FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Pablo Cortacero, analizat la sânge de o legendă a „câinilor”: „Îi trebuie 10 milioane de euro. Venirea lui Contra spune multe”

Ioan Andone are mari așteptări de la Pablo Cortacero +49   FOTO
Ioan Andone are mari așteptări de la Pablo Cortacero

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 08:47 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 12:31

Legenda dinamovistă Ioan Andone (60 de ani) analizează ultimele mișcări ale spaniolilor care au preluat Dinamo și vorbește fără rețineri despre viitorul fostei sale echipe.

„Fălcosul” e surprins de numărul mare de achiziții făcut de Dinamo după venirea lui Pablo Cortacero, dar susține că acesta trebuie să investească minimum 10 milioane de euro pentru a pune bazele unei echipe care să facă performanță în „Ștefan cel Mare”.  

„E ceva nou, extraordinar, dacă se menține ritmul acesta de investiții. După ultimii trei ani de zile, în care Dinamo a fost mereu în play-out, nu credeam că se mai rezolvă ceva acolo. Uite, Dinamo, prima echipă din România cu investitori străini! Și-au permis să-l aducă pe Contra înapoi, ceea ce spune multe.

Nu știm noi ce bani au spaniolii. Sper să aibă, pentru că le trebuie un buget clar, de pornire, de 10 milioane de euro! Înseamnă că au acest buget, dacă s-au înhămat la aceste cheltuieli, la aceste contracte ale celor nou-veniți. E foarte bine pentru Dinamo tot ceea ce se întâmplă. Nu puteai să ții un club de tradiția și de valoarea lui Dinamo tot timpul să se bată la ultimele locuri.”, a declarat Ioan Andone, potivit Fanatik.

Ioan Andone, legendă pentru Dinamo

DINAMO. Pablo Cortacero, analizat la sânge de o legendă a „câinilor”: „Îi trebuie 10 milioane de euro. Venirea lui Contra spune multe”
Ioan Andone
  • „Fălcosul” a cucerit 5 trofee din postura de antrenor al lui Dinamo: titlul în 2004, 3 Cupe ale României (2003, 2004, 2005) şi Supercupa României din 2005 (prima din istoria clubului). În plus, mai are două titluri și alături de CFR Cluj. 
  • Andone este cel mai titrat antrenor dinamovist din ultimii 30 de ani și, totodată, ultimul care a reușit eventul în „Ștefan cel Mare”, în sezonul 2003-2004.
  • A jucat 7 sezoane la Dinamo (1983-1990), câștigând două titluri (1984 şi 1990) şi trei cupe ale României (1984, 1986, 1990 

FOTO. Cele mai tari imagini din încleștarea Dinamo - FC Botoșani 1-1:

+45 FOTO

VIDEO Suporterii dinamovisti înainte de partida cu FC Botoșani

Citește și alte știri despre Dinamo:

ANALIZĂ GSP. Cum s-au mișcat cele 6 noi transferuri ale lui Dinamo cu FC Botoșani

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1. VIDEO Borja Valle explică supergolul marcat la debut: „S-a văzut din tribună”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
blackknight
blackknight  •  12 Septembrie 2020, 22:09

eu prefer sa fiu inca rezervat cu privire la cati bani au spaniolii, dar incep sa cred ca au (probabil e cineva in spatele lor)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close