FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo pare gripată în amicale » 5 probleme care îl îngrijorează pe Ciobotariu

Evoluţiile
Evoluţiile "cîinilor" din amicale l-au pus pe gînduri pe Ciobotariu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2012 10:48

Fără jucătorii convocaţi la naţională, Dinamo a dezamăgit în cele 3 amicale disputate în Antalya. Ultima înfrîngere, 0-2, cu ucrainenii de la Karpati Lvov a arătat multe lacune în jocul "cîinilor" şi l-au pus serios pe gînduri pe Liviu Ciobotariu

Ce ar trebui să-l îngrijoreze pe Ciobotariu:

1. Lipsa soluţiilor pe postul de fundaş stînga. În acest moment, Cristi Pulhac n-are rival în banda stîngă, dar fundaşul este încă departe de forma de altădată. Pulhac a jucat în tur doar 61 de minute şi nu pare a fi o certitudine pentru Ciobotariu. Dinamo îl va testa pe fundaşul stînga Ebongue

2. Dependenţa de Djakaridja Kone. Africanul a ţinut mijlocul lui Dinamo în tur. Stilul său combativ, forţa şi agresivitatea pe care le deţine Kone îl fac de neînlocuit în echipa lui Ciobi. În locul său, antrenorul lui Dinamo l-a folosit pe Dorel Stoica în cele trei amicale din Antalya, dar fostul craiovean a demonstrat că nu poate suplini absenţa lui Kone.

3. Curtean şi Strătilă nu au încă faţă de titulari. Cele două achiziţii mai importante ale "cîinilor" din această iarnă n-au impresionat pînă acum. Curtean a fost folosit atît în stînga, cît şi în dreapta, dar a avut evoluţii şterse. Ciobotariu intenţiona să-l coboare pe Rus în apărare şi să joace cu unul dintre cei doi nou-veniţi în banda dreaptă. Dacă Alexe îşi va recăpăta locul pe postul de mijlocaş stînga, Curtean şi Strătilă se vor bate pentru locul din banda dreaptă.

4. Unde joacă Tameş? Mijlocaşul de 33 de ani a fost primit ca o certitudine la Dinamo. Cornel Dinu a declarat că îl vede titular pe Tameş, dar noul mijlocaş al "cîinilor" poate juca doar în locul lui Cătălin Munteanu, adică poate face cuplu în centrul liniei de mijloc doar cu un jucător care să acopere bine în faza defensivă.

5. Care va fi cuplul de fundaşi centrali? Cu apărarea Luchin- Grigore- Moţi- Diabate, Dinamo a avut cele mai puţine goluri primite în tur, 10. În amicale, Ciobi l-a folosit pe Rus în banda dreaptă, aşa că Luchin, Moţi şi Grigore se vor lupta pe două locuri în centrul apărării dinamoviste. Rămîne de văzut dacă aceste schimbări vor fi benefice sau vor strica angrenajul care a funcţionat atît de bine în tur.

Ce amicale a jucat Dinamo în Antalya:

Dinamo - Taraz 0-1 VEZI REZUMAT
Dinamo - Ried 1-1 VEZI REZUMAT
Dinamo - Karpati 0-2 VEZI REZUMAT

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
dtdr
dtdr  •  02 Februarie 2012, 00:12

Sigur nu se gripau, daca duceau cu ei vreo doi arbitri romani si o parte a frf care sa-i "orienteze " putin !!

ionut.07
ionut.07  •  01 Februarie 2012, 16:03
Postat de ionut.07 pe 01 Februarie 2012, 15:50

Problema la Dinamo nu e atat de efectiv.Asta e o problema minora.Ne trebuie un fundas stanga neaparat,asta da.E o problema de antrenor.Ciobi are atatia tineri in lot:Stanescu,Bucsa,cei 2 fundasi de la Dinamo II-imi scapa numele lor acum,Markus,Florean,Tucudean si el tot pe aceeasi formula ultra-mega-depasita merge.Iarasi,dintre Patrascu si Stoica unul trebuie sa plece,asta e clar.Danciu ar trebui folosit mai mult ca anternor secund.Nu mai poate.Are o varsta.Nu poti juca cu Patrascu fundas stanga nici in amicale,ce naiba!!!Asta e rolul amicalelor:sa angreneze in circuit jucatorii tineri,sa-i propulseze.N-o sa-i incerce doar intr-un meci contra Stelei,de ex.El face echipa dupa cum canta Porcea

Am uitat sa-l enumar printre cei mai tineri si pe Matei,iar in legatura cu Bakaj...saracu' nu e jucat deloc pt ca Ciobi vrea sa vada cum se misca pe teren Patrascu si Pulhac.N-a vazut in timpul turului ca nu se misca deloc?Il foloseste pe Danciulescu(care ar cam trebui sa-si puna ghetele in cui),Stoica(care ar trebui pastrat in detrimentul lui Patrascu) si Munteanu(chiar daca e cel mai bun mijlocas de la Dinamo)in loc sa vada ce randament dau tinerii si jucatorii mai putin jucati.Niciun antrenor serios nu face asa ceva.El ii sluga clanului si-a slugii clanului,adica a lui Porcea.

dinamo1990
dinamo1990  •  01 Februarie 2012, 15:59

Scarlatache, Patrascu , Stoica out din lot..... Ce dracu isi bat joc de Bakaj, Stanescu , Tucudean, jucatori foarte buni. Cel putin pe Bakaj si Stanescu i-au marginalizat astia complet. Mai lasati- i d r a c u l u i pe clanul fecalii , ce va uitati atata la ei, sa-i i-a d r a c u. Ciobi esti antrenor sau marioneta????

Vezi toate comentariile (16)
Comentează