FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Oficialii „câinilor” ar fi răbufnit în Comitetul Executiv al FRF: „Dinamo e urmărită, e o conspirație împotriva noastră!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 15:05

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, ar fi răbufnit marți, în fața membrilor din Comitetul Executiv al FRF. 

Motivul? Oficialul „câinilor”, care pe deasupra e și reprezentant al Ligii 1 în Comitetul Executiv, s-ar fi plâns pe un ton ridicat de modul în care Dinamo a fost arbitrată în ultima perioadă.  

„Dinamo este urmărită şi există o conspiraţie împotriva noastră pentru că altfel nu înţeleg cum pot fi făcute astfel de greşeli. Greşeli după care arbitrii în cauză nu păţesc nimic şi sunt delegaţi în continuare fără nicio problemă”, ar fi spus Bălănescu, potrivit TV Digi Sport. 

Bălănescu duce mai departe discursul agresiv etalat zilele acestea de Florin Prunea, oficial care la rândul său a acuzat în termeni duri arbitrajele de la partidele „câinilor”.

Nemulțumirile dinamoviștilor au ieșit la suprafață după ultimul meci din campionat. Dinamo trebuia să beneficieze de un penalty în înfrângerea cu Sepsi (1-2), la faza din minutul 47 când Rachid Bouhenna a comis un henț vizibil în careu (Detalii AICI). 

Bălănescu și-ar fi dorit ca Iulian Călin să fie exclus din arbitraj și ar fi solicitat o întâlnire cu Kyros Vassaras, președintele CCA, însă grecul nu a fost prezent la sediul FRF. 

Astfel, Dinamo pune din nou pe tapet într-un mod vocal problema arbitrajelor din Liga 1. În sezonul 2016-2017, „câinii” au declanșat o campanie intitulată „Uniți salvăm arbitrajul”

Vezi și: 

FC BOTOȘANI - DINAMO // „Câinii”, față în față cu un meci CAPITAL! Victorie sau haos în iarnă 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
785333698247461
Laurentiu Barbulescu  •  19 Decembrie 2019, 11:13

O fi protestat Dinamo și când a primit un penalti gratuit în meciul cu Chindia Târgoviște?

demolarii
demolarii  •  19 Decembrie 2019, 00:12

Nu sa rabufneasca, ci sa faca acte oficiale. Cereri cu număr de înregistrare. Să lucreze conform fișei postului....

creeperno999
creeperno999  •  18 Decembrie 2019, 23:05

Arbitrul roman este un blatist in general

Vezi toate comentariile (24)
Comentează