FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV A plecat în Spania ca să-l convingă pe Pablo Cortacero să cedeze acțiunile lui Dinamo: „Are un investitor român” » Motivul din spatele deciziei

Dorin Șerdean vrea să-l convingă pe Cortacero să renunțe la Dinamo
Dorin Șerdean vrea să-l convingă pe Cortacero să renunțe la Dinamo

Articol de - Publicat luni, 28 iunie 2021 12:41 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 12:47

Dorin Șerdean, fost președinte la Dinamo, vrea să-l convingă pe Pablo Cortacero să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni.

Dinamo așteaptă astăzi să vadă dacă primește „undă verde" din partea Tribunalului București pentru a demara procesul de insolvență. 

În plus, odată cu revenirea formației din cantonamentul de la Bolu, reîncep discuțiile privind plata restanțelor către jucători, până la 4 lefuri datorate, fotbaliștii luând în calcul să plece din Ștefan cel Mare dacă oficialii clubului nu-și respectă promisiunile față de ei. Situația financiară a clubului este critică, unii spun chiar dramatică.

Dorin Șerdean vrea să-l convingă pe Cortacero să renunțe la Dinamo

Cu toate că amândoi sunt practic în aceeași tabără, acționând gruparea roș-albă în judecată, Dorin Șerdean și Pablo Cortacero nu mai sunt pe aceeași lungime de undă. 

Sau cel puțin aceasta este impresia pe care o lasă românul care a plecat deunăzi la Madrid, apoi în Andaluzia, ca să aibă o întrevedere cu reprezentantul acționarului majoritar de la Dinamo. 

Mai exact, Șerdean vrea să-l convingă pe Cortacero să cedeze pachetul majoritar de acțiuni, acela de 72 la sută. 

„Șerdean a transmis că are un investitor român, dornic și capabil de a finanța Dinamo. Tocmai de aceea a plecat el personal să discute cu Cortacero, în tentativa de a-l convinge să cedeze acțiunile. Cu toată că e conștient că are șanse minime", au povestit sursele Gazetei Sporturilor.

Oricum, conform unor surse apropiate grupării, Ionuț Negoiță ar trebui să-și dea acordul în cazul înstrăinării acțiunilor, potrivit detaliilor unui act adițional.

Șerdean a acționat Dinamo în instanță, speța sa a fost la Tribunalul București vinerea trecută, dar instanța a amânat o eventuală soluționare a cazului pentru jumătatea lunii octombrie. 

Șerdean a solicitat repunerea în drepturi, în funcția de director general al „câinilor", transmițând în mai multe rânduri că nu va renunța la dorința de a se întoarce la conducerea lui Dinamo.

6 milioane de euroeste cuantumul datoriei lui Dinamo, conform datelor furnizate de Ministerul Finanțelor la finele lui 2020. Ioan Andone a vorbit public despre o datorie de peste 7 milioane de euro

150 de mii de euroeste suma pe care DDB vrea să o strângă și să o achite în această săptămână jucătorilor, conform unei înțelegeri cu aceștia

Șerdean l-a împrumutat cu bani pe Cortacero

Șerdean a făcut parte din „lotul" celor care s-au întâlnit vara trecută cu fostul ministru de Interne al României, Marcel Vela, alături de Cornel Țălnar, Rufo Collado și viceprimarul de la sectorul 2, Dan Cristian Popescu. 

Mai mult, Șerdean este unul dintre „pilonii" sosirii lui Cortacero la conducerea clubului din Ștefan cel Mare, el fiind unul dintre cei care l-au împrumutat pe iberic, cu 150.000 de euro, pentru a-i prezenta garanții lui Ionuț Negoiță. De amintit că singura sumă alocată de Cortacero clubului, sub formă de împrumut, a fost 550.000 de euro, însă nicio parte nu a fost a lui Cortacero, ci doar bani luați pe credit. Suma a constituit o garanție pentru Negoiță și Dinamo în august 2020.

VIDEO Alexandru Iliuciuc despre perioada petrecută la Dinamo: „Lobonț putea să-și rupă mâinile și picioarele că tot el apăra”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Afară din Europa și pericol de depunctare! Ce înseamnă noua insolvență cerută de Dinamo

EXCLUSIV Puljic, mesaj ferm către DDB și șefii lui Dinamo: „Rezolvați sau va veni sfârșitul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
valyomanyd
valyomanyd  •  28 Iunie 2021, 23:51
Postat de 1745flo pe 28 Iunie 2021, 15:47

Deci Cortacero n-a mai găsit bani de avion sa vina?

Iar i-a pacalit pe toti Horia Grasunovici:))))

mda....
mda....  •  28 Iunie 2021, 23:02
Postat de iosif_ pe 28 Iunie 2021, 13:57

Investitorul român e Toma Săpașu, vine să arunce ultima lopată de pământ peste Mimao

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  28 Iunie 2021, 22:42

Benelul e in faliment

Vezi toate comentariile (12)
Comentează