FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // OFICIAL Dinamo a dat afară un jucător! „Câinii” i-au reziliat contractul lui Linas Klimavicius

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 15:21

Dinamo, echipă care a făcut azi vizita medicală, a anunțat pe pagina de Facebook că i-a reziliat contractul lui Linas Klimavicius (30 de ani).

Fundașul central lituanian nu mai intra în planurile antrenorului Dusan Uhrin, iar clubul și jucătorul au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Klimavicius era la Dinamo din ianuarie 2019 și a bifat 10 meciuri în acest sezon, marcând un gol.

„Baftă, Dinamo! A fost o mare onoare să fac parte din haită! Toate cele bune, Dinamo”
 Linas Klimavicius

După ce a fost titular de drept în a doua parte a sezonului trecut, Klimavicius a pierdut echipa în acest sezon, Uhrin preferând să mizeze pe Ante Puljic, Mihai Popescu sau Ricardo Grigore. 

500.000 €este cota lui Klimavicius, potrivit transfermarkt

Klimavicius ar putea continua la Liga 1, jucătorul fiind propus la Poli Iași, acolo unde antrenorul este Mircea Rednic, cel care l-a adus la Dinamo. De-a lungul carierei, fundașul a mai jucat la Suduva, Dnipro, Kryvbas, Daugava Riga, Trakai și Zalgiris. 

Lotul lui Dinamo prezent la vizita medicală de azi:

Ricardo Piscitelli, Cătălin Straton, Ștefan Fara, Mihai Eșanu, Ante Puljic, Laurenţiu Corbu, Gabriel Moura, Denis Ciobotariu, Mihai Popescu, Ricardo Grigore, Linas Klimavicius, Florin Bejan, Andrei Sin, Filip Mrzljak, Diego Fabbrini, Deian Sorescu, Ioan Filip, Ionuț Șerban, Alexandru Răuță, Mamoutou N'Diaye, Andreas Mihaiu, Ahmed Bani, Valentin Borcea, Slavko Perovic, Daniel Popa, Robert Moldoveanu.

De la reunire au lipsit Birto, care a fost învoit, și atacanții Mattia Montini și Mihai Neicuțescu, care se recuperează după accidentări. 

Vezi și:

VIDEO+FOTO Jucătorii lui Dinamo au făcut azi vizita medicală » Tricoul lui Ioan Filip a atras toate privirile: „Ce pana mea?” :D + supărați pe Nistor: „Ne zicea că vrea să rămână”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
zecs93
zecs93  •  11 Ianuarie 2020, 05:25

Cum adica , nu antrneoru hotaraste cine pleaca, cine vine ?? Cred ca nustii cum e o organigrama in fotbal, antrenoru decide de ce jucatori are nevoie, ca el ii antreneaza si el isi da seama de ce sistem e nevoie (tactic) !!!

anastasiu
anastasiu  •  10 Ianuarie 2020, 19:36
Postat de dogred10 pe 10 Ianuarie 2020, 18:19

Bine ca ii pastram pe Filip,Corbu,Popescu... m am convins si de uhrin asta

Nu Uhrin hotaraste cine pleaca sau vine!

ios_ge
ios_ge  •  10 Ianuarie 2020, 18:33

Multumim Limas ! Bafta!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează