FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACTE

Dinamo, oferte de prelungire pentru doi jucători: "Sunt șanse mari să se concretizeze"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 16:09

Dinamo le-a trimis propuneri de prelungire a contractului portarului Jaime Penedo și mijliocașului Antun Palici, anunță directorul sportiv al "câinilor", Ionel Dănciulescu.

Contractele celor doi expiră la finalul lunii iunie, însă oficialul dinamovist este optimist că cei doi jucători vor accepta ofertele, deși există unele probleme legate de prezența lui Penedo în preliminariile Europa League.

"Le-am trimis anumite oferte, propuneri pentru un nou contract, lui Penedo și lui Palici. Vom vedea în zilele următoare cine urmează. Sunt șanse destul de mari să se concretizeze.

La Penedo, singura problemă e că, dacă vom juca în preliminariile de Europa League, avem nevoie de un portar, pentru că Laurențiu Brănescu încă nu e 100% apt din punct de vedere fizic.

Dacă la Penedo intervine o convocare la echipa națională în momentul respectiv, noi am vrea să îl ținem pentru perioada respectivă, dar nu îi interzice nimeni să plece la echipa națională, dacă va avea convocări după această dată.

Sper să ajungem la un numitor comun, Adi va discuta cu agentul lui și sperăm să ajungem la o înțelegere, sunt șanse destul de mari", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

Palici a ajuns la Dinamo liber de contract în vara lui 2015, de la gruparea croată NK Krka, în timp ce Penedo a ajuns în "Ștefan cel Mare" vara trecută, de la Saprissa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fangigi
fangigi  •  24 Mai 2017, 18:38

Pai vor ramane, unde sa se duca?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează