FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, acord cu partenera marilor cluburi europene! Entuziasm în Ștefan cel Mare: „Îi va ajuta pe jucători să își atingă potențialul maxim”

Mario Nicolae (director sportiv Dinamo, în stânga) și Dusan Uhrin jr (antrenor Dinamo) // foto: Imago
Mario Nicolae (director sportiv Dinamo, în stânga) și Dusan Uhrin jr (antrenor Dinamo) // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 12:48 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 13:34

Dinamo a încheiat un parteneriat cu firma Catapult, specializată în tehnologia de monitorizare a sportivilor.

Conducerea lui Dinamo continuă să caute parteneriate și sponsorizări care să ajute clubul să supraviețuiască atât pe plan financiar, cât și sportiv. 

De curând, alb-roșiii au anunțat parafarea unui acord cu BILANCIA, companie din sectorul distribuției de utilaje și accesorii pentru industria ospitalității, scopul fiind îmbunătățirea condițiilor cantonamentului de la Săftica.

Astăzi, clubul din „Ștefan cel Mare” a anunțat încheierea unui nou acord, de această dată cu o firmă specializată în tehnologia de monitorizare a sportivilor.

Dinamo, acord cu firma Catapult: „Îi va ajuta pe jucători să își atingă potențialul maxim”

Este vorba despre Catapult, pe care clubul o prezintă drept „lider mondial” la acest capitol. Catapult urmează a pune la dispoziția lui Dinamo „cel mai nou sistem de monitorizare a jucătorilor”.

„Îi mulțumesc domnului Henrique Ortigao pentru eforturile făcute si pentru că a acceptat să unim aceste două mari branduri, Dinamo București și Catapult Sports. 

Cu siguranță, cea mai noua versiune a celor de la Catapult îi va ajuta pe jucătorii noștri să își atingă potențialul maxim în noul sezon”, a declarat managerul sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae.

Dinamo, parteneriat cu Catapult

Catapult colaborează cu cluburi de renume din fotbalul european, precum Real Madrid, Bayern Munchen, Chelsea, Porto, Leicester și Olympique Lyon, dar și cu echipa națională a Franței, campioana mondială.

„Având încredere din partea echipelor de la fiecare nivel al fotbalului, Catapult ajută la transformarea aplicării informațiilor cu privire la performanță în lumea fotbalului mondial”, se arată pe site-ul oficial Catapult.

VIDEO. Mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Mai multe știri despre Dinamo:

„Câinii” iau ce prind » Dinamo negociază primele 3 transferuri din mercato

Mircea Rednic nu-l iartă pe Ionuț Negoiță: „Dinamo a ajuns în situația asta pentru așa a vrut!” » Ce spune fanilor

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (9)
dragdim
dragdim  •  15 Iunie 2021, 14:32
Postat de tataika pe 14 Iunie 2021, 17:01

Primul sponsor a fost Saniplast, un producator de capace de wc… Ultimul, Bilancia, producator de gratare de mici… Halal natiune spartana! Augh, augh, augh!

Asta e părerea ta pentru ca ești așa, mai pe opulenta. Pentru informația ta, Beko produce electromenajere si aia de la Barcelona nu se simt deloc nasol. Te uiți prea mult la clipuri cu manele.

creeperno115
creeperno115  •  14 Iunie 2021, 22:36

Bravo Nicolae!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  14 Iunie 2021, 18:30

O spune de parca in teren joaca cei mai bine pregatiti fizic ! Pai de ce joaca Steliano titular care dupa 20 min e mort si Radu sta rezerva care are capacitate de efort talent si bun simt de 5 clase peste ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează