FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Pablo Cortacero reacționează după acuzele de la GSP Live: „Faliment? Nu vă înțeleg!” » Noi promisiuni legate de bani + un mesaj pentru DDB

Pablo Cortacero +42   FOTO
Pablo Cortacero

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 14:24 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 15:14

Pablo Cortacero, acționarul majoritar de la Dinamo, a rupt tăcerea după ce au apărut tot mai multe voci care-l acuză de intenția de falimentare a clubului.

Fanii-acționari din DDB, singurii care sprijină financiar clubul în aceste momente, îl acuză pe Pablo Cortacero, prin purtătorul de cuvânt Daniel Șendre, care a fost invitat în această dimineață la GSP Live, că are de fapt intenția de a o falimenta pe Dinamo. Și vin cu exemple în acest sens, precum negocierea rezilierii contractului cu Aleix Garcia, căruia i-a oferit o sumă dublă față de cea asupra căreia fotbalistul convenise cu suporterii!

Pablo Cortacero: „Dinamo în faliment? Ireal!”

Șeful lui Dinamo ia în derâdere astfel de zvonuri și vine cu o nouă promisiune pentru fanii echipei, că va vira cele 5 milioane de euro aferente primei măriri de capital, apoi alte 5, în luna mai: „Sper ca în aceste zile să intre mărirea de capital de 5 milioane de euro. Nu știu de ce lumea vorbește că Dinamo va ajunge la faliment. Pe 21 decembrie am făcut mărirea de capital și sunt 30 de zile în care trebuie să intre banii

Dacă nu vor intra cele 5 milioane de euro, putem discuta despre altceva, dar până atunci mi se pare ireal să discuți despre faliment. Sunt oameni care probabil scot tot felul de lucruri pentru alte interese. Vrem să intre această mărire de capital de 5 milioane de euro, acum. 

Apoi, în mai, vom face o altă mărire a capitalului, tot cu 5 milioane de euro, pentru a scăpa de toate datoriile și pentru a avea un club sănătos din punct de vedere financiar. Când intră prima mărire de capital și ceilalți acționari vor trebui să contribuie cu sumele care le revin procentual, DDB cu 20 și ceva la sută și Nicolae Badea cu 7 și ceva la sută”, a declarat Cortacero pentru Prosport

Pablo Cortacero: „DDB își va primi înapoi banii”

Atunci când vor intra cele 5 milioane de euro lucrurile vor fi mai simple, vor fi mai multe lichidități și vom putea plăti la zi toți jucătorii, toți angajații clubului. Vom plăti împrumutul celor de la DDB către club pentru că nu vrem să crească datoria lui Dinamo - Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo

În decembrie, Pablo Cortacero a insistat pentru o mărire de capital de 5 milioane de euro la Dinamo, care a fost aprobată în Adunarea Generală a Acționarilor de pe 21 decembrie. Spaniolul a promis că o să vireze banii, dar acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent, iar răbadarea tuturor celor implicați la Dinamo s-a epuizat.

Cortacero, marioneta lui Gigi Becali? Variantă uluitoare din partea DDB

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Pablo Cortacero, pus la zid de un fost atacant al lui Dinamo: „Poți sau nu poți să fii conducător? Cum să păcălești atât?”

DDB nu-l iartă pe „Guriță”: „Dinamovistul Contra nu renunță la nimic. De la oamenii ăștia vrea bani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
parpalache
parpalache  •  15 Ianuarie 2021, 08:50
Postat de bogat pe 14 Ianuarie 2021, 18:44

Cine e de fapt actionar majoritar la Dinamo: Cortacero ca persoana fizica sau Benel International? Daca e varianta a doua cum se spunea atunci Benel International a intrat in faliment din decembrie dupa cum arata dl Stucan intr-un articol recent. Iar daca e asa, atunci nu devine si Dinamo un activ disponibil la vanzare? Cum poate o societate declarata falimentara sa mai aiba inca active la alte companii si sa-si continue astfel activitatea?

Iar daca lichidatorul judiciar al Benel va scoate la vanzare si Dinamo,atunci...poate sa cumpere actiunile DDB!La pretul pe care il ofera!Numai sa nu le cumpere... Prodanca(cu banii lui Becali)!Ca aunci chiar e jale!

parpalache
parpalache  •  15 Ianuarie 2021, 08:44

Cortacero sau...Cortacerro(cu doi de r)?Pentru ca cerro inseamna„deal”iar„cero”intr-adevar inseamna zero!”Corta” inseamna „scurt-eaza”,„taie”„peste”(deal)!Logic asadar,ar fi ca numele real-si nu denaturat de presa rauvoitoare sau ignoranta-ar fi...Pablo de Cortacerro!Adica din satul”Peste deal”,asa cum la noi in Ardeal exista o localitate”Merghi in deal”!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  14 Ianuarie 2021, 22:13
Postat de jean_valjean pe 14 Ianuarie 2021, 16:32

Exista o varianta despre care nu scrie nimeni..si este destul de plauzibila...Spaniolul a regretat ca au fost adusi acei jucatori pe salarii uriase, asta dupa ce a vazut ca nu sunt rezultate..probabil a fost sigur ca o sa castigam titlul, ca o sa vanda acei jucatori pe bani multi, etc ! cand a realizat ca Dinamo este departe de ceea ce credea el, a ales sa faca orice ptr a scapa de salariile alea uriase. daca pe 21 aduce bani la club, inseamna ca asta a fost planul sau !

Sau o alta teorie care e plauzibila si vad ca nu e luata de nimeni pana acum. Cortacero a preluat in administrare clubu de la Negoita bagandu-l la cheltuieli astronomice, ca dupa Negoita sa revina pe 21 ianuarie acum in 2020 si sa bage clubu in a 2 insolventa ( unde anu asta sau implinit fix 5 ani, deci are liber sa bage clubu iar) asa va poza din nou in Mesia si sa salveze clubu

Vezi toate comentariile (47)
Comentează