FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Situație critică la Dinamo! „Câinii” devin FCDB dacă retrogradează: „Pierdem TOT, palmares, culori, siglă!”

Dinamo se află pe marginea prăpastiei. Fanii-finanțatori din DDB avertizează că actualul club poate folosi patrimoniul doar la nivel de Liga 1.
Dinamo se află pe marginea prăpastiei. Fanii-finanțatori din DDB avertizează că actualul club poate folosi patrimoniul doar la nivel de Liga 1.

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 21:16 / Actualizat luni, 22 martie 2021 22:31

Dinamo se află pe marginea prăpastiei. Fanii-finanțatori din DDB avertizează că echipa poate folosi patrimoniul doar la nivel de Liga 1.

ACS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, este în Liga 4 și deține palmaresul și sigla Dinamo, dar formația din Liga 1 a primit dreptul de folosință pe perioadă nedeterminată, când a fost cumpărată de Negoiță. Fanii-finanțatori din DDB avertizează că acest drept este valabil atât timp cât clubul se află pe prima scenă. Retrogradarea ar înseamna, practic, dispariția lui Dinamo, susțin suporterii.„Câinii” sunt pe loc de baraj în acest moment. Au 27 de puncte, doar 4 peste Hermannstadt, formație aflată pe poziție retrogradabilă.

Dinamo, într-un moment critic. Comunicatul DDB

„Trebuie să luăm o decizie care ne va urmări toată viața! Am făcut tot ce este omenește posibil, ca suporteri, în ultimul an, pentru a ne salva clubul. Am reușit să păstrăm jucătorii, i-am adus cu salariile la zi, am achitat rate la ANAF, am extras clubul onorabil din litigii, am redus din datorii, am avut grijă ca Dinamo să fie reprezentat în instanțe de avocați competenți, ne-am luptat cu gașca lui Cortacero și am asigurat cheltuielile curente ale clubului. 

A venit și licența! Am pornit de la o datorie de 1.200.000 € și am ajuns la doar 245.000 €, cu 8 zile rămase să o strângem! Din păcate însă, rezultatele echipei ne sunt potrivnice și avem printre noi destui suporteri de moral. Ce nu înțeleg câinii ăștia este că Dinamo e sfâșiat din interior de zeci de ani. Dinamo a fost folosit, exploatat și chiar furat, ani în șir, era imposibil ca DDB să rezolve toate problemele în doar câteva luni. 

Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde suma considerabilă din drepturi TV și nici patrimoniul (palmares, culori, stemă). Acestea sunt ale clubului doar în Liga 1. Plus că Dinamo este Dinamo și aici este locul lui! Putem salva clubul pe linie sportivă și o vom face, însă e obligatoriu să luăm licența, altfel Dinamo va retrograda, iar asta înseamnă dispariția lui, practic!”, se arată în comunicatul emis DDB. 

VIDEO. Florin Bratu îi laudă pe suporterii dinamoviști, însă e realist: „Clubul are nevoie de finanțare”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Pe antrenorii lui Dinamo îi trec fiorii: „Nu am mai trăit așa ceva în carieră. Cum să te bați cu FCSB?”

EXCLUSIV Vladimir Cohn nu crede că Dinamo se mai salvează: „Grivei nu mai poate” » Singura „soluție”: „Să facem 18 echipe”

Playtech: Florin Busuioc, UMILIT public de fiul pe care a ales să îl uite. Tânărul a devenit obscen pe social media VIDEO


Comentarii (119)
baimareegalrbm
baimareegalrbm  •  23 Martie 2021, 19:37
Postat de adriann_ pe 23 Martie 2021, 10:03

Asta e un mesaj tipic postacilor becalisti, evident.

Are dreptate catelusule care te dai aristocrat rapidist.

1948forever
1948forever  •  23 Martie 2021, 10:34

ca sa intelegeti dc frf a dat din pix sa nu retrogradeze fc rin negoitza coafor

1948forever
1948forever  •  23 Martie 2021, 10:21

pai cum ma, voi sunteti dinamo doar in liga 1? eu cand v-am zis ca fc rin negoitza e doar o clona.....in schimb fcsb va fi steaua si atunci cand va disparea

Vezi toate comentariile (119)
Comentează