FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // PCH a reacționat după plecarea lui Uhrin » Mesaj categoric pentru Prunea și Bălănescu + De ce nu îl vor fanii pe Adrian Mihalcea

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 18:37

Dinamo a rămas fără antrenor după plecarea lui Dusan Uhrin (52 de ani). Peluza Cătălin Hîldan a reacționat și cere demisiile lui Bogdan Bălănescu și Florin Prunea. 

Peluza Cătălin Hîldan, acționar la Dinamo prin programul socios „DDB”, a găsit vinovații pentru situația de la club. Întreaga conducere a fost acuzată că nu își asumă responsabilitatea și e atacată cu o declarație dată anterior chiar de Florin Prunea: „Dacă Dinamo nu se califică în play-off, plecăm cu toții!”.

Adrian Mihalcea, victimă colaterală

Adrian Mihalcea (43 de ani), fostul atacant al „câinilor”, nu se numără pe lista favoriților fanilor. Motivul nu ține de competențele lui manageriale, ci de legătura pe care o are cu actualii oameni din conducerea clubului.

Mesajul postat de PCH

„Avem și un mesaj pentru Adi Mihalcea: Te considerăm câine și nu vom uita niciodată momentele de bucurie cu tine pe gard după golurile înscrise în poarta rivalilor. Sperăm să ajungi într-o zi un mare antrenor, așa cum au devenit mulți dintre foștii fotbaliști de la Dinamo.

Dar deocamdată te-ai înhăitat cu cine nu trebuie. Ai apărut într-un moment în care noi așteptăm niște demisii.Cei care te-au propus au ocazia să se retragă și prin asta să dea mai multe șanse propunerii lor. Ar fi o dovadă din partea lor că le pasă de Dinamo mai mult decât de un scaun de la Dinamo”, au scris cei din PCH pe Facebook.

Vezi și:

EXCLUSIV Aflat pe lista lui Dinamo, Croitoru anunță: „Acum nu plec, indiferent de echipă și de ofertă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
dvd1
dvd1  •  10 Martie 2020, 04:26

B-ul garantat de pe ultimul loc

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  10 Martie 2020, 03:34
Postat de ishhhhhhhh pe 09 Martie 2020, 20:24

Eu nici n-am auzit de Mihalcea asta.

Mihalcea zis Ţăranu' era cunoscut la vremea lui în MămăLiga de atunci. A jucat şi împotriva pescarilor ălora, rezultatele se ştiu.

geomy
geomy  •  10 Martie 2020, 01:26

Dinamo nu a invatat nimic din ce a patit Rapidul. De cand au inceput urlatoarele cu vene umflate la gat si ochi *** si injectati sa se amestece in managementul clubului tot in jos ati mers. Toata lumea fuge de voi ca draku de tamaie ca v-a mers faima cat de neandertalieni sunteti. Pupat fular, jurat credinta vesnica, caine pana la moarte, injurat rivalii si alte porcarii la punerea in functie. Nu dupa mult timp ii injurati, le cereti socoteala, le amenintati familiile. Daca pana si pe Nistor l-ati pus pe fuga... Prost e Negoita ca nu renunta la cateva milioane si sa-si ia complet mana de pe Dinamo. Dar cine stie... Partea buna ar fi ca ati putea sa va puneti antrenor din peluza si tot cu aia din pch sa si jucati. Dupa meciuri puteti ati putea sa va bateti intre voi, sa schimbati antrenorul si jucatorii dupa fiecare etapa in functie de cine da mai tare cu pumnul. "Caine pana la moarte!" urla un dereglat gata sa dea cu pumnul si imbracat in negru. Pana la moartea clubului? N-ati fi departe.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează