FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Continuă circul Dinamo » Rednic a semnat, dar numirea lui ar putea fi blocată: „În acest moment nu au cum să înregistreze contractul”

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2021 09:33 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 10:36

Dinamo a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care azi va începe treaba la antrenamente, dar oficializarea mutării poate fi blocată de Dario Bonetti.

Anna Maria De Mattei, avocatul și soția lui Dario Bonetti, contestă rezilierea unilaterală a contractului italianului, așa cum a dezvăluit Gazeta Sporturilor, iar un viitor litigiu între italian și clubul alb-roșu ar putea bloca oficializarea contractului lui Rednic.

VIDEO Emilian Hulubei: „Există posibilitatea ca Dinamo să nu poată înregistra contractul lui Rednic”

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a vorbit la GSP LIVE despre situația clubului alb-roșu.

„Cei de la Dinamo au posibilitatea să rezilieze unilateral contractul lui Bonetti. Probabil că au o clauză pe care nu le convine s-o plătească. Cred că au căutat să rezilieze amiabil, dar se pare că nu se poate. Astfel, singura soluție e ca Dinamo să rezilieze unilateral.

Când faci asta, antrenorul poate ataca decizia în tribunal. Pe cale sportivă nu mai poți face nimic, pentru că se suspendă orice litgiu. Trebuie să te judeci în tribunal, în cadrul procesului de insolvență. Dar există riscul să nu poată opera înregistrarea contractului lui Rednic, dacă denunță unilateral contractul lui Bonetti. Dinamo se va afla într-un litigiu cu Bonetti. 

Dinamo trebuie să ducă dovada la Federație că s-a reziliat contractul antrenorului și că poate înregistra un nou antrenor. Da, până nu se rezolva situația lui Bonetti, nu se poate înregistra un nou antrenor”, a spus Emilian Hulubei la GSP Live.

Din informațiile GSP, Bonetti este cu salariul la zi, achitat până la 15 septembrie inclusiv. Cu Bonetti pe bancă, Dinamo a obținut două victorii și nu mai puțin de 6 înfrângeri. Italianul a preluat echipa chiar înainte de startul sezonului.

Eu sunt principalul responsabil cu transferurile în momentul ăsta. Ei au fost de acord. Dacă cineva propune un jucător bun, nu înseamnă că nu-l iau. E nevoie de un atacant și de un fundaș dreapta. Sorescu a făcut diferența în atac, și tu îl sacrifici, ca fundaș dreapta? N-am înțeles-o.  Am văzut ultimele două meciuri. Trebuie să-i aduc la viață pe băieți, eu cred în ei, iar ei au nevoie de un antrenor cu experiență, care să-i așeze mai bine pe teren. Rămâne ca de la meciul care vine, am acceptat ca de mâine să mă prezint la antrenamente. Am semnat pe un an cu opțiune de prelungire
-Mircea Rednic

VIDEO Mircea Rednic a bătut miercuri palma cu Dinamo! Primele declarații: „De mâine mă prezint la antrenamente”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

ANALIZĂ Rednic înseamnă colaps » Precedent alarmant pentru Dinamo: „Numai la noi e posibil”

Mircea Rednic anunță următoarele transferuri de la Dinamo: „Gnohere? S-ar putea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
tororosso
tororosso  •  02 Octombrie 2021, 14:31

La mintea nopții până nu se rezolva situația lui Bonetti, nu se poate înregistra un nou antrenor. Era evident cunoscut acest impediment de falnicul păpușar Mureșan . Puriul nu are drept de a antrena nimic până când Bonetii nu va rezilia contractul cu Dinamo . Încălcând regurile FIFA & UEFA de către club ,Bonetti va putea acționa în instanță iar meciurile jucate de Dinamo cu Rednic antrenor vor fi pierdute la masa verde plus alte sancțiuni pecuniare clubului . Oare Rednic nu cunoștea situația ?

baltimorek
baltimorek  •  30 Septembrie 2021, 18:05
Postat de Mecanicacd Srl pe 30 Septembrie 2021, 16:08

nu zici nimic de GARAGANDI FF!!!!

dar ce iti spun scorurile de tenis ale lui vitan a barzesti 6-0,5-0. v-a dat Steaua 6-0 ca o sa planga si nepoti vostri.

bjk86
bjk86  •  30 Septembrie 2021, 16:20
Postat de sdoru pe 30 Septembrie 2021, 11:39

acest hulubei vorbeste doar sa se afle in treaba!!!! Bai hulubei .....Dinamo a prezentat dovada rezilierii la FRF ..... dupa care au putut incepe oficial negocierile cu Rednic!!!!!! Pe acelasi principiu le-a fost reziliate si contractele lui nemec, fabrini, pulici..etc.... Hai hulubene mai pune mana pe carte!!!! ps. plus ca dupa legea insolventei daca Răzvan Zăvăleanu nu rezilia Contractul cu Bonetti prejudicia clubul!!! de ce??? valoarea clubului scade dupa 5 infrangeri consecutive!!!! Gandeste hulubei inainte de a vorbi.....nu oferi doar pareri.....

El ar gandi, daca ar avea si cu ce.. :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează