FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a încheiat un parteneriat cu un actor important din industria ospitalității: „Încercăm să aducem Săftica la nivel european”

Mario Nicolae, alături de Ionuț Petrescu, Sales Manager Bilancia // fot: facebook @ FC DINAMO BUCURESTI
Mario Nicolae, alături de Ionuț Petrescu, Sales Manager Bilancia // fot: facebook @ FC DINAMO BUCURESTI

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 13:07 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 13:23

Dinamo a încheiat un parteneriat cu BILANCIA, companie din sectorul distribuției de utilaje și accesorii pentru industria ospitalității.

Alb-roșiii caută soluții pentru a ieși din situația tulbure în care se află în prezent. Lipsit de sprijin financiar din partea lui Pablo Cortacero, acționarul majoritar, clubul se zbate să supraviețuiască, fiind ținut cu mare dificultate pe linia de plutire de către suporteri.

Dinamo, parteneriat cu BILANCIA

Totuși, datoriile se adună iar baza de la Săftica se degradează în lipsa investițiilor. Pentru a îmbunătăți condițiile de la Săftica, Dinamo a încheiat un parteneriat cu compania BILANCIA, cu activitate în sectorul distribuției de utilaje și accesorii pentru industria ospitalității.

„Încercăm să aducem cantonamentul de la Săftica la un nivel european și aici vorbim de alimentație, condiții de pregătire, recuperare, vitaminizare. Suntem bucuroși să anunțăm că echipa BILANCIA s-a alăturat proiectului nostru", a transmis managerul sportiv Mario Nicolae.

BILANCIA este o companie fondată în 1992 cu un capital 100% românesc. Compania se caracterizează pe site-ul oficial drept „un lider european în domeniul importului și furnizării de echipamente profesionale și accesorii pentru pregătirea, menținerea și servirea preparatelor culinare și a băuturilor”.

Dinamo, într-o situație delicată

Echipa trăiește de pe o zi pe alta, angajații clubului și jucătorii se prezintă, teoretic, la reunire, săptămâna viitoare, însă nu se știe cine și cât timp va mai continua. Salvarea pe termen scurt ar putea sosi de la o tranșă din drepturile TV, dar și din transferuri. Doar că aici există o neconcordanță între Dinamo și jucători.

Clubul a fixat prețuri considerate mari pentru fotbaliștii ce au intrat în atenția unor grupări, pe când cei în cauză și reprezentanții lor ar dori ca ei să plece gratis sau pe sume mult mai mici. În plus, Dinamo a fost pedepsită drastic de FIFA: „câinii” nu au nici dreptul să legitimeze fotbaliști liberi! Antrenorul Dusan Uhrin jr. va reveni curând la București, dar nu știe dacă o să continue.

VIDEO. Declarația incredibilă făcută de o legendă dinamovistă: „Jos pălăria pentru Gigi Becali”

Mai multe știri despre Dinamo:

Zile cruciale pentru viitorul lui Dinamo: „Vom avea o întâlnire pentru a vedea cum continuăm, mergem să vorbim și cu Negoiță”

Dinamo, cu jucători din propria Academie pentru regula U21 » Cele 8 variante ale antrenorului Dusan Uhrin jr

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tataika
tataika  •  12 Iunie 2021, 08:00

Primul sponsor a fost Saniplast (producător de capace de wc), ultimul este producător de grătare pentru mici...Bravos, națiune spartană! augh, augh, augh!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează