FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Pablo Cortacero, luat peste picior: „Iar vine cu bodyguarzii?! Probabil vrea să mai ciupească din drepturile TV”

Pablo Cortacero a devenit inamicul public numărul unu al dinamoviștilor / FOTO: Gazeta Sporturilor
Pablo Cortacero a devenit inamicul public numărul unu al dinamoviștilor / FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2021 11:03 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 11:29

Dinamoviștii îl iau peste picior pe Pablo Cortacero, după ce afaceristul iberic s-a lăudat apropiaților că revine în România să „pună Dinamo pe un făgaș normal”. 

  • Pablo Cortacero are bagajele făcute să vină săptămâna viitoare în România, în tentativa de a se instala din nou, oficial, în fruntea clubului Dinamo, al cărui acționar majoritar este.
  • Ibericul a anunțat că revine la București, unde dorește să participe la procesul pe care l-a deschis la Tribunalul București, sperând că va fi repus în funcție la Dinamo.

Nimeni nu mai crede în promisiunile lui Pablo Cortacero, fie că vorbim de suporteri, oameni de fotbal sau foști jucători de-ai roș-albilor. Ibericul a fost ironizat de Cristi Pulhac, fost campion cu Dinamo în 2007.

Pulhac: „Cortacero vine să mai ciupească ceva”

Vine cu privatu', iar vine cu bodyguarzii. Vine să mai ciupească ceva, probabil intră banii din drepturile TV”, a declarat Cristi Pulhac, în direct la Pro X. 

„Cortacero mai mult încurcă. Nu știu dacă va veni cu soluții pentru salvarea clubului. Cine îl mai poate crede pe aces investitor? Până acun, a dovedit că e un om total neserios”, a spus și Costel Orac, fostul mare jucător al lui Dinamo din anii '80. 

550.000 de euroeste suma investită de Cortacero la Dinamo. El n-a mai pompat niciun ban din august 2020

Cristi Pulhac: „Nu știu dacă pe Magaye Gueye îl mai interesează fotbalul”

Cristi Pulhac a vorbit și despre scandalul cu Magaye Gueye, fotbalistul de la Dinamo depistat pozitiv cu cocaină. Fostul fundaș stânga n-a avut milă de senegalez.

„Nu trebuia trecut cu vederea ce s-a întâmplat la jacuzzi. Nu l-a interesat de club și s-a dovedit asta. De fapt, nu știu dacă îl mai interesează fotbalul. Ar trebui ca echipele din România să fie mai atente când transferă jucători străini. Când am greșit, eu n-am ieșit din casă 3 luni de zile și n-a fost vorba de un caz cu cocaină. Noi eram controlați, ni se suna la interfon la ușă”, a declarat Pulhac. 

VIDEO Decizia care l-a făcut pe Ionuț Negoiță să vândă Dinamo: „Cortacero mi-a trimis 550.000 de euro pe nevăzute”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Lupta pentru putere continuă la Dinamo » Motivul revenirii lui Pablo Cortacero la București

Chiar nu e glumă: Dinamo discută un parteneriat oficial cu un club imens!

EXCLUSIV Dinamo știe pe cine vrea în locul lui Ionel Gane! Un antrenor străin, pe lista „câinilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mda....
mda....  •  12 Martie 2021, 14:59

Asta e metoda privatizarea din perioada post decembristă.A patit-o Poli cu Zambon,Rapidul cu Morar si acum si noi cu fata palidă asta.In spate sunt alte persoane care vor să își mai șteargă din datorii

pavel_mocanu
pavel_mocanu  •  12 Martie 2021, 13:55

Hats down for Don Pablito! Vine cash-ul din drepturile tv si are de luat. Va pune clubul pe un faras normal si va anula toate reducerile salariale negociate de catre dedebei ilegal. Gata cu tombolelesi biletele virtuale! Clubul va fi condus profesionist, pe ultimul drum.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează