FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - DINAMO 1-0

Marea grijă a lui Zeljko Kopic după 0-1 cu Oțelul: „Avem de multă vreme problema asta. E de lucrat”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo // foto: Raed Krishan, GSP +41   FOTO
Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de , - Publicat luni, 08 aprilie 2024 23:04 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 23:44

Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo, a comentat înfrângerea cu Oțelul Galați, 0-1, venită după un gol înscris în ultimul minut al prelungirilor.

Dinamo a avut șansa de a profita de egalul dintre Poli Iași și FCU Craiova de astăzi, 0-0, dar s-a prezentat jenant la Galați.

„Câinii” nu și-au creat nicio ocazie importantă pe parcursul celor 90 de minute, fiind învinși după ce Răzvan Tănasă a punctat în ultimul minut al prelungirilor, în '90+3.

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a extras câteva aspecte pozitive după acest eșec, subliniind importanța următorului meci, acasă, cu Poli Iași, rivală directă la salvarea de la retrogradare.

„Câinii”, apostrofați de galerie la Galați! Scene dure: ultrașii n-au mai rezistat
OȚELUL - DINAMO 1-0
„Câinii”, apostrofați de galerie la Galați! Scene dure: ultrașii n-au mai rezistat

Zeljko Kopic, după Oțelul - Dinamo 1-0: „Trebuie mai multă calitate în atac”

„Cred că am controlat cea mai mare parte a meciului, am fost OK defensiv, nu le-am lăsat multe ocazii. Trebuia să fi reacționat mai bine în unele faze, dar am avut energia și atitudinea de a ataca până în ultimele minute. Am făcut totul să câștigăm, dar din păcate am primit gol în ultimele minute pentru al doilea meci la rând.

Este greu, dar sunt multe aspecte pozitive pe care trebuie să construim pentru meciurile următoare. În final trebuie să rămâi concentrat, dar nu mai avem ce face. Trebuie să analizăm și să construim pe aspectele pozitive de astăzi.

Am avut câteva ocazii, dar trebuie să demonstrăm mai multă calitate în acțiunile ofensive. Este o problemă pe care o avem de multă vreme, lucrăm la asta. Trebuie să fim mai periculoși.

Totul este în continuare în mâinile noastre. Următorul meci este foarte important, trebuie să ne pregătim cât mai bine posibil și să atacăm cele 3 puncte. Cu un rezultat bun ne vom afla din nou într-o situație bună. Trebuie să muncim și avem nevoie poate de puțin noroc pentru ca lucrurile să meargă în favoarea noastră”, a concluzionat Kopic la DigiSport.

Citește mai multe știri despre Oțelul - Dinamo:

Dorinel, descifrat » Sistemul pus în practică în Oțelul - Dinamo
OȚELUL - DINAMO
Dorinel, descifrat » Sistemul pus în practică în Oțelul - Dinamo
Imagini șocante! Un dinamovist a fost agresat de mai mulți susținători ai Oțelului
Oțelul - Dinamo
Imagini șocante! Un dinamovist a fost agresat de mai mulți susținători ai Oțelului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
jony1973
jony1973  •  10 Aprilie 2024, 00:20

Nu Kopic este de vina, ci conducatorii lui Dinamo ca nu-l schimba. Se face aceasi greseala cum s-a facut cu Burca. Cat sa mai asteptam cu croatul defensiv. Mai este putin si suntem in B. Aduceti un antrenor ofensiv ca nu mai avem ce apara.

grassu_46
grassu_46  •  09 Aprilie 2024, 08:18

nu trebuie sa fi super specialist sa vezi ca nu atacul e buba mare ci mijlocul e catastrofa,multe pase in lateral s au la adversar francezul,ceilalti vor sa intre ei singuri prin apararea adversa si pierd mingea si pune echipa adversa pe contratac,nu vina e la atacanti ca nu au mingi,de multe ori vin dupa mingi ei prea mult in spate,Kopic pare ca vedealt meci

grassu_46
grassu_46  •  09 Aprilie 2024, 08:07

Kopic nu are valoare decat este laudat,e mult sub ce avem noi ca antrenori,iar jucatori ar merita salariu maxim pe economie,bulgarul dupa 15 min nu mai are aer si nu inteleg de ce nu joaca Costin nu spanionul la schimbari

Vezi toate comentariile (11)
Comentează