FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - DINAMO

Oțelul - Dinamo 1-0 » „Câinii”, răpuși în ultimul minut după o prestație jalnică! Clasamentul actualizat în play-out

Oțelul - Dinamo // foto: Raed Krishan, GSP +41   FOTO
Oțelul - Dinamo // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de , , - Publicat luni, 08 aprilie 2024 22:27 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 13:17

Oțelul a învins-o pe Dinamo în etapa 3 de play-out, scor 1-0, grație unui gol înscris de Răzvan Tănasă în ultimul minut al prelungirilor!

Fără victorie în primele două etape din play-out, Dinamo avea nevoie să facă un meci mare la Galați, în duelul care a închis etapa 3.

În deja-clasicul 3-4-3, „câinii” nu au propus foarte mult în plan ofensiv. Atât în prima parte, dar mai ales în repriza secundă, marile ocazii au fost semnate de elevii lui Dorinel Munteanu.

În primele 45 de minute, o singură fază notabilă, în minutul 32: după o incursiune bună a lui Adăscăliței în banda dreaptă, Maciel a fost blocat de Golubovic de două ori! Prima dată a reluat cu latul, apoi „șiret” defectuos, slovenul dintre buturile lui Dinamo reușind să pareze ambele execuții.

Dinamo, zero în ofensivă. Pedepsită în ultimul minut de joc

În partea secundă, tot Oțelul a fost mai periculoasă. Dinamo a avut câteva situații, nici măcar ocazii, toate irosite de lipsa de calitate a oamenilor din față: driblinguri nereușite, pase imprecise, decizii neinspirate.

O șansă mare de gol a fost consemnată în minutul 70. Servit în interiorul careului advers, unde aștepta balonul nestingherit, Cisotti a reluat spre poarta lui Golubovic. Portarul sloven a respins cu un reflex încântător, apoi Maciel l-a luat la țintă!

În prelungiri, în minutul 90+3, Oțelul a dat lovitura pe contraatac. Servit de Teles, Răzvan Tănasă, produs al Academiei Hagi, a țâșnit spre poarta adversă, l-a evitat pe Amzăr și a finalizat cu sânge rece de la marginea careului advers. Final 1-0, 3 puncte pentru gălățeni, Dinamo în corzi!

FINAL » Oțelul - Dinamo 1-0

Notele Gazetei Sporturilor la Oțelul - Dinamo 1-0

SC Oţelul Galaţi: Eduard Pap 6 - Mihai Adăscăliţei 5 (46 Miguel Silva 6), Jonathan Cisse 7, Costin Ghiocel 6 (85 Francois Yabre), Milen Zhelev 6 - Juri Cisotti (cp) 6, Joao Lameira 5, Samuel Teles 7 - Frederic Maciel 6 (84 Aly Malle), Alexandru Pop 6 (74 Anes Rusevic 5), Ştefan Bodişteanu 6 (67 Răzvan Tănasă 8).
Antrenor: Dorinel Munteanu - 8.

Dinamo: Adnan Golubovic 6 - Răzvan Patriche (cp) 5, Darko Velkovski 6, Josue Homawoo 6 - Gabriel de Moura 5, Domagoj Pavicic 6, Eddy Gnahore 6, Antonio Borduşanu 5 (74 Costin Amzar 5) - Georgi Milanov 5 (65 Dani Iglesias 5), Goncalo Gregorio 5 (75 Astrit Selmani 5), Dennis Politic 5 (65 Hakim Abdallah 5).
Antrenor: Zeljko Kopic - 5.

Arbitru: Szabolcs Kovacs - 7. Asistenți: Ferencz Tunyogi - 7, Adrian Vornicu - 7

Kopic și Dorinel Munteanu, foto: GSP
Oțelul - Dinamo, în etapa 3 din play-out, foto: Raed Krishan / GSP
Dorinel Munteanu, foto: GSP
Oțelul - Dinamo, în etapa 3 din play-out, foto: Raed Krishan / GSP
Oțelul - Dinamo, în etapa 3 din play-out, foto: Raed Krishan / GSP
+37 FOTO

UPDATE ora 20:10 | Agitație la stadion, cozi mari la intrare

Cu aproximativ 20 de minute înainte de startul meciului, o „mare” de oameni se îndreaptă către stadion. La porțile de intrare s-au format cozi uriașe din cauza faptului că turnicheții nu sunt funcționali. Organizatorii au găsit o soluție, ei scanează biletele folosind dispozitive electronice.

UPDATE ora 20:00 | Galeria lui Dinamo e la stadion

Cea mai mare parte a galeriei lui Dinamo a intrat deja pe stadion. Va fi un meci încins, crucial pentru „câini” în misiunea de a se salva de la retrogradare.

VIDEO: atmosfera înainte de Oțelul - Dinamo

Oțelul - Dinamo, echipe de start:

OȚELUL (4-3-3): Pap - Adăscăliței, J. Cisse, Ghiocel, Zhelev - Cisotti (cpt.), Lameira, Teles - Maciel, Al. Pop, Bodișteanu
Rezerve: R. Stoian - G. Cîrjan, Rusevic, Jardan, I. Neagu, R. Tănasă, Malle, Miguel Silva, S. Rus, Yabre, L. Panait, Gaitan
Absent: Lovric (accidentat)
Antrenor Dorinel Munteanu

DINAMO (3-4-3): Golubovic - Patriche (cpt.), Velkovski, Homawoo - Moura, Pavicic, Gnahore, Bordușanu - Milanov, Gregorio, Politic
Rezerve: Răilean - Astrit, D. Iglesias, Ilic, Abdallah, P. Neagu, Bani, Dr. Irimia, N. Roșu, Amzăr, Edgar Ie, Cr. Costin
Absenți: -
Antrenor Zeljko Kopic

Stadion: Oțelul (Galați)
Arbitru: Szabolcs Kovacs / Asistenți: Ferencz Tunyogi și Adrian Vornicu
Arbitru VAR: Sorin Costreie / Arbitru AVAR: Marius Marchidanu

Citește și alte știri:

Mititelu a răbufnit la „oficială” după două decizii care au blocat VAR-ul peste 10 minute la Poli Iași - FCU Craiova: „Nu se poate așa ceva!”
POLI IAȘI - FCU CRAIOVA
Mititelu a răbufnit la „oficială” după două decizii care au blocat VAR-ul peste 10 minute la Poli Iași - FCU Craiova: „Nu se poate așa ceva!”
Reghecampf, contract REZILIAT în Arabia Saudită! Între timp, agitație în Bănie: „Am auzit că Petev va fi demis!”
ANTRENORI
Reghecampf, contract REZILIAT în Arabia Saudită! Între timp, agitație în Bănie: „Am auzit că Petev va fi demis!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (144)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  10 Aprilie 2024, 19:17
Postat de rav410wrc pe 09 Aprilie 2024, 09:04

Moshu'-i corecteaza pe toti, mai putin pe cei de-o asemanare cu dansul, de "genul" dinamovist ... In cazul unora ca tibi sau danut, chiar le da apa la moara, in a-si continua "atentatul" asupra limbii romane !! :((( PS. Batranul se limiteaza, de obicei, la propozitii scurte, de maxim un rand ... Cand incearca sa faca pe filozoful, adica de la doua randuri in sus, cand intra in "conflict" cu gramatica limbii romane !! :))) "Postat de mosh_gerilla.1948 • 05 Martie 2024, 22:56 „nu poți înțelege nimic din nimic”!!! ... Cu o această formulare, dacă ai fi fost contemporan cu Dostoievski ..."; " Postat de Moshu.Shucaru • 08 Aprilie 2024, 22:34 Postat de Radio_Pyunik_Erevan pe 08 Aprilie 2024, 22:29 Tot așa te bâlbâiai și la școală când te scotea la tablă profesorii!" Si d-aia suntem la un nivel nemaintalnit de cultura, pentru ca unii "deontologi" ca mosh, traiesc cu impresia ca desertul lor turcesc miroase mai bine decat al altora !? ;)))

pacala stiu ca nu-ti convine ce zice mosu ....stii bine ca s-a *** pe tine :)))))))))))))))))))))))) trage usa dupa tine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  10 Aprilie 2024, 19:16
Postat de freddy pe 09 Aprilie 2024, 09:45

Neața Firicele. Mai omule, lămurește ne și pe noi ca suntem în dubii mari aici. Știm că urasti FCSB și e ok. Dar ești suporterul cui? Dinamo din prima liga? Aia din a treia? Badea? Ca vecinul tău se jură ca urăști DDB. Cum e până la urmă??

Nu inteleg ce bolboroseti acolo ..bah tu esti prea prost sa-ti dau tie explicatii !! Ramai bah la las fierbinti, si nu mai cauta anturaj cu mine !!!

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  10 Aprilie 2024, 10:41
Postat de rav410wrc pe 09 Aprilie 2024, 14:48

Ala cand s-a trezit, primu' lucru, a si tras o-njuratura !! :(( Probabil ca asa-si saluta tibi, de buna dimineata familia ... Ii baga si-i scoate !? ;))

ai reparat canapeaua la razvan si dani ???

Vezi toate comentariile (144)
Comentează