FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pablo Cortacero vine la București să negocieze preluarea lui Dinamo, iar Cornel Țălnar e entuziasmat: „Unul dintre oamenii potenți financiar din Spania”

Pablo Cortacero, ibericul interesat de preluarea lui Dinamo
Pablo Cortacero, ibericul interesat de preluarea lui Dinamo

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 19:57 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 20:11

Cornel Țălnar (63 de ani), director tehnic la Dinamo, îi face o superprezentare lui Pablo Cortacero, spaniolul care a transmis din nou că vine la București să negocieze preluarea clubului.

Dinamoviștii n-au renunțat la a-i aștepta la București pe spaniolii Pablo Cortacero și Juan Melero. Ibericii au transmis că vor ajunge „zilele acestea” în Capitală. Cosmin Contra este implicat în acest proiect, este primul nume vehiculat de iberici să fie antrenor-manager dacă vor trece vreodată la acțiune. 

Spaniolii sunt cei ce l-au dorit foarte mult pe Gabriel Tamaș în Ștefan cel Mare, fundașul de 36 de ani ce-a ajuns la un acord de principiu cu „câinii".

Cornel Țălnar: „Domnul Cortacero este unul dintre oamenii potenți din Spania”

Noul director tehnic, Cornel Țălnar, este unul dintre cei ce au susținut de la început sosirea ibericilor: „Din ce-am înțeles eu, domnul Cortacero este unul dintre oamenii potenți din Spania și vrea cu orice preț să preia Dinamo. 

Eu nu-l cunosc personal, îl știu prin intermediul unui prieten de-ai mei care are afaceri cu el în Spania. Vorbim de oameni potenți, care vor să vină să ajute, să investească". 

Pablo Cortacero are multe afaceri în domeniul imobiliar. A jucat fotbal la nivel de amator și a condus clubul CD Imperio. A mai încercat să preia Almeria şi Getafe, dar negocierile au eșuat.

400.000 euromai au de achitat spaniolii din cei 500.000 de euro promiși în urmă cu 6 săptămâni

Pablo Cortacero vine la București să negocieze preluarea lui Dinamo, iar Cornel Țălnar e entuziasmat: „Unul dintre oamenii potenți financiar din Spania”
Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar (dreapta) au fost prezentați astăzi la Dinamo // foto: Facebook @ FC Dinamo București

Dinamo, bani de dat și lui Mezague?

Vă mai aduceți aminte de Teddy Mezague? A jucat 4 meciuri la „câini” la finele lui 2018, apoi s-a despărțit de Dinamo, acuzând ulterior în presa belgiană că divorțul s-a produs după ce roș-albii i-au falsificat semnătura. El avea 9.000 de euro salariu lunar. 

Fundașul francez s-ar fi adresat UEFA acuzând situația, iar Dinamo riscă să fie bună de plată cel puțin câteva zeci de mii de euro! O nouă notă de plată pe care sunt obligați fanii din programul socios DDB s-o achite întrucât Negoiță a transmis că el nu mai plătește nimic

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Adi Mihalcea nu e regretat la Dinamo: „Mai bine nu venea. Ultimul meci a fost catastrofal!”

Dinamo vrea să ajungă până la TAS și cere despăgubiri uriașe în „cazul Andrei Vlad”: „N-ai cum să te ascunzi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
cornelconasu
cornelconasu  •  15 Iulie 2020, 15:19

Ce să mai negocieze ??!!

cornelconasu
cornelconasu  •  15 Iulie 2020, 15:07
Postat de dvd1 pe 15 Iulie 2020, 02:13

ce e mic, rosu si alb si retrogradeaza 100%? Ghici ciuperca ce-i?

*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  15 Iulie 2020, 11:26
Postat de mihai1975 pe 14 Iulie 2020, 20:32

Cortacero are afaceri in domeniul imobiliar. Daca o sa preia pe Dinamo o sa o bage in faliment si o sa construiasca un cartier de blocuri in locul bazei sportive.

bai da voi chiar nu pricepeti nici acum ca baza sportiva Dinamo nu apartine lui FC Dinamo ??? nu intelegeti ca proprietar e CS Dinamo si e in patrimoniul Ministerului de Interne ? ca FC Dinamo poate sa retrogradeze, sa falimenteze, sa se desfiinteze, sa pice bomba atomica pe ei, ce vreti voi, dar baza sportiva ramane pe loc !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close