FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se complică din nou situația de la Dinamo?! » „Cortacero o să câștige procesul și va reveni să își revendice drepturile”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021 12:51 / Actualizat marti, 02 martie 2021 13:11

Situația din cadrul conducerii lui Dinamo se poate complica și mai mult din cauza lui Pablo Cortacero.

Partea iberică și partea românească sunt în conflict, Cortacero contestând la Tribunal deciziile luate de români, prin care oamenii aduși de el au fost îndepărtați din Consiliul de Administrație.

Fanii lui Dinamo fac acum eforturi, prin programul DDB, pentru a plăti datoriile și pentru a obține licența pentru Liga 1, dar oameni din cadrul clubului s-ar teme că Pablo Cortacero, care nu s-a mai implicat în club în ultimele luni, s-ar putea întoarce, după ce echipa va scăpa de problemele financiare.

„O să câștige procesul pentru că nu avem ce face. Are 72% din club și, din păcate, cu 20% nu ai cum să îl răstorni. Sigur va reveni, mai ales dacă situația va fi mai calmă,

Cu salarii plătite și cu licența luată, o să revină să își revendice drepturile. Chiar dacă el n-are niciun ban, nu va renunța. Astea sunt niște vise pe care le avem că nu se mai întoarce Cortacero. Se va întoarce. Și nici măcar el nu trebuie să plătească. Poate să își revendice toate drepturile fără să aducă niciun ban, doar pentru că el are 72%”, ar fi spus o persoană din cadrul lui Dinamo, potrivit Fanatik.

Termen pe 18 martie

Pe 18 februarie, Tribunalul București a amânat pentru o lună un verdict în procesul dintre Cortacero și DDB. Cortacero și și Alex Couto, director general, reclamă faptul că acționarul majoritar, Cortacero, a fost destituit ilegal din funcția de președinte al Consiliului de Administrație, din 27 noiembrie.

Dacă Tribunalul București decide că Pablo Cortacero a fost destituit ilegal, acesta va reveni la putere, chiar dacă nu a adus banii promiși, iar tot ce a semnat Constantin Eftimescu în calitate de președinte al CA, printre care noile contracte cu jucătorii, aducerea lu Mario Nicolae și împrumutul primit de la DDB, poate fi declarat nul!

Dacă DDB va avea câștig de cauză, fanii pot să își continue planul de redresare a clubului, iar deciziile luate în ultima perioadă vor rămâne în vigoare.

VIDEO Constantin Anghelache: „Dinamo traversează cea mai grea perioadă din istorie”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo, la un meci de un record rușinos! FCSB își poate UMILI rivala etapa următoare

Elias Bucurică negociază pentru Dinamo! Clubul a intrat în faza „ultras”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
mda....
mda....  •  03 Martie 2021, 23:21

Escrocii aștia n-au bani nici macar de cheltuieli de judecata(vezi cazul serdean) si vor sa castige procesul?

10217238628100189
Claudiu Ceclan  •  03 Martie 2021, 16:47

***.Din patate totul a devenit secret intreaga planeta ramanand socata de prostia unora care scriu editoriale despre sport intr-un ziar penibil ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ceaiuri
ceaiuri  •  02 Martie 2021, 22:47
Postat de ticbic pe 02 Martie 2021, 21:36

Uite ce e, eu nu-mi bat capul cu toti astia cu nivelul tau de pricepere. Daca ai inteles ceva cat de cat din ce-am scris, bine; daca nu, sa fii sanatos! Becali este finantatorul clubului; baga bani de la el, imprumuta societatea si, daca aceasta face profit, isi ia banii inapoi, chiar si cu dobanda. Plateste taxele catre fisc aferente acestei operatiuni conform legilor. DDB-ul in schimb face ceva ilegal: colecteaza bani de la populatie cu titlu de DONATIE voluntara si-i baga in societate ca IMPRUMUT in nume propriu!!! Legal, ar fi trebuit sa-i verse in firma exact cu statutul prin care i-a colectat, adica ca si DONATIE! Ori, ce fac astia este ilegal, pentru ca se eludeaza taxele catre fisc! Daca percepi diferentele, esti baiat destept; daca nu, crede-ma ca nu e vina mea...:-)))

totusi cred ca nu ai cititDDB,cum poti deveni membru,suma ce se depune lunar ,denumita cotizatie,ce beneficii sunt,card DDB,drept de vot ,smd ,nu stiu despre ce taxe vorbesti,ce treaba are fiscul...cu Negoita sigur are

Vezi toate comentariile (45)
Comentează