Torje este apt pentru Dinamo - UTA

Torje este apt pentru Dinamo - UTA
Torje este apt pentru Dinamo - UTA

Articol de - Publicat joi, 30 septembrie 2021 19:13

Gabriel Torje (31 de ani) și-a revenit după accidentare și a reluat pregătirea normală. 

Mijlocașul a ratat meciurile cu CSU Craiova (0-5), de etapa trecută din Liga 1, și cu Ripensia (1-0), din Cupa României. Torje a revenit la Dinamo la începutul lunii și a marcat singurul gol al alb-roșiilor în ultimele 7 runde. Din penalty, în partida cu FC Botoșani (1-2).

Conducerea lui Dinamo spune că despărțirea de Dario Bonetti e oficială: „A fost înregistrată rezilierea la FRF”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a confirmat oficial despărțirea lui Dario Bonetti de formația din „Ștefan cel Mare”.

După ce Emilian Hulubei, președintele AFAN, a vorbit despre dificultățile „câinilor” de a înregistra contractul lui Mircea Rednic la FRF, dacă dinamoviștii denunță unilateral contractul lui Bonetti, Răzvan Zăvăleanu a clarificat situația.

„A rămas să mai punem la punct câteva amănunte şi sper ca astăzi să semnăm. A fost absolut rezonabil, ne-am înţeles foarte repede. A fost reziliat contractul, a fost înregistrată rezilierea la FRF, din punctul nostru de vedere, dacă va exista un litigiu, nu mai are legătură cu calitatea de antrenor a domnului Bonetti la Dinamo. 

Am înţeles că ar vrea toţi banii până la sfârşitul contractului, dar dumnealui este plătit la zi până la 15 septembrie!”, a declarat Răzvan Zăvăleanu potrivit Telekom Sport.

Iuliu Mureșan, încrezător în Mircea Rednic

Mureșan este încrezător într-o schimbare pozitivă a echipei, sub comanda „Puriului”, și anunță că vor mai veni minimum doi jucători în perioada următoare.

„Sunt sigur că o să fie mai multă linişte la echipă, se va impune sigur, o să aleagă foarte bine primul «11». O să schimbe multe lucruri la antrenament, de acolo porneşte totul. O să mai vină jucători, chiar am vorbit cu Mircea Rednic ieri acest lucru, posturile de care am vorbit erau şi în gândul meu să le acoperim. 

Îl las pe el să aducă jucători de data asta şi e normal aşa. Nu ştiu dacă vine Gnohere acum, dar vom aduce sigur un vârf şi un fundaş dreapta”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit sursei citate.

Eu sunt principalul responsabil cu transferurile în momentul ăsta. Ei au fost de acord. Dacă cineva propune un jucător bun, nu înseamnă că nu-l iau. E nevoie de un atacant și de un fundaș dreapta. Sorescu a făcut diferența în atac, și tu îl sacrifici, ca fundaș dreapta? N-am înțeles-o. Am văzut ultimele două meciuri.

 Trebuie să-i aduc la viață pe băieți, eu cred în ei, iar ei au nevoie de un antrenor cu experiență, care să-i așeze mai bine pe teren. Rămâne ca de la meciul care vine, am acceptat ca de mâine să mă prezint la antrenamente. Am semnat pe un an cu opțiune de prelungire 
-Mircea Rednic

Video. Mircea Rednic a bătut palma cu Dinamo! Primele declarații: „De mâine mă prezint la antrenamente”

Citește alte știri din Liga 1:

Iordănescu Jr. anunță când îl va avea pe Budescu la 100%: „A venit după o pauză lungă”

Iuliu Mureșan, încrezător după venirea lui Rednic la Dinamo: „Sunt sigur că o să fie mai multă linişte la echipă” » Ce transferuri urmează

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
valyomanyd
valyomanyd  •  01 Octombrie 2021, 10:53
Postat de bjk86 pe 01 Octombrie 2021, 07:37

Marea problema la Dinamo e apararea, daca in aparare se aduc jucatori cu experienta, Dinamo o sa arate mult mai bine.

Corect, dam in fiecare meci cate 3-4 goluri dar luam cate 4-5:))))))

paolo14
paolo14  •  01 Octombrie 2021, 08:29

Sa vezi ce mai dirijează, torje dirijorul...

dubluv
dubluv  •  01 Octombrie 2021, 08:01

doar 31 de ani are Torje? Parca de cand il stiu are 31 de ani...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează