FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo oficializează luni numirea noului număr 1 executiv în club

Articol de - Publicat sambata, 22 august 2015 17:54

Dinamo va începe săptămîna cu bine, își va numi noul director general.

Lucrurile sînt clarificate în principiu, iar anunțul oficial că  Vlad Munteanu, 34 de ani, a preluat postul lăsat liber după despărțirea de Dinu Gheorghe va fi făcut luni.

Fostul fotbalist va începe noul job în Ștefan cel Mare și speră că a treia oară va fi cu noroc, după ce a mai fost de două ori în cărți să fie numit director sportiv sau team manager la Dinamo.

Campion cu roș-albii  în două rînduri și cîștigător a trei cupe și o Supercupă, oficialul de 34 de ani va deveni astfel numărul 1 executiv în club.

De văzut dacă dinamoviștii vor mai întări staff-ul executiv cu încă un dinamvoist pursînge, Cristi Munteanu.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (41)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 August 2015, 22:24

niste rasi la dinamo

reddogsv
reddogsv  •  24 August 2015, 12:41
Postat de zecs93 pe 24 August 2015, 00:20

asa e, si eu cred ca sabau ar fi o varianta, sa-i acorde negoita increderea lui rednic in toate domeniile ca uite, pana acum ne merge ca uns !!!

As vrea sa fiu la fel de optimist ca voi dar Sabau (pentru care au un respect deosebit ca fotbalist) ca antrenor a fost un ciudat iar ca manager are mai putina experienta decat Munteanu, Bobar sau Babicu. Nu ca i-as agrea pe cei astia dar e nevoi de o ,,vulpe batrana ''. Poate in place Negoita ca e ,,cap plecat'' si sectant ca el. Sa dea D-zeu sa ma insel!

zecs93
zecs93  •  24 August 2015, 00:20
Postat de dinamo_fan pe 23 August 2015, 13:37

Eu agreez varianta lui Rednic cu Nelutu Sabau. Parca am mai multa incredere in acea generatie decat in Vlad Munteanu, Babicu etc.

asa e, si eu cred ca sabau ar fi o varianta, sa-i acorde negoita increderea lui rednic in toate domeniile ca uite, pana acum ne merge ca uns !!!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează